כמה מילים מה

כמה מילים מה../images/Emo23.gif

אין שמח ומאושר ממני לאחר שהעניינים בפורום לובנו ובסופו של דבר הסתדרו על הצד הטוב ביותר
דבי ועומרי - אני גאה בכם על הדרך בה סיימתם את הנושא, על הפתיחות שלכם ובעיקר על הרצון המשותף להבין את הצד השני, להפנים וליישם על מנת שהדברים לא ישנו בעתיד. מעל לכל כייף לדעת שגם כשיש מצב כזה ניתן בעזרת נכונות ,ראש ולב פתוחים להמשיך הלאה ממקום נקי וללא כעס או טינה.
לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולכולנו... חשוב שנבין ונזכור שיחד עם זאת שהכוונה שהפורום יתנהל באווירה טובה, מפרגנת ואוהבת, הפורום הוא מקום פתוח לדעות שונות ומגוונות ולביקורת גם אם הן אינן לרוחנו וכדעתנו מותר ואף רצויי להביע את דעתנו,גם אם היא מנוגדת לאחר\ים, בנושאים שעולים לדיון וזה לגמרי טיבעי וברור שלא חייבים לאהוב\להתחבר לכל בובה שתמונתה מועלית כאן וזה בסדר גמור לכתוב זאת בפורום כל עוד הדברים נכתבים ללא קללות\נאצות, מתוך כוונה לפגוע או בגלל רדיפה מכוונת ועיקבית של חבר\ת פורום. אף אחד לא מחפש לייצר כאן פורום צבוע של קוצ'י מוצ'י כולנו חיים תחת ביקורת כל הזמן בחיינו האישיים ובטח ובטח המקצועיים כך שאין סיבה שלא נקבל ביקורת מחברינו לפורום כפי שאנחנו מקבלים זאת ממשפחתנו, חבריינו, הסביבה ובצד המקצועי מהקהל ואו הלקוחות שלנו. ולסיום הבהרה: לכל המודאגים מההתכתבות של דבי ושלי ( כנס ללישכה שלי \ שלחי הצעה ב3 עותקים וכ'ו... ) נא לנשום - הכל בסדר!!!!!!!!!! אין ,לא היה וגם לא יהיה ריב\סיכסוך או חוסר הבנה ואנחנו חברים ואוהבים כתמיד
אנחנו פשוט אוהבים מאוד לעקוץ, ל"הרגיז" ולעבוד אחד על השני כשהכל נעשה בהומור ובצחוק וככה אנחנו מתנהלים מהרגע הראשון שהכרנו ושנינו מקווים שנמשיך כך לעד
אז תאהבו תמיד
תצחקו הרבה וכמה שיותר תושיטו
לחבר ולאחר והיום שלכם יהיה יפה יותר

../images/Emo201.gif מצטער שאנחנו מאכזבים אותך...

אבל אם אתה ממש מתעקש בעניין של מכות אתה תמיד מוזמן לקפוץ אלי אין דבר שאני לא אעשה בשביל שחברים טובים שלי ,כמוך, יהיו מרוצים ומאושרים

לייק. אין כמו רוח התנדבות וכמה מכות טובות!

האמת שהתזכורת היתה בעיקר לדבי, שבטוח זוכרת את ימי הטרולים.

א-נ-ש-י-ם

בהחלט עוררת את סקרנותי דודי עם הפתיחה הזאת שלך, אז התחלתי לחפש מה היה, מה קרה, ואיך נהיה שהפסדתי אקשן
ואז, למרבה הצחוקים מה מסתבר לי, שבתוך שרשור כיפי של יומולדת שמח, החלפתם ביניכם בדיחות , ועל זה הגיעה הבהרתך! בן אדם, אנחנו מבינים הומור!
ברור שהכל בסדר! ופעם הבאה- לא להקפיץ לי את הלב..
רק שאני לא אצטרך לכתוב גם הודעת הבהרה..... וסליחה אם אני מתערבת שעיניינים שלא לי, אבל ככה זה- יש הרבה שטויות שאני עושה וקישקושים, שמוסיפים לי המון עיניין לחיים

לא רק זוכרת אילן ..חלק מההודעות עדיין שמורות

אצלי בבוידם בדיסק החיצוני, למקרה שחס וחלילה אחד מהם יתעורר......חה חה חה יפה לך ...זוכר נשכחות....ומה עם הטלפון שאתה חייב לי? שבת שלום דבוש

דבי לא שכחתי אבל אני בשלבי מעבר דירה

תוך כדי ניהול המרכז וימי צילום בטלויזיה החינוכית. אני מניח שאני צריך להיות מול המחשב כשאני מדבר איתך. התוכנה מותקנת על המחשב שבבית, עכשיו בואי נראה... מי בכלל מגיע הביתה ובאיזה שעות...

למעלה