חברים.. אתם טועים בגדול+שרשור 74+75 נדמה לי
העניין הוא כזה... רמי הוא שחקן ענק.. שמשחקן משנה הפך לשחקן ראשי ומנהיג.. הוא לא בחר בזאת.. זה פשוט נכפה עליו בגלל שדאגו להעלים (או לחסל) את הכוכבים הישנים. בנוגע לתגובות בנוגע למגי... היא רק יודעת להיראות טוב ולעשות פוזות סקסיות , מעבר לזה היא מעולם לא ידעה לשחק וזה לא השתנה. לגבי הפוזה של הטייסת.. הפוזה נשארה בכל פעם שהיא מחזיקה רובה ביד ומתחילה להשתלט על העניינים , פרק טוב זה פרק שמגי נראית בו כמה שפחות (אל תכעסו עלי שאני לא אוהב את מגי ) ../images/Emo13.gif לגבי דיאנה , זה לא פשוט להיכנס לעונה חמישית.. לא לרמברנדט שצריך להצדיע לו שהוא בכלל ממשיך לעשות את זה , ממשיך לגלוש אחרי שחיסלו את כל החברים שלו וגם לא למאלורי שלפי דעתי משחק לא רע בכלל.. אני גם אוהב את המשחק של דיאנה (זה נחמד שיש 2 תימנים בסדרה) שכמובן אני יוצא מתוך החנה שמאלורי הוא אשכנזי ומגי היא חצי עיראקית חצי בולגריה. החברה האלה מנסים לתת לנו את ההרגשה של ההרכב הקודם , לא שזה אפשרי , אבל הם מנסים ומשתדלים. העלילה לא היתה אמורה להתרחש כך , את קולין אני מאד חיבבתי ודאגו להעלים אותו מאד מהר , אני בכלל לא מאמין איך בפרק אחד ועוד בצורה מאד לא ברורה הצליחו להעלים גם את קולין וגם את קווין , זה כאילו קווין (ג'רי) בא למפיקים בבוקר , דפק בדלת ואמר להם.. חבר'ה.. אני הולך הביתה..סאלאמתתת. והם פשוט אילתרו מהרגע להרגע.. זה ממש נראה כך. לענין רמי שלא היה צריך להיות זה נכון , הוא לא היה בתכנון הגלישה המקורי.. הוא בטעות היה שם.. אבל למרות זאת.. בלי רמי לא היתה סדרה בכלל.. הוא כל כך מוסיף , הוא הכי שפוי , הוא מחזיק את כולם ובמיוחד בזכותו שווה בכלל לראות את הסדרה הזאת. לגבי הפרק הם המאמינים.. לא סבלתי את הפרק הזה , שותים מים , מחלימים מנכות ועוד אתה מרגיש שאתה מצליח להיכנס לשיחות צהריים עם בורא עולם כאילו הוא חבר שלך. הקטע של יישות אחת , מחשבה אחת.. באמת קהילה של היפים הזויים. תראו כמה אהבה יש לרמי עבור כולם , איך הוא לא מוותר על אף אחד.. ובזכותו (ואחרי נאום גרוע של מאלורי) , הם מצליחים לגרום לו לזנוח את משקה גן העדן ולחזור להיות נורמלי , פרק לא ברור בכלל.. רק מה שמצחיק זה ההתחלה של הפרק שהם בורחים ומאלורי נורה בגב.. הכמה שניות האלה זה הקטע הכי טוב בסדרה.. משם זה רק הלך והתדרדר. שמתם לב לקטע מוזר.. שכל פעם שיש עוד כמה שניות לסוף ונותנים לנו לטעום מעוד איזה עולם מוזר שהם מגיעים אליו.. מתברר שזה עולם מאד מעניין שהיינו שמחים אם זה היה פרק שלם , אבל זה רק טעימה קטנה.. נכון שזה ממש מעצבן ????????? , העולמות הכי טובים זה העולמות של כמה שניות של הסיום של הפרקים השלמים. לגבי הפרק אחרי זה (או לפני זה לא ממש זוכר) , עם המנזר הזה על אי מוזר.. שיש להם טכנולוגיה של שמירת העבר שלהם על קריסטלים , ויש איזה כנופיה שרוצה לחסל אותך ולשדוד את זה מהם שלא ממש ברור למה. פרק מיותר לחלוטין שרק בזכות רמברנדט היה שווה לראות אותו...לא ברור מה הרעיון שם.. כל העולם נחרב..או שיש עולם , והוא שרוי במלחמה בין עם שנקרא הלסינגים או וולסינגים משהו כזה.. שזה כמו פיראטים מודרניים. בקיצור.. אין מה לנתח אין מסתורין , אין משמעות נסתרת.... זהו..