כמה מילים ל"דוגמניות"...

arTT916

New member
כמה מילים ל"דוגמניות"...

התוכנית "הדוגמניות" אינה אלה ניצול ציני של בנות למען פרסום זול ובצע כסף של כל החברות הגדולות.דיי להשפלת הנשים הזו.זה לא יתכן שבחורה תמשיך להימדד על פי התמונה שהיא צילמה או המבט שהיא נתנה. אני מאוד מקווה שזו העונה האחרונה של התוכנית הזו.כי חורה לי לראות את הבצע כסף הזה על גב שבנות שחושבות שהם באמת הולכות להתפרסם ולהצליח.דיי למשחק הזה ברגשות של אנשים.מדוע הבנות היו חייבות לבחור אחת בשנייה לאחר שלכאורה "התחברו" כי גם אם המצב בין הבנות יהיה על מיי מנוחות.ההפקה תהיה חייבת לגרום להם לריב וככה להביא רייטינג. אבל על חשבון מה- על חשבון הרגשות שלהם.אז דיי עם זה.

Oוכ7יה

New member
יש אמת בדברייך

אבל יחד עם זאת גם הגזה זה הרי ריאלטי.. זה תוכנית טלוויזיה מעניינת שבאה לתת שעה של סתלבט, רכילות יופי, קנאה, מריבות ומה שתרצו .. אבל עם מה שאני מסכימה איתך זה על החוצפה של ההפקה שתמיד גורמת לכך שיהיו סיכסוכים וריבים בין הבנות, הם מציתים את זה למשל בין מימי וניראל יש כסאח עצבני ובשביל הרייטינג בשביל "המתח" הם תמיד מצרפות אותן ביחד כדי שיהיה ריב, חיכוח בין השניים (כמו עם הפרק של האיגרוף). כאילו מה??? בכווווחח? לא יפה ואפילו עצוב. אבל בסך הכל זאת תוכנית שאני אוהבת לצפות אבל יש הרבה אי צדק לא יודעת מאיפה השופטים לוקחית לגיטימציה להחליט בדיוק מי יפה ומי לא כי לפי השלישייה נראה לי שאין להם טעם מיודעמה כל היפות הלכו וכל המכוערות נשארו

למעלה