כמה מילים טובות על אורלי

seymore butts

New member
כמה מילים טובות על אורלי

כולם פה ירדו על אורלי על כמה שהיא דיקטטורית וכמה מסכנים הילדים שלה ועל בעלה הפלסטלינה. חבל שטבע האדם להסתכל רק על המגרעות. אז אולי הגיע הזמן לפרגן לה קצת - שמתם לב איזה תחת מהמם יש לה?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif.

תחת פלסטלינה

תחת מהמם?

עשי לי טובה--בחורה שיש ל2 מטבחים ואחד נסתר מהעין השני חיצוני שאסור לגעת בו! ממלאת את הזמן של הילדים שלה בנקיון הבית או לימודים וספורט. מה קרה לחוגים? למה לא משקיעה בבעלה? נראה כאילו היא משקיעה את עצמה כדי שכולם יראו איזה משפחה נהדרת ונקיה הם! נראה כאילו היא חיה בשביל אחרים ולא בשבילה!! שום דבר אין בה טוב! ולמה אסור לאכול מול הטלוזיה בזמן פנוי? או סתם לשתות קפה?

seymore butts

New member
אתם לא מגיבים לגופו של עניין

מה רק אני התרשמתי כל כך מישבנה של אורלי? אתם יכולים לרדת על בעלה ה"פלסטלינה" כמה שאתם רוצים אבל בסופו של יום הוא היחיד שמתענג על העכוז הסקסי שלה...

לא כל כך בטוח שהוא מתענג..

האיש ישן בסלון...וזה כבר מביא כמה תהיות.. ובאמת יש לה גוף סקסי! אגב זאת האימא הכי צעירה של התכנית עד עכשיו בת 34

כנראה שאתה היחיד שהסתכל על זה../images/Emo9.gif.

רוב החיים שלה היא עוסקת בספורט, לכל אחד היה יוצא ישבן כזה
.

seymore butts

New member
זה שבעלה ישן בסלון לא אומר

חשבת למה נועד המטבח שאף פעם לא מבשלים בו? אני מאמין שאורלי ובעלה חוגגים על השיש אחרי שהילדים הולכים לישון...

ShukyDD

New member
בטח

היא מתיישבת על הגז ודופקת נאד ככה העניין נדלק ו"נשרפים" לה שומנים מהתחת זה די מסביר למה הוא סקסי

wowit linoy

New member
חחחחחlol

אהבתי נורא! אבל לילדים זה לא עוזר.. או שכן??! להשוויץ בבצ'פר..=]]]]]]]

למעלה