כמה מילים לא טובות על מוקד אמון

כמה מילים לא טובות על מוקד אמון

שלשום אני היתפטרתי מחברת " מוקד אמון " ואני רוצה לומר שאני עברתי כזאת השפלה שאני באתי להחזיר ציוד ! . המנהלים במשרד כל הזמן בלי הפסקה ניסו לשכנע אותי להישאר בחברה שלהם , ועוד חיפשו בסוף תירוץ כדי לגנוב ממני עוד כסף ! . היה אחד שהוא היה אחראי עליי שהוא שם מישהו אחר במקומו כדי לא לדאוג לי ושאני באתי להחזיר ציוד הוא עוד מתחיל להיתווכח איתי אם לא שכחתי איזה כובע צהוב שאני בכלל לא קיבלתי אותו ! , רק כדיי להוריד לי כסף מ-ההחזר של הציוד !!!! , בנוסף לזה שהם אמרו בהתחלה שהם יחזירו לי רק חצי מ-הסכום של ההחזר של הכסף של הציוד .

כי כל אחד דואג רק לתחת שלו ../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

ואני מבקש סליחה שאני מדבר ככה

avi1976

New member
אז תוכל להוות דוגמה אישית ולתבוע

ואחר כך להראות לכולם את הדרך... ארגון מאבטחי ישראל דואג לכל המאבטחים והשומרים באשר הם.

הסתיים לי חוזה של 11 חודשי עבודה

למרות שאני עבדתי רק 10 חודשים ! , האם יש לי עדיין אפשרות לגשת וליתבוע את החברה שלי
יש אצלנו בחברה אנשים שעובדים שנים על גביי שנים כי הם לא מוצאים עבודה אחרת . המנהל רוצה לפטר את המבוגרים ואת כל הצעירים להשאיר
, אם יהיו מבוגרים שיקבלו מכתב פיטורים אז הם יזרקו לרחוב
כי אין להם עבודה אחרת
, צריך לשפר את התנאים שלהם כדי שלפחות הם יוכלו לעבוד בכבוד ולא ינוצלו על ידי המנהלים ו-המפקחים
, המבוגרים לא ילכו נגד החברה כי הם מפחדים לאבד את מקום העבודה שלהם .

../images/Emo70.gif אתה חייב להבין משהו חשוב ../images/Emo70.gif

אנשים נשואים שיש להם משפחה עם ילדים הרבה יותר קל לנצל ! , כי הם צריכים לקבל יותר תנאים סוציאליים מאשר צעירים שהם עדיין לא היתחתנו . המנהל רוצה שיעבדו אצלו צעירים לא נשואים כי ככה הרבה יותר קל לנצל אותם ! .

avi1976

New member
אי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאירה שלמה

את כל מה שאמרת אני מבין. אבל, אם אנשים רוצים לשנות הם חייבים ולהסתכן ולהתארגן ולהילחם על מה שמגיע להם. שום דבר לא ישתנה לבד מעצמו. ארגון מאבטחי ישראל כבר יעשה להם את רוב העבודה והעובדים לא לבד. בכל מקרה ישנה אפשרות לתבוע גם למי שעבד פחות מחודש ותאמין לי שיש לנו תביעות של מספר חודשים של כמה אלפי שקלים.

אני שומר את כל התלושי משכורת שלי

אבל אתה חייב לדעת ש-החברה שלי עושה כל מיני טריקים וכל מיני שטיקים בתוך התלוש משכורת כדיי לנסות וליגנוב כסף מכל עובד בחברה . למשל דוגמא : בתשלום של הביטוח בריאות ממלכתי הם כותבים מספר לא מדוייק כדי לקחת לעצמם עוד כמה שקלים מבלי ש-אף אחד ישים לב לזה ! , ויש עוד כל מיני שיטות שהם עושים בתוך התלוש כדי לגנוב עוד ו-עוד ....................................

הבעיה הכי גדולה היא !!!!! .....

שאם אני רוצה לתבוע אותם בבית דין לעבודה ! , אני לא יודע מ-איפה הם גנבו בתוך התלושי משכורת ! .

מה אמי"ל יכולים לעשות נגד מס הכנסה

איך אמי"ל יכולים לעזור לי לגלות את השחיתויות שעושים נגד העובדים , בתוך התלוש משכורת שלהם ??????????????????? ............................................ , מספיק שאני לא יכול לקבל את התלושים של " דוחות העבודה " שלי , אז כבר אני אכלתי אותה מזה שאני לא יכול לגלות מאיזה עוד מקומות גנבו לי עוד כסף , יש אצלנו עובדים שהם מיתחננים שיחזירו להם כסף על ימי עבודה ו-החברה כל הזמן מבטיחה להחזיר , ובסוף גם לא מחזירה !!! , שאני באתי להחזיר את הציוד שלי בחזרה אני עברתי כזאת " השפלה "
מ-המנהל ו-האחראי
, שהיתחשק לי ליזרוק הכל על הפרצוף שלהם !!!!! .

avi1976

New member
יש לאמי"ל גם מסלול החזר ותיאום מס

מסלול החזר ותיאום מס הוא בעיקר לחברים בארגון מאבטחי ישראל. בנוגע למקצועיות אמי"ל מתמחים בכל הנוגע למאבטחים ושומרים ולשם כך הוקמנו!

למעלה