כמה מילים על דניאל

libi450

New member
כמה מילים על דניאל

בנות לא מעטות ראינו מתאהבות בתוכניות ריאלטי (ראה שפרה וצבר, איילה וסער, נטלי ב-גב, ליהיא בעתי,סיוון ועמיר ועוד) תמיד יצא שהתאכזבתי לראות איך המין הנשי מתנהג למול מושא אהבתו קרי הגבר: בחולשה, באובססיביות בתלותיות, בבכיינות.. ואני מוצאת את עצמי צופה בדניאל בתוך המעבדה האנושית והלא שפויה שהם חווים שם והיא רק בת 24, צעירה מאיתן ב- 10 שנים ואני כאישה פשוט לראשונה בהיסטוריית הריאלטי גאה בה. בניגוד לכל שאר הבנות בבית שפועלות כרגיל באימפולסיביות רגשית, בבכיינות, בקנטרנות, באי עמידות, בחוסר ביטחוןן עצמי ומתערערות מכל דבר, שלא נדבר חופרות למוות ומרכלות ומטנפות אחת את השניה ללא הכר. ישנה דניאל, נדירה באיפוק שלה, בעמידות, בתבונה שלה מול הבית ומול איתן שלא קל לו בכלל והיא צריכה להיות מסוגלת להכיל את מצבי הרוח שלו וההתרחקויות שלו מידי פעם, ולהישאר בטוחה בעצמה (לפחות כלפי חוץ) לשדר עסקים כרגיל, לא להיגרר להתפרצויות אמוציונליות (מלבד ביום הולדתה שזה היה הכי מוצדק), לא לרכל, לא להיכנס לפינות לא לה, להישאר עם הגינות מול כולם ולהמשיך להרעיף עליו אהבה וידיעה שהיא אחריו באש ומים. נשים מבוגרות ומנוסות ממנה לא היו עומדות במערכת הלחצים הזו ונשארות אלגנטיות ואהודות. אני מורידה בפניה את הכובע. ללא ספק מגיעה לה כל העיסקה, איתן וכמובן המיליון.

דידי 9

New member
טוב אני אתן לכן נקודה קטנה למחשבה:)

בחורה, שהגבר שהיא אוהבת, בעיקר כשהם בסוג של מערכת יחסים-ולא חשוב איפה,בוגד בה תוך כדי זה שהיא פגועה מאוד גם פיזית גם נפשית, שוכב עם אחרת והיא מגלה- תחשבו על עצמכן מה הייתן עושות- אני, הייתי פשוט הולכת מבלי להביט בו בלי להגיד לו מילה-הוא היה הופך לאוויר! אבל הנפש שלי הייתה מאוד פגועה והיה לי צורך בודאי, לעבור איזה משבר. אבל לא דניאל! דניאל חייכה, הלכה לאיתן, התנהגה רגיל- מה שמחזיר אותי בהחלט לדבריו של גב-"לא חשוב מי הרווק-דניאל בתחרות, לא בהתאהבות". הבחורה נוקטת טקטיקה של אחת שלמדה קורסים לעבוד על אנשים, בדיוק כמו בהימורים, הבחורה לא מאוהבת-הבחורה רוצה את המיליון! הישגית! ללא שום מוסר או אכפתיות. אבל היא כל כך מתוחכמת בטקטיקה הנוכת שלה-שאתם לא רואים! בקיצור-גם עליכם היא מצליחה לעבוד:) שייערב לשניכם

libi450

New member
את אדם חשדן. היא ידעה שיהיו כמה נשיפ מלכתחילה

החוכמה לא להיכנס להיסטריה. לשים את האגו בצד ולהמשיך להאמין בשניהם. כל פורמט הרווק בכל מקום בנוי על זה

דידי 9

New member
המקום היחיד שהבנוכלת נראית בו זורחת-עם איתן.ו

וגם זה מזויף! גב אדם מאוד חכם וקולט אנשים.זו המסקנה שלו ושל נירו! וגם שלי:) הבחורה נוכלת

בת העם

New member
גם כאן את לא מדייקת

גב אמר לאיתן היא תרוץ עד הסוף ולא בשביל המליון

דידי 9

New member
R זו חדות עין. נוכל-לא רואים את זה בהתחלה כי

המון אנשים לא קולטים את האסטרטגיה המתוחכמת שלה, שזה בעצם טבעה האמיתי! היא פרידה הכט-משודרגת. מפחיד

24שעות1

New member
דידי9 - ואני חושבת שלא המיליון מניע אותה

אלא התחרות , להיות תמיד במקום הראשון , להשיג את הכל. הילדה הזאת ילדת שמנת שרגילה לקבל הכל. ולכן נראה לי שמה שמניע אותה זוהי התחרותיות על המקום הראשון

דידי 9

New member
24 בלי ספק! אבל גם המיליון, בקיצור-נצחון:) וכ

וכל האמצעים כשרים, כולל דריכה על גופות. גועל נפש הרצחת וגם ירשת?

niva99

New member
גם אני בדעה שהיא מחושבת עד לקצה שערותיה

זאת ועוד- יתכן כי איתן ב 4 עיניים רמז לה שתחזיק מעמד [ ויש דברים שהוא מחוייב לבצע מתוקף השתתפותו בתוכנית כמו הדייטים הכפויים]. אם היא תחזיק מעמד - הוא שלה - ועצם הידיעה הזאת מחזקת אותה מאד - והיא הנותנת לה איור נשימה ןביטחון מלא מול מתחרותיה.

שרון-ב-

New member
לפחות מחושבת חכמה לא? ../images/Emo8.gif

אני לא חושב שדניאל מחושבת. ואם לטענתך כן, אזי היא המחושבת הכי חכמה. כולן מנסות לחשב את המיליון ואף אחת לא מצליחה לעשות '"מתמטיקה פשוטה".

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif<

רק מי שעיוור לא יראה כמה דניאל ערמומית ומחושבת, כל בגד שלה, כל תנועה שלה כל מילה שלה עוברת סינון רציונאלי וזה מפחיד כמה ילדה בת 24 היא עם מוח של בת 70....מכווננת מטרה ובדרך מוכנה לדרוך על מי שאפשר ולשאוב מידע מכל מי שמספקת לה.

רינתי77

Active member
אני מסכימה איתך! דניאל ידעה לא להיכנס

למלכודות ולפחים לאליהם נכנסו רוב הבנות בבית. היא התנהלה נכון וידעה להתעלות מעל לקנאה ולקטנוניות. אמנם יש לזכור שהתמזל מזלה והיא מושכת את איתן ונפלה בידיה ההזדמנות להראות לו עד כמה היא מעוניינת בו( במשחק האמת או חובה). כל העבוד לה שידעה לנצל את ההזדמנות הזו והרי זה מה שאוכל את שאר הבנות(במיוחד קרן..), שהן לא היו במקומה..

libi450

New member
משחק האמת וחובה היה שולי, רק נשיקה.

גם קרן התנשקה איתו וגם אורטל, מי שגרמה לו להתאהב בה בגלל אישיותה זו דניאל.בכוסיות הוא מוקף כל חייו

דידי 9

New member
דניאל הכי נכנסה:) רק בתיחכום של נוכלת! זה ההב

ההבדל הגדול. כמו במקרה של הדייט שניסתה לשכנע ולהגיד כמה מגיע לה הדייט- ואיילת ענתה לה: "פתאום נזכרת שיש כאן עוד אנשים חוץ ממך ומאיתן?" למה עד היום היא לא יצרה קשר עם אנשים סביבה, ופתאום בשיא הביטחון ניסתה לשכנע להצביע לה! חוצפנית ונוכלת

למעלה