כמה מילים על בלטור העונה

BeniTaz

New member
כמה מילים על בלטור העונה

1. עדיין מדובר בארגון מעולה של פרוספקטים וכשרונות נפלאים שרוב הלוחמים במיין קארד ברמה של השתלבות ב-UFC. אך למרות זאת בארגון לא עשו עליית מדרגה משמעותית מבחינת רמת לוחמים מעונות קודמות ולא הביאו לוחמים מסקרנים ומפוצצים שמסתובבים בחוץ. היחיד עד כה שעוד נשמע מעניין זה שיניה אאוקי עוד 2 אירועים שיילחם בקרב נפלא נגד אדי אלברז. אם מדובר בארגון מספר 2 בעולם אז הם צריכים להביא גם שמות חזקים שיעשו קצת רייטינג ויחזירו את הכבוד לקרב המרכזי.

2. צריך לומר את האמת.. נפלנו על עונה דיי משעממת עד כה. אין את מי להאשים זה פשוט יצא כך. חבל שזה ככה שיש אפשרות לצפות בלייב. יחד עם הפרסומות הארוכות והאיטיות ששוברת השיאים של ה-UFC זה כבר ממש הישג לא להירדם בשידור.

3. הרייטינג של בלטור מבזה ומאכזב, תודות כמובן גם ל-UFC שהורגים אותם עם הראש בראש ואפילו לא שמים מולם אירוע אלא פרקים של TUF ועכשיו גם "פריימטיים: ג'ונס נגד ראשד". פי 10 כמות צופים יותר ב-TUF במלחמה נגד בלטור. עכשיו הבנתי למה גם ה-UFC עשו מרחק גדול בין האירועים. פשוט רצו שהאוהדים יתרכזו בתחילת 2 עונות TUF.

4. יותר מידי משקלים קלים. בלטור פתאום הפכו לארגון של משקלים קלים.. זה לא אמור להיות ככה. ידוע שככל שהמשקל יותר קל כך הסיכוי שהקרב יוכרע נמוך יותר, ידוע גם שהרייטינג בהתאם. צריך לאזן בין המשקלים, ולשים כל כך הרבה קרבות משקל קל כנראה טעות גדולה. איפה נעלמו ה-LHW וה-HW שעוד לא נלחמו העונה קרב אחד במיין קארד. אם מוסיפים את העובדה שטורניר ה-MW חלש כששלמנקו (מנצח 2 הטורנירים הקודמים) ולומבארד האלוף לא באזור בכלל כל העסק נהיה מובן. וזה לא שגמר ה-HW שנדחה 10 פעמים ובוטל בין פרינדל לסאנטוס עשה כבוד.

5. אם אסקרן רוצה להגיע ל-UFC הוא חייב להכריע קרבות. עד אז ה-UFC לא יקחו אותו ברצינות. כבר 24 סיבובים רצופים בבלטור, כפול 3 דקות לא לשכוח. נקווה שלא יהיה לנו אותו סיפור בקרב המרכזי של השבוע הבא (ששכחתם לציין בשידור אלון) בין קול קונארד המתאבק לבין אריק פרינדל הסטרייקר - אליפות המשקל כבד.

עם כל האהבה לבלטור.. זאת עונה דיי משעממת ומאכזבת.

AmitNHB

New member
אני תוהה מתי כבר יפול להם האסימון.

אני לא יודע אם זו עונה מעניינת או לא כי אני לא צופה בה (בכלל אני חושב שאני יכול לספור על יד אחת את מס' הקרבות של בלטור שראיתי). הם חייבים להבין ש MMA זה ספורט של הייפ. מעטים הם הצופים שמוכנים לשבת מול מרקע רק כי זה MMA וגם אותנו זה כבר לא פשוט להביא אל המרקע בעידן בו ה UFC מציפים את השוק וכמובן שיש עוד כמה אירועי ספורט או דדברים מעניינים אחרים בחיים... מי ששכח ה UFC התחילו לצמוח עם הפיוד של קן שמרוק וטיטו אורטיז והמישכו לצמוח עם תכנית ריאלי, החזרת אגדה מן העבר (רויז גרייסי) ויצירת הייפ שהיה הרבה פעמים מדומה סביב האלופים שלהם. אני בטוח שיש הרבה כישרון בבלטור אבל בשביל שנשב מול המסך ונצפה בו, צריך משהו מעבר לזה. שינסו לארגן שמרוק מול שמרוק או שמרוק גרייסי 3 או קימבו פטרוזילי 2 או כל קרב אחר שנרד עליו כמה שהוא בדיחה ועלוב אבל כולנו נצפה בו כמו גדולים

אם הם יהוו תחרות ל UFC ה UFC יקנו אותם

בדיוק כמו שקרה עם פרייד וסטרייקפורס

אני פספסתי לא מעט לצערי

אבל ראיתי כמה קרבות מרכזיים מהעונה.
בגדול אני מסכים עם הביקורת שלך ובאמת יש כמה דברים שמאכזבים אותי ושעדין צריך לשפר לא מעט דברים.
מה שכן לכל אילו שלא נותנים לבלטור סיכוי ובטוחים שזופה יקנו אותם אם יצליחו אתם צריכים להבין שמי שמחזיקה בחלק נכבד מהמניות של הארגון היא חברת Viacom שממש לא חסר לה כסף. קשה לי להאמין שדווקא כשהם יראו הצלחה הם ימכרו..

יש בעיה במשך הזמן בין הקרבות.
יש יותר מידי משקלים קלים.
חסר בניית הייפ לפני כל טורניר וקרב מרכזי.
חסרים כמה שמות בולטים שאינם בUFC וימשכו צופים.

בגדול בלטור עדין אחלה ארגון ואני נהנה מהטורנירים השנה אבל הייתי בטוח שהם יקפצו מדרגה כבר העונה במקום לדשדש עם רייטינג חלש..

udi102

New member
ראיתי העונה את מרבית הקרבות

ואני חייב לציין שלא רק שהרוב לא היו ברמה גבוהה ,הם גם לא היו מהנים כל כך לצפיה , לוחמים שומרים על התחת ולא לוקחים סיכונים ,צריך להזכיר להם שזה לא UFC . דבר נוסף אני לא רואה מצב בזמן הקרוב שבלטור עושים איזושהיא התקרבות לUFC ,הם לא קונים שמות ולא הצליחו לשמור על לוחם על כמו לומברד .
הפורמט של הטורנירים מצוין אבל כדי להם להשקיע יותר בלוחמים ,היו כמה לוחמים בשב המוקדם שממש לא היוו רמה כולשהיא .

ראיתי את האירוע אתמול והיה די משעמם ,אסקרן איכזב אותי בקרב שלו ציפיתי ליותר ,אני לא רואה אותו מהווה איזושהיא סכנה לטופ 5 בWW בUFC , לפי דעתי מי שינצח את הטורניר בWW היה יש לו סיכוי לקחת את החגורה ,אפילו לסונדרס יש סיכוי .

באופן כללי בלטור אכזבה אפילו יותר גדולה ממה שחשבתי שתהיה , ראיתי עונות קודמות והיו עונות יותר טובות ,נפלנו על עונה גרועה וזה עוד יותר מאכזב .

יש כמה קרבות טובים החודש בבלטור שאני מחכה להם אבל אם אותם קרבות היו בUFC הייתי אומר שהם לא מעניינים כל כך ,אבל אני נותן צאנס לעוד חודש ואם אני יראה שהרמה נשארית ככה והעונה ממשיכה לאכזב אני יתנתק מאגו טוטאל ,אני ממש לא רואה בערוץ שום דבר אחר וזה כולל את הליגות בררה האחרות שהם משדרים ,אחרי שנתתי לערוץ ניסיון למרבה הצער יצאתי מאוכזב ,נקווה שיהיה איזהשהוא שיפור החודש .

באסטר1

New member
אסקרן

נחשב לדעתי טופ 10 בWW
אבל הוא נלחם איטי מידי והחבטות שלו הם ליטופים מזכיר את שילדס וראינו מה קרה לשילדס
אם זאת אני חושב ששילדס יכול לנצח אותו בקרב גראפלינג אפילו
בנוסף לזה שקושצ'אק פיץ וGSP יכולים לנצח אותו בלי בעיות בכלל

blackcoldtiger

New member
הוא אפילו לא 5 TOP בUFC

חוץ מהאבקות אין לו כלום, אני רוצה לראות אותו לוקח משהו כמו ג'ייק אלנברגר לקרקע במשך חמישה סיבובים ונשאר חיי

elvis18

New member
לא מדוייק ..

עמידה אין לו .. אבל הוא גראפלר מעולה , חוץ מזה שהוא מתאבק אולימפי שזה הרבה יותר מסתם מתאבק ,הוא הרמה הגבוהה ביותר ,הבחור היה בנבחרת ארה"ב בהאבקות , בנוסף לזה ,אסקרן זכה במלא תחרויות גראפלינג , והגיע לרבע גמר אבודאבי סבמישן רסלינג ..

יש לו משחק קרקע טוב, ורסלינג ברמה הגבוהה ביותר .. הוא דומיננטי מאוד מהטופ פוזישן .

כל מה שחסר לו זה מימד הסטרייקינג בגדול וגראונד אנד פאונד ,שהוא טען שהוא עובד על זה .. אני לא הייתי שולל אותו ,אני חושב שהוא טופ 5
ניקח לדוגמא את שילדס ,אם כל הכבוד לשילדס גם לו הסטרייקינג זוועה ,והוא הגיע להיות קונטנדר והחשיבו אותו טופ 5 בעולם , אסקרן טוב בג'וג'יטסו ,הוא תותח על ברסלינג ואני מבטיח לך שהוא יעשה חיים קשים עד בלתי אפשריים לרוב המחלקה של הוולטרוויט בUFC ..
אני כמעט בטוח שאסקרן לוקח את שילדס וטוחן אותו מהטופ חמישה סיבובים כמו שהוא עשה ללימה .

blackcoldtiger

New member
שישה נצחונות אחרונים בהחלטה..

ועל לוחמים דיי בינוניים...אם הוא לא מצליח להכניעה לוחמים בינוניים אני לא יודע מה יש לו לחפש בUFC.
אולי העמידה של שילדס לא ברמה אבל בקרב MMA שילדס ינצח כי יש לו יותר כלים מאסקרן ,יותר ניסיון וBJJ יותר טוב.
בנוסף שילדס הגיע מאירגון יותר נחשב אחרי ניצחון על דן הנדרסון בזמן שאסקרן מנצח לוחמים דיי אנונימיים

באסטר1

New member
כמו שאמרתי טופ 10 הוא בטח לא נכנס לטופ 5

הבחור משעמם טילים והרמה בWW לא תיתן לו להיות בקרקע טו מאץ עם כל המתאבקים שם

אסקרן פוטנציאל גדול

אין ספק שהGNP שלו חלש מאוד כמו גם המכות בעמידה אבל רמת השליטה שלו בהאבקות יוצאת דופן!
כל הטופ העולמי המשמעותי נמצא בUFC ואי אפשר לדרג אותו כטופ 5 ובלחץ טופ 10 עד שלא יגיע לארגון הUFC.
כיום הוא הכישרון הכי גדול מחוץ לUFC, יותר מטיירון וודלי וראינו איך כל מי שנלחם נגדו נראה.
אני מאוד אשמח אם הוא יגיע לUFC להיבחן ברמה הגבוה.

למעלה