כמה מילים לכבוד יום הכיפורים

mother cat

New member
כמה מילים לכבוד יום הכיפורים

חברים יקרים,

קודם כל, בנימה אישית - אני רוצה להתנצל... להתנצל על זה שאני מגיעה לפה קצת פחות בזמן האחרון - ימים קשים עוברים על כוחותינו עם תינוקת שמוציאה שיניים, ילדון שהתחיל גן עיריה לראשונה בחייו ומסתגל לחיים בלי שנת צהריים, בת מצווש שהתחילה חטיבת ביניים, ונער בן 15.5 שהתחיל כיתה י' בבית ספר שמהווה עבורו אכזבה ומקור להתלבטויות על מה עושים הלאה... אני מבטיחה להשתדל לשפר את דרכי ולהיות נוכחת יותר.

עדיין בנימה אישית, אני רוצה להתנצל אם מי מכם נפגע ממני או ממשהו שכתבתי. פורמט הפורום האנטרנטי בעייתי כי אנחנו מגיבים על בסיס מידע מועט, מבלי לראות את התמונה כולה, ובכתיבה, כך שניואנסים של קול והבעות פנים חסרות פה. אני מקווה שאני מצליחה תמיד להגיב עניינית ולהיות נעימה, אבל אם משהו בכל זאת נפגע - אני מבקשת סליחה.

אני רוצה לנצל הזדמנות זו להזכיר לכם את מטרת הפורום ואת קודי ההתנהגות שאני מקווה שכולנו מסכימים צריכים להיות מקובלים פה. מטרת הפורום היא לשתף, לשפוך, להתיעץ, להתמך, וכמובן ליעץ, להקשיב, לתמוך, להסביר... כולנו באים, מן הסתם, מסיטואציות לא קלות. הדברים שעולים פה לעתים קרובות קשים לנו - לא נעים לנו לשמע את הפוסטים ולפעמים לא נעים לנו לשמע את התשובות... אני חוזרת ומבקשת מכולכם - תקפידו על תרבות דיבור ותרבות שיחה. אין שום מקום לשפה לא נאותה, להערות פוגעניות, להשתלכות בכותב כזה או אחר. גם כשאנחנו כותבים דברים קשים, אפשר לכתוב אותם יפה, ובדרך כלל זה יעיל יותר כי הקורא לא ננעל באנטי....

שתהיה לכולם חתימה טובה, ולמי שצם - צום יעיל (אמרו לי שלא מאחלים צום קל)

אמא חתולה

דף חדש4

New member
גמר חתימה טובה לכולם

ולאמא חתולה- שתמשיכי לשמור על חוש הומור כשאת מתמודדת עם ההתמודדויות של הילדים שלך, שלו ואיתנו פה בפורום....

למעלה