כמה מילים לערב...

flowerboy69

New member
כמה מילים לערב...

לכל מי שרצה ספר חתום על מיסון... פניתי למשרד של הפלויד באנגליה ודיברתי עם המזכירה שם.חלה טעות באתר brain damage.הם לא מוכנים לשלוח את הספר מחוץ לאנגליה.אבל אחרי שכנועים בעזרת יום הולדתי שחל בעוד חודש אני יקבל עותק חתום...אולי תחשבו שזו חוצפה אבל אמרתי לה שאומנם החתימה שלו חשובה אבל אם הם כבר בקטע אז אני רוצה כמתנת יומולדת את החתימות של כל השלושה!כרגע הם מסרבים אבל ביקשתי להעביר את הבקשה הזו למיסון אישית מתוך ידיעה שהוא אדם נחמד ויסכים לסדר משהו...נראה מה יקרה... הדיוידי החדש של הלהקה האוסטרלית בדרך אלי ואני מחכה לו מאוד שכן כמו שכתבתי כאן כבר הם משהו ענק ממש דומה למקור... ישנו דיוידי שנקרא best of best משהו כזה והוא כולל את קליפ הפרומו של אמילי פליי.קיבלתי אותו אבל הייתה טעות והדיוידי הוא לא נכון אז אני מחזיר אותו ואקבל חדש וטרי... אני רוצה מאוד להמליץ על הדיוידי live aid אומנם הקשר שלו ללהקה הוא אפסי אבל הוא מעולה ממש. קיבלתי את הגרסה החדשה של החומה בדיוידי.שפרו את הצליל והתמונה והם ממש מדהימים לדעתי...למי שאין כדאי לקנות את הגרסה החדשה. הייתי בשנקין השבוע ובאוזן מוכרים כמה דיסקים של הלהקה בגרסה מיוחדת כאשר הדיסק עצמו נראה כמו תקליט בצבע שחור והעטיפה עשוייה מקרטון.הם מוכרים את זה ב89 שקל לדיסק אבל אל תקנו כי זו רמאות הדיסקים האלה נמכרים באינטרנט ב30 שקל בערך. עדיין אני מתכנן לשמוע שני דיסקים שקיבלתי לאחרונה-ווטרס ביפן ופינק פלויד באולם של גון קנדי ועדיין לא היה לי זמן אולי בהמשך הערב...:) קיבלתי את גרסת התקליט של אלבום ההצדעה האיטלקי של סיד בארט-good morning m/r barrett- למי שלא מכיר זה תקליט שבו איזה זמר שדומה לחמי רודנר שר שירים של פינק וסיד בגרסאות שמזכירות את בוב דילן...הזמר נשמע יותר על סמים מאשר בארט בתקופה הכי קשה שלו...אבל התקליט קיים רק ב300 עותקים אז שווה לאספנים... ממני דניאל

flowerboy69

New member
למי שרוצה עדיין את הספר של מיסון...

אני בדיונים להשגת עותק חתום(אולי על ידי כל השלושה?!) ולכן ואם אכן זה יצליח אני ימכור את הספר הרגיל שיש לי אם מישהו מתעניין שיאמר מילה...

להזכירכם...

לפורום יש לוח מודעות, ומקומן של הצעות מכירה וקניה הוא שם. גולשים יכולים להוסיף הודעות ללוח בעצמם, בקלות. תודה

flowerboy69

New member
טוב מצטער אבל אם כבר מישהו קרה אז..

הוא מוזמן לפנות אלי ויש כמה דברים נוספים...

למעלה