כמה מילים לקראת גיוס....

galmeyer

New member
כמה מילים לקראת גיוס....

בגלל שזה פורום נורא רדוד שלא מאפשר השארת הודעות שאורכן הוא יותר מ-7000 תווים, שזה פחות מ-1500 מילים, נאלצתי לצרף את מה שרציתי לומר כקובץ וורד. סליחה על הטירחה הכרוכה בקריאתו. שלכם תמיד, גל מאיר

iftach17

New member
גיוס נעים ומהנה

מה שכתבת הוא מאוד משמעותי. זה בהחלט מזכיר לי כמה דברים שאולי שכחתי.

lior05

New member
תגובה.

במחשבה שניה, כאשר כתבת את מה שכתבת הרגשתי את אותה הרגשה שאתה מרגיש ... הרגשה של ריקנות, ביזבוז, והיותי בורג קטן במערכת. אני מסכים איתך ב,100% ומי שקורא את התגובה הזו . אז אני ממליץ גם לכם לקרוא את המאמר שגל כתב, למרות היותו ארוך. ליאור

מצטרפת

אני לא מכירה אותך גל, אבל קראתי בשקיקה את מה שכתבת ואני מצטרפת לכל מילה. אני לעומתך, משכילה והולכת מחר להוציא מבית הספר שלי אישור שאני כבר לא תלמידה שלו אנימור, כדי שאני כן אוכל לפתוח תיק נבחן אקסטרני בלי בצפר אקסטרני. אני מנסה להבין מה היה המניע שלך לכתוב את מה שכתבת, אם זה הטפה או פשוט לספר לאחרים או לשתף אותם. כי למרות שאני מסכימה איתך, אני בהרגשה שאני יוצאת אל הלא נודע. כן בגרויות או לא בגרויות, אני באופן עקרוני נגד העניין כי אני לא מרגישה שאני צריכה תעודה שתוכיח לעולם שאני יודעת וכמה אני יודעת. פרט שולי. העולם צריך. וכל עוד העולם צריך, כמה שאני לא ארצה, אני חייבת להיות חלק ממנו, וזה החלק הקשה. לכן אני באמת בדרך אל הלא נודע, המטרה שלי עכשיו היא להיות מאושרת בכל מה שאני אעשה ולהפסיק לסבול או לשתוק לכל הדברים שאני לא רוצה באמת לעשות אלא חייבת כי ככה העולם הכתיב לי וככה זה נורמלי או רגיל או צפוי. אני אשמח אם תפנה אליי באי מייל או משו ונמשיך לדבר. תמר.

ממש דיבר אלי...

מה שכתבת באמת דיבר אליי והעלה בצורה טובה ומנקודת מבט יותר מנוסה המון דילמות שיש לי... כרגע אני רק י´ניק אז אולי עוד יש לי סיכוי.... רק שאלה אחת קטנה- הטקסט ממש משתלב בשיעור שאני צריך להעביר לכיתה שלי, האם אפשר להקריא אותו?

galmeyer

New member
תגובה משולבת לכולם

שלום רב כולם! ראשיתץ התנצלות: אני לא הצלחתי להגיב לדבריכם בדברים האחרונים עקב קוצר בזמן אז עמכם הסליחה. התנצלות נוספת היא על אורך המאמר. לכל מי שהקטע גרם לא לשאול שאלות - ראשית תודה, ודבר שני, כל הקטע בא להגיד "חבר´ה, תטילו ספק", תטילו ספק בשטנס. תטילו ספק בכל המוסכמות של הלהיוולד, ללמוד, ש"ש, צבא, מזרח שנה, לעבוד 30 ולמות. תטילו ספק בכל מילה שאני כתבתי. למדו את הדבר החשוב ביותר - שזכותכם לעשות בחירות! דאגו לעשות את הבחירות אמיתיות ככל שניתן, לא מתוך חוסר ידיעה, אלא מתוך בחירה. שלכם תמיד, וסליחה שלא הספקתי להגיב לכל אחד באופן אישי, גל

iftach17

New member
הקפצתי את ההודעה ללמעלה כי..

זה חשוב שכולכם תקראו את זה!!! יגרום לכם לחשוב

למעלה