כמה מילים על הפרק של אתמול (יום שני)

riktal

New member
כמה מילים על הפרק של אתמול (יום שני)

הפרק, שנקרא "אורות, מצלמה...רצח!" הוא אחד הפרקים הכי אהובים עלי. באופן כללי אני אוהבת פרקים כאלה, שבהם ההפקה כאילו צוחקת על עצמה מצד אחד ומצד שני היא מראה לנו איך זה לעבוד בסט ולצלם סידרה. אהבתי מאוד לראות את ג'יימס מדבר ספרדית, או פורטוגזית. זה כל כך מתאים לו. בזמנו חשבתי שהוא למד את השפה בשביל התפקיד, אבל אז התברר לי שזה ממש לא נכון. שם המשפחה המלא שלו הוא: Rodriguez, כך שזה במקורות שלו. אהבתי שהוא כאילו מאלתר חלק מהשורות, כי זה מה שהוא עושה באמת בסידרה. חצי מהפרק הוא אלתורים שלו! אהבתי שהוא בכה על זה שהם צילמו 83 דפים של תסריט ביום (מה שבטח קורה גם במציאות) והכי אהבתי שהבמאי אומר לו שיש לו מראה של שחקן. בקיצור - פרק גדול! אחד הטובים ביותר.

riktal

New member
מסכימה עם כל מילה

אני מאוד אוהבת את הגרסה הספרדית של השיר.

טולה 121

New member
...

אני אהבתי את הפרק הזה ששון וגאס מתחזים לדוגמניים .. זה הפפפרק הכי יפה עד עכששייו ( : יאאוו אני כבר הכנתי לי טבלאאת יאווש עד שתגיע העעונה השליששית ! אני כבר מצפה בקוצר רוח לראוות אם אמא שלוו חזרה .. ספווילרים ??! לא לגלוות !

riktal

New member
גם הפרק שהם מתחזים לדוגמנים

נכתב על ידי ג'יימס רודי. אחד הפרקים הטובים. אני מאוד אוהבת אותו. אני בעיקר אוהבת את הבגדים שבהם הלבישו אותם בפרק הזה. הם נראים נהמם לאורך כל הפרק!

LoganLover

New member
אני מסכימה בקשר לבגדים ../images/Emo98.gif

מה שג'יימס לבש בדרך למועדון היה מהמם! פשוט ישבתי מול הטלוייזיה ואמרתי -וואו, זה לבוש של דוגמן! וזה כל כך התאים לוווו

riktal

New member
זה כי הוא דוגמן באמת

יש לי תמונות שהוא צילם כשהוא זכה בפעם הראשונה כאחד מ-100 האנשים הכי יפים בעולם. בהזדמנות אני אעלה אותם (בהזדמנות הכוונה היא כשאחזור לארץ, כי אני נמצאת עכשיו בצרפת ומן הסתם אין לי גישה לתמונות שעל המחשב שלי בבית).

למעלה