כמה מילים על הכותבים - בפורום

batman

New member
כמה מילים על הכותבים - בפורום

אני יודע שזה יעצבן כמה כותבים, אבל היי , אלו החיים. שמתם לב שכל הקוטלים של הסדרה בפורום, מביאים טיעונים והסברים שנונים, מבדחים וחריפים למה, לדעתם , הסידרה מסריחה (מצטער, באנגלית זה נשמע יותר טוב). הם מכירים את הרקע ואת הרמה הנדרשת כדי ליצור סדרה דמוי הבית הלבן/24/ER וכו', ולא מהססים לחפור ולמצוא עוד ועוד סופרלטיבים שליליים לתאור המעפנות הכללית שניבטת אלינו כל מוצ"ש מהמסך. ואחרי שלקחנו אוויר מהמשפט המפותל...... ודווקא המשבחים נוטים לכתיבה, ותסלחו לי, של כיתה ג' בערך : "אני חושב שהסדרה חדר מלחמה טובה מאד וגם מאד מעניינת כי הכל שמה סודי ויאיר לפיד כותב מאד מעניין" או לחלופין כתיבה של כיתה ה' אבל כיתת בנות : "יאיר לפיד כותב ממש ממש טוב והוא גם חמודי כזה, ובכלל הוא הורס באופן כללי (שלוש נקודות ונשיקה)". האמת, חשבתי על זה לא מעט ורק אחרי כמה ימים, נפל אצלי האסימון : אני לא קהל היעד של הסדרה. אני מעל גיל 25, אקדמאי, יוצא (מזמן) מערכת הביטחון, אינטילגנטי ברמה סבירה , חובב טלוויזיה ומבין מתי אני רואה סדרת איכות ומתי אני צופה בפרוייקט סיום של תיכון רון. אני לא קהל היעד, פשוט מאד. ושעשוע קטן לילדים בבית - קחו את כל הקריטריונים שציינתי, תהפכו אותם ב180 מעלות, ותקבלו את קהל היעד, נסו ותהנו.

The Peanut

New member
אני מוחה על ההכללה הזאת!

אני בת, בת 17 ושונאת את יאיר לפיד, הסיבה היחידה שאני רואה את חדר מלחמה (אם אני בכלל רואה אותה) היא ללגלג על העלילה המטופשת במבט מתנשא תוך צחוק מרושע. לדוגמא: "
איזו עלילה מטופשת. מואהאהאה!!!"

ortalgg

New member
תגובה כללית

אינני מבינה, למה אנשים נכנסים לדקויות לא זכור לי שהודיעו בפרומואים שחייב לצפות בסדרה ולהנות, אני אישית מאוד נהנית לצפות בסדרה, ואיני חושבת שצריך להיות קהל יעד מסויים בשביל לצפות בסדרה לעומת, מספר אנשים שגולשים בפורום וכותבים. דבר אחד אני לא מבינה, אם את מישהו או מישהי הסידרה נראית להם "מתחת לכל ביקורת", או, "לגלג על העלילה המטופשת במבט מתנשא תוך צחוק מרושע": אני לא מבינה למה מלכתחילה להיכנס לפורום ולכתוב, זה לא שאני פוסלת דעות של אנשים אחרים אבל לבזבז זמן בלרשום הערות ציניות על משהו שלא מכריחים אותנו לצפות אלא רק בחירה אישית. לסיכומו של עניין, מי שאוהב את הסידרה ונהנה שימשיך להנות ויפיק את המיטב מהיצירות הישראליות שיש לנו, ומי שלא נהנה - תנסו שוב אולי תמצאו עניין!

The Peanut

New member
../images/Emo110.gif

האמת, מה שאמרתי נאמר בטיפת הומור. טוב נו, בהרבה. אני לא באמת יושבת מול המסך וצוחקת לעצמי כל פעם שאני רואה את הסידרה, ברור שאני רואה אותה כי אני נהנית (אפילו קצת) ולא כי אני אדם ממורמר שאין לו מה לעשות בחיים. פשוט, ההודעה שהגבתי עליה עיצבנה אותי אז כתבתי בקיצוניות, זה הכל.

black27

New member
ידידי היקר (והצנוע)

איפה שהוא בפורום (נראה לי שבשירשור הכרויות) כתב מנהל הפורום: "פורום חדר מלחמה!! מגיל 0 עד 120" ואני חושב שככה גם קהל היעד של הסידרה יש כאלה שיצפו בה בעיקר בגלל הרומנטיקה (אז גלית נישקה את פינטו או לא?) יש כאלה בגלל האקטואליה (ע"ע נועם פדרמן ותלונתו) יש כאלה בגלל השחקנים (אלי פיניש המלך) כל אחד לפי גילו טעמו ונטיתו (ולכן כל אחד ותגובתו) אני דווקא אוהב את הסדרה למרות שהיא מעצבנת אותי בהרבה תחומים, אבל עדיין אני מוצא אותה מעניינת ,מסקרנת ואני מקווה שבהמשך גם מפתיעה. אנני יוצא מערכת הביטחון אז למזלי אני עדיין יכול לצפות בסדרה בלי להתעצבן למראה המכ"ם ברקע (הבנתי ממך שזה מיושן וכבר לא משתמשים בזה) אני יוצא גולני כך שאני מזדהה עם פינטו כשהוא אומר "מי שלא היה בשטח לא יודע איך זה שם" (למרות שבפעם ה100 זה כבר מתחיל לעצבן יש עוד טיעונים טובים רבים...) אני לא אוהב את יאיר לפיד (גם לא שונא) אני חושב שהוא (קצת כמוך) מתנשא ולפעמים ללא צדק.(ע"ע ראיון עם אמנון דנקר על תמיכתו בדרעי) דווקא ההודעה שלך אינה מעצבנת כלל וכלל (למרות שהיא קצת מתנשאת)...היא פשוט מיותרת

בהחלט מותר לך לא לצפות בסידרה

ולא לאהוב אותה אבל ההודעה שלך הייתה מיותרת ואני לא באה לרדת עלייך כמו שחשבת פעם שעברה , גם אני בת 21 ןחצי סיימתי תיכון עם בגרות מצוינת וגם צבא , אני אוהבת לקרוא ספרים מכל הסוגים ומאמרים על היסטוריה וכאלה אני בשנת הלימודים הבאה הולכת להיות סטודנטית לתקשורת ומדעי המדינה ועדיין אני חושבת שלסדרה יש כמה פאקים אבל אני מאוד נהנת ממנה בתור סידרה ולט מנסה להשוות אותה לסדרות אחרות או לכל דבר אחר

טוב...

ת'אמת אני לא ממש חלק מהפורום אבל בכל זאת יצא לי לראות את הודעתך... בתור אקדמאי ועוד שלל התארים שהרעפת על עצמך אתה אמור לדעת שמספר סדרות הטלווזיה שהם בעלות רמה גבוהה ודורשות מהצופה להפעיל איזושהי חשיבה וורשות טיפה אינטיליגנציה מהצופה הן שואפות לאפס ובתור אדם משכיל אתה בטח מבין את משמעות הביטוי! הרבה יותר משכיל וגורר חשיבה הוא ספר עדיף של אינשטיין או משהו בסגנון ולא תוכנית תת רמה בטלווזיה אבל... מסתבר שרוב האנשים בעולם מעדיפים את התוכניות התת רמה בטלווזיה על כל גווניהן כל אחד והתוכנית שיותר מדברת אליו! ולפחות אני כשאני בוחרת אם לצפות בסדרה מסויימת או לא אין שום קריטרי7ון של הרמה האינטיקטואלית של הסדרה ברור שסדרה אהבלית קצת פחות תענין אותי אבל גם רמה שיכלית גבוהה ותוכן רדוד הם שעשעו נחמד בין עיסוק לעיסוק! לכן בעיני הסדרה חדר מלחמה היא אחלה העברת הזמן ביום שבת בלילה, אני נהנת ממנה ואני בטוחה שמי שצופה בא נהנה גם הוא! אם זה הופך אותך למשכיל, חכם או טוב יותר קשה לי להאמין! אגב אם תתעלם משגיאות הכתיב (דיסלקציה) תאכל לראות שאת כיתה ג' עברתי ומטומטמת אני לא אם תרצה אפשר לקחת פרמטרים ולבדוק! ובכל זאת מסתבר שאני כן קהל היעד!

vitamin P

New member
אני מסכים איתך חלקית....

אני מסכים בקשר להשוואה עם 24 ושאר התוכניות אני צפיתי בבית הלבן ובER צופה נדהם ומתרגש עד היום מכל פרק של 24(העונה הנוכחית והחדשה מצוינת) הבעיה היא שיוצרי הסדרה יצאו בשורת קדימונים ענקית לתוכנית שיצרה אצלנו ציפיות של תוכנית ישראלית חדשה המשלבת את החמ"ל של 24 וההחלטות של הבית הלבן הבעיה היא שהציפיות היו גדולות אצל רובנו ולא קיבלנו את מה שביקשנו... לדעתי הסדרה טובה ומעניינית יש יתרונות ויש חסרונות היא פשוט שונה מהציפיות שלנו. אפשר להסתדר גם בלי השוואות בין מגוון חברי הפורום!!! אני מסכים איתך בטענות השונות, אני נכלל בצופים שציפו ל24 ישראלית אבל מצאתי את הסדרה מעניינת לצפייה במובנים אחרים. מצטער שאתה חושב ככה על קהל הגולשים בפורום, תודה

migdalit111

New member
תגובה ל-batman

גיל 25, אקדמאי, יוצא (מזמן) מערכת הביטחון, אינטילגנטי ברמה סבירה על זה נאמר: "אין הנחתום מעיד על עיסתו" ודי לחכימא ברמיזא. בעניין יוצא מערכת הבטחון: אם אתה בן 25 אז הרבה ניסיון לא יכול להיות לך - ולא משנה איפה צברת את הניסיון. אז תפסיק לפזר לנו את דעתך ודעותיך הכביכול "מקצועיות" גם הניסיון האקדמי שלך אינו מעיד על השכלתך.

batman

New member
הנחתום מעיד ועוד בשבועה

יקירתי אם את מצטטת מתוך ההודעה שלי, אז לפחות לדייק : מעל גיל 25, מעל. זו מין מילה קטנה המבטאת קצה טווח תחתון. את יודעת , עיברית קשה שפה. מעל גיל 25 זה יכול להיות גם 35, 45, 55 ואפילו 62 ושלושה חודשים. ולגבי אינטיליגנציה, טוב אני לא משווה אותי אליך, תהיי רגועה. ואם את בקטע של משפטים שנונים בארמית (ודי לחכימא...) אז הנה עוד משפט בשבילך : איסטרא בלגינה, קיש קיש קריה.

black27

New member
נו מה יהיה????

אני לא מבין מאיפה ההתנשאות הזאת ??? אני יכול לחשוב על עוד אחד לפחות שאפשר להגיד עליו את הפתגם הנ"ל (נחש מי...) כבר נאמר למעלה בצורה קצת שונה אז אני אחדד: אם אתה לא קהל היעד...מה אתה עושה כאן בפורום??? (חוץ מלרדת על נערים ונערות שקטנים ממך בגיל ולכן עוד לא הספיקו לא לצבור ניסיון ולא להוציא תואר אחד או שניים) הנה עצה ...תפתח פורום חדש,תקרא לו "חדר מלחמה-למבוגרים בלבד" הכניסה תהיה רק לבני 25 ומעלה..ע"מ להירשם יצטרכו הגולשים המסכנים לעבור בחינה פסיכומטרית משופרת (משופרת כיוון שנחזיר את החלק של השכלה כללית שהיה בעבר בבחינה, עם דגש על מושגים ביטחוניים) אה רגע....אליה וקוץ בה....אם תקים פורום כזה.....על מי תתנשא??....

shimi1596

New member
נו באמת....

זה כמו להגיד שמשה אבגי זה לא הוליווד... בא בנאדם עשה סדרה....באה תחנה והיא משדרת אותה בפריים טיים... אז בגלל שזה יאיר לפיד אז לסדרה לא צריכים להיות פרומואים? או פרסום ? דיי כל הזמן ללכלך....דיי כל הזמן לברוח לתכנית זרות כי הרי... הגרסא הישראלית לאי אר תהיה מגוחכת מה יראו שם את המסדרונות של סורוקה? וגרסא ישראלית לסדרת משטרה כלשהי תהיה גם מגוחכת.... עד שיש לי משהו שמעניין אותי משהו הכי ישראלי....אז מה אם הוא כתוב לא הכי מבריק כמו באמריקה אז מה אם זה לא הכי נכון...זו רק סדרה וזו בסך הכל טלויזיה...סלאמת

נועם7

New member
היי איש-העטלף! אני דווקא כן אוהבת

את הביקורות שלך. וגם אני מעל (שוב - מעל) גיל 25. אקדמאית וכו וכו כו...

מילי17

New member
יאפ../images/Emo31.gif

יאאאאא יאיר כזה מדהים וחמוד....
ואיזה קטעים שהכול בחדר מלחמה סודי כזה.... כאילו כמו בחו"ל... ששם הם מה זה כאלה קוליים כאלה.. מגניבים... תוכנית כזאת פצצות לגבות... אבל עזוב, אני לא מצפה מקשיש כמוך להבין... אני לא מבינה אם אתה לא קהל היעד.. וכל כך קשה לך לקרוא הודעות של אנשים מתחת לגיל 25 , עוד לא סיימו תיכון וכנראה שכל שיחה שלהם איתך מורידה לך כמה נקודות מהאיי.קיו... אז למה אתה בכלל טורח לבוא ולבקר בפורום כזה? ולהגיב ? ועוד לחשוב על זה במשך שלושה ימים (!!!)... לא כאב לך להתאמץ כל כך על עניין שלא מעורבים בו חיי אדם? אתה לא אוהב את הסדרה. סבבה יש בה פאקים כמו לכל דבר אחר... אתה מוזמן להגיב. אבל אתה לא מוזמן להטיל כאן סלקציה על הודעות בפורום ולקבוע קריטריונים לגבי קהל היעד של הסדרה. אבל היי, אני בטוחה שתוכל לדון בזה בחברת חברייך האינטילגנטים בקוקטייל השבועי... אבל שיואו אני כזאת מטומטמת הרי... בטח לא הבנתי את כוונתיך הנסתרות...

יוליקה

Member
מנהל
האם תואר אקדמי מעיד על אינטלגנציה?

ראינו אינו את הסקרים שעשו בקרב סטודנטים/יות באוניברסיטאות.... אני מעדיפה את יאיר לפיד שאפילו תעודת בגרות אין לו.

היי

אני לא מבינה אחיך המנהל של הפורום לא מגיב לו אחרי ההודעה השניה שהוא כתב שתי רומות למעלה . זה לא בסדר

למעלה