כמה מילים (לא שיר)

כמה מילים (לא שיר)

סתם רציתי לחלוק איתכם את מה שקרה לי בשבוע שבועיים מאז שגיליתי את הפורום הזה. כשגיליתי את הפורום הזה גיליתי אותו בטעות כי רציתי במה לאיזה יצירה פסיכולוגית שכתבתי , די ארוכה, די מורכבת ומסועפת וחשבתי שפורום שפסיכולוגיה בשם שלו יכול להיות מתאים
. אח"כ קראתי את ההסבר לגבי מה זה הפורום הזה - ונאורו עיניי. זאת טכניקה שמאז שהבנתי אותה היא פשוט עוזרת לי מדי יום ביומו. השיר הראשון היה שכתבתי לגבי מישהי שאני אוהב ולא מצליח ליצור איתה קשר - והנה, יצרנו קשר , אנחנו מדברים, צוחקים , מתקרבים לאט לאט. אחרי זה כתבתי שירים על בעיות שיש לי ביני לבין עצמי, כמו העצלנות, כמו כמה היקשים מאוד חכמים שאני מתקשה ליישם ומתעצבן מכך, ועם כל שיר - אני רואה שיפור. זה הגיע לשיא היום כשקמתי והתעצלתי ללכת לעבודה וכמעט הברזתי (דבר שהיה עובר בשקט לגמרי) ואז אמרתי לעצמי , חצי ישן שורה מהשיר שאומרת שאני צריך לעבוד קשה וזה ישר נתן לי אנרגיה להמשיך את יהום וללכת לעבודה. אז סתם רציתי לחלוק איתכם את ההרגשה, ולספר איזה טכניקה מדהימה למדתי בעקבות הפורום. גם המשובים שלכם נורא נחמדים וזאת הבמה שהכי כיף לפרסם את היצירות , ואתם נותנים לי רצון להמשיך ולכתוב. תודה לכל הפורום ולבן חורין בפרט שיזם את הפורום

RainDrops

New member
../images/Emo45.gif

היה מקסים לקרוא, תודה ששיתפת אותנו.
יום טוב.

מסכימה איתך.

הידיעה שכמעט תמיד תמצא כאן תגובה כזו או אחרת. הידיעה שתמיד יהיה מישהו שיקרא אותך, ואפילו אם לא תעשה לו משהו כביר וענק, עדיין השפעת- ולו בקצת, ובעיקר היכולת לקרוא ולנתח את עצמך דרך הכתיבה... כלי חשוב.

למעלה