כמה מילים על דניאל
בנות לא מעטות ראינו מתאהבות בתוכניות ריאלטי (ראה שפרה וצבר, איילה וסער, נטלי ב-גב, ליהיא בעתי,סיוון ועמיר ועוד) תמיד יצא שהתאכזבתי לראות איך המין הנשי מתנהג למול מושא אהבתו קרי הגבר: בחולשה, באובססיביות בתלותיות, בבכיינות.. ואני מוצאת את עצמי צופה בדניאל בתוך המעבדה האנושית והלא שפויה שהם חווים שם והיא רק בת 24, צעירה מאיתן ב- 10 שנים ואני כאישה פשוט לראשונה בהיסטוריית הריאלטי גאה בה. בניגוד לכל שאר הבנות בבית שפועלות כרגיל באימפולסיביות רגשית, בבכיינות, בקנטרנות, באי עמידות, בחוסר ביטחוןן עצמי ומתערערות מכל דבר, שלא נדבר חופרות למוות ומרכלות ומטנפות אחת את השניה ללא הכר. ישנה דניאל, נדירה באיפוק שלה, בעמידות, בתבונה שלה מול הבית ומול איתן שלא קל לו בכלל והיא צריכה להיות מסוגלת להכיל את מצבי הרוח שלו וההתרחקויות שלו מידי פעם, ולהישאר בטוחה בעצמה (לפחות כלפי חוץ) לשדר עסקים כרגיל, לא להיגרר להתפרצויות אמוציונליות (מלבד ביום הולדתה שזה היה הכי מוצדק), לא לרכל, לא להיכנס לפינות לא לה, להישאר עם הגינות מול כולם ולהמשיך להרעיף עליו אהבה וידיעה שהיא אחריו באש ומים. נשים מבוגרות ומנוסות ממנה לא היו עומדות במערכת הלחצים הזו ונשארות אלגנטיות ואהודות. אני מורידה בפניה את הכובע. ללא ספק מגיעה לה כל העיסקה, איתן וכמובן המיליון.