כמה מילים מליבי אל לבכם/ן...

כמה מילים מליבי אל לבכם/ן...

חברי הפורום היקרים נעים מאד, החלטתי לנצל את ההזמנה לכתוב לכם כאן ואני שמחה ונרגשת לעשות זאת. ראשית, אני מבקשת להודות למשפחת נעים על ההזמנה למפגש אתמול, על האירוח הנדיב והמפנק, ולכל הנוכחים על חברתם הנעימה והמפרגנת. החום שלכם איננו מובן מאליו ואין ספק שהוא נותן כוח להמשיך. הזדמן לי להציץ בפורום שלכם מדי פעם בחודשים האחרונים, להנות מהתמונות הנפלאות של קרול בפייסבוק ולחוות מעט מן האווירה המדהימה שאתם מביאים איתכם להופעות. שמחתי להכיר כמה מכם באופן אישי במהלך האירועים האחרונים (חוות רונית, אירוע ההשקה, המפגש אמש). עלי לציין שאתם חבורה מיוחדת במינה ואני שמחה בשמחתו של שלומי שזכה בפורום אוהב, משקיע ומפרגן כמו שלכם. כידוע לכם, בימים אלה נהנינו מחדשות טובות במיוחד: קבלת אלבום זהב על מכירת 27,000 עותקים מן האלבום ופלטינה סלולרית על 70,000 הורדות של הסינגל "שתדעי"! אין שמחה גדולה מזו לאחר חודשים ארוכים של עבודה על האלבום והקפדה על כל פרט במטרה להביא אל לב האנשים מוסיקה טובה, נוגעת ואיכותית. אין לי ספק שיש לכם חלק בהצלחה הזו, אם בזכות ההצבעות במצעדים, אם בזכות הפצת הבשורה... בעיני לכל עשייה קטנה יש משמעות גדולה. אני מאחלת לכם שתהנו מהשירים, שתתרגשו מההופעות ושתמשיכו לעשות לשלומי טוב על הלב. אם יש לכם שאלות בנוגע לשירים, על העבודה עם שלומי וכדומה, אתם מוזמנים. ובינתיים קבלו את הרמיקס של "תני לי עוד" שבוצע ע"י dj יניב בן ארויה. שבת שלום ושניפגש בשמחות! שלכם, עינת הולנדר (כותבת המילים של השירים: "שתדעי", "אהבה של פעם בחיים", "אנחנו שניים", "תני לי עוד") נ.ב. שאפו על הצעיפים, השלטים, המגנטים, העוגה, הסוכריות... אין עליכם!

karoleking

New member
עינת!!!!!../images/Emo24.gif

איזה כיף שהגעת לכאן!!! רק את היית חסרה לנו כדי שהתמונה תהיה מושלמת. היה ממש כיף אתמול ואני גם רוצה להודות לאסנת וניר על האירוח הנפלא. שלומי אמר שאם היה יודע שזה ימשך עד כמעט 3 לפנות בוקר, הוא היה מגיע לשתות קפה
ולא בגלל העוגות
אז אולי בפעם הבאה. בינתיים יש לנו הופעות בשבוע הבא ושנפגש באמת רק בשמחות.

תודה מכל הלב../images/Emo24.gif

לאסנת ניר הבנות המקסימות והדודה...על האירוח המקסים הטעים ...
והמהנה.. תודה שפתחתם את ליבכם וביתכם. שבת טובה תהנו...

osnat51

New member
../images/Emo23.gifקרולללללללללל!

אם זה מה ששלומי אמר, אתם תתייצבו אצלי שוב.

עינת יקירה../images/Emo140.gif

הזכות היא לנו להכיר את הפנים מאחורי המילים ועוד איזה מילים.....איזה כיף לראות את השם שלך בפורום לתשומת ליבך
תודה שכבדת אותנו בנוכחותך
תודה ! תודה על הקישור מעניין הילדודס נכנסו לקצב בסלון.... עינת שבת שלום אכן רק בשמחות

osnat51

New member
../images/Emo23.gifעינת המדהימה, אשרינו שזכינו.

ריגשת אותי בדברייך, ושמחה על שנפלה בחלקי הזכות לארח אותך בביתי. אכן, זהו פורום מיוחד במינו, וכל אחד ייחודי באישיותו ולכן המפגש כ"כ מגוון וטוב לכולנו. אחד הדברים הטובים שקרו לי בשנה הזאת, היא ההתחברות לאנשים הללו וההעצמה של הפורום הזה. אילולא שלומי, הדברים לא היו יכולים לנסוק ולהגיע למימדים שכאלה. עצם האהדה מצידו והפרגון לכולנו ביחד ולכל אחד לחוד "מדביקים" את כולנו להיות יחד, לשמוח ולאהוב. מאחלת לכולנו עוד מפגשים רבים יחד. אסנת

אלכס ב

New member
רק תני לי עוד

אני לא מבין את המבקרים לגבי השיר הזה. גם המפרגנים לאלבום אומרים שהשיר לא טוב. אני פשוט מכור אליו :) מותר לזמר לשים שיר אחד לכיף באלבום שלא יהיה עמוק במיוחד, מה רע? אגב, הוא לא יווני במקור?

למעלה