כמה מילים על אגם - חשוב

shir nolad

New member
כמה מילים על אגם - חשוב../images/Emo26.gif

שלום לכולכם , אני לא מעריצה של אגם אבל יצא לי להכנס לפורום הזה לראשונה לפני כמה ימים וראיתי גם חלק מהיסטורית ההודעות כאן. אני חייבת לציין שממש מרגש אותי לראות את היחס החם והאישי שאגם נותנת לכם, את ההשקעה שלה במענה על מכתבים, את שיתוף הפעולה במפגשי מעריצים ובכניסה לפורומים כדי לענות על שאלות. אני חושבת שאין עוד אומן שמשקיע ככה במעריצים שלו. עוד לא ראיתי אומן (חוץ ממנה כמובן) שעושה כל כך הרבה מפגשים... הייתי קצת בשוק כשראיתי שגם כשהיא עונה על מכתבים דרך המייל , היא מקפידה שזה יגיע סרוק בכתב ידה (ולא בהקלדה של מחשב), זה מדהים בעייני . יצא לי להכיר ולעבוד איתה ואני חושבת שהגדולה שלה היא בכך שהיא תמיד זוכרת לכבד אנשים ולדבר איתם בגובה העיניים. גם בתקופות שהקריירה שלה פורחת , היא לא שוכחת להיות בן אדם וזה משהו שהרבה אומנים אחרים שכחו ... (ואני מכירה גם כאלה...). אז אני בטוחה שאתם מודעים לכך ומעריכים אותה על זה, אבל היה חשוב לי להגיד את זה גם כבן אדם שרואה את זה מהצד. הרבה בריאות ואושר.
shir nolad

oorlyy1

New member
בטח שאנחנו מודעים ומעריכים את זה../images/Emo9.gif

היא מדהימה, חוץ מהעבודה שלה היחס שלה למעריצים זה משהו מיוחד
איזה כייף ליקרוא כזה דבר בבוקר חחח
תודה
=]

../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

איזה חיוך על הבוקר
אני מסכימה איתך על הכל.. מדהימה..
ואני מניחה שאת יודעת הרבה יותר ממני:] ואת מקסימה

חחחחחח../images/Emo13.gif

היא באמת מדהימההה!!! והיחס שלה בכלל מדהיםם חחחח ועל זה שאמרת שהיא מדברת בגובה הענייםם את לא מבינה כמה שזה נכוןן!!! אמא שלי אמרה אתזה בדיוק אחרי שפגשנו אותה(בדיוק לפני חודש|בלון
) חחח בכל אופן מסכימה עםכל מילהההההה

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo99.gif

כל מילה בסלע
היא באמת מדהימה ביחס שלה למעריצים

אחלה נאום:)../images/Emo204.gif

תישארי בפורום
, חשובים לנו אנשים כמוך
. וכמובן שאני מסכימה עם זה. ואגב, הרבה אנשים מתחילים להעריך אותה רק אחרי שהם רואים אותה במציאות, דווקא בגלל זה אני חושבת.

shir nolad

New member
תודה הדסי../images/Emo20.gif

אני מציצה פה מידי פעם... זה חשוב לי שיעריכו , כיון שלפעמים כשמתרגלים לטוב ו/ או לא מכירים משהו אחר , מתחילים לקחת דברים כמובן מאליו.

מסכימ איתך..../images/Emo45.gif../images/Emo204.gif

אני יכולה להגיד בלי בושה, שלאגם לא היו הרבה מעריצים.. ועכשיו נוספים לה כל הזמן עוד ועוד ועוד.. באמת..אפילו בנות מהכיתה שלי פתאום באות אליי ביציאות של : "ראיתי אותה, איזה נשמה היא.." כתבתי לאגם לפני כמה זמן מכתב.. כתבת לה כך : "דבר ראשון, תודה רבה רבה על כל הדברים שאת עושה למעננו, אני חושבת שאת ה-מוערצת וה-מוערכת שיכולה להיות, והרבה אנשים חושבים שבגלל שאת יפה את ככה מצליחה ומגיעה להמון דברים, אבל אנשים שקצת יותר מכירים אותך כמו המעריצים או המעריכים יודעים שההצלחה שלך נובעת קודם כל בזכות הבנאדם שאת, ויופי רק מוסיף, ולא משלים את החסר." כמובן שהוא היה קצת יותר ארוך ומעמיק המכתב. אבל זה משו שתראי שאני איתך בדעה.. במאה אחוז.

למעלה