כמה מילים על ה"קרבות" באשדוד

א מיכה

New member
כמה מילים על ה"קרבות" באשדוד

כמו כל אוהד מושבע וכל שכן אשדודי גאה , גם אני הגעתי לצפות במופעי הראווה . אז כמו שכבר ציינו והציגו פה ... הזירה היתה מקצועית ויפה. הגעתי כבר בשעות הבוקר לצפות יחד עם בני בקרבות הילדים ,לא היתה הענות רבה מצד הצופים...וזה די מאכזב בשל העובדה שהשקיעו רבות בהכנה ובפרסום נכון שהמקום די "צפוף" אין מקומות ישיבה ונאלצתי לעמוד כ-שלוש שעות (גם בבוקר הקרבות החלו באיחור של שעה) הסאונד היה גרוע והכרוז קישקש בלי סוף דברים לא מובנים. ראוי לציון ושבח רועי הייזלר שתיזז בין החבלים למתחרים/הורים ולא נח לרגע וצר לי שלא יצא לי לשוחח איתו. בסך הכל היום הזה היה יותר חוויתי ופרסומי ומקווה שעוד כמה ילדים "נדבקו" בחיידק אומנויות הלחימה. המשיכו והצליחו מיכה א.

dascalu jacob

New member
מזל שיש אנשים כמו ג'רי ורועי

שחושבים בגדול ומנסים לקדם את הענפים הללו. אין לי מושג מאיפה יש להם את האנרגיות לדחוף כל כך חזק קדימה. ענפי קרב ללא תחרויות מוסדרות ברמה גבוהה שוים אולי כעסק לפרנסה ולא יותר. לא שזה רע אבל צריך לקרוא לילד בשמו ולומר את האמת שללא קידום הענף והתמקדות בדור העתיד הענפים ימשיכו לדשדש בביצת הבינוניות. אני מעריך שללא החזון והרצון של אנשים כמו ג'רי ורועי, שלמעשה ממש מקריבים שעות רבות ואנרגיה כדי לבנות דרך שהדורות הבאים יצעדו בה, לא יהיה בארץ לא אגרוף תאילנדי ולא קיק בוקסינג. אני מסיר את הכובע בפניהם ואני בטוח שכולם יתיישרו לימין לפי החזון והכיוון שהם מתוים. יישר כוח.

ארגון תחרויות,

כרוך בעבודה קשה ומאומצת,ולאור העובדה כי הסיכוי להרויח כסף מתחרות בארץ קלוש,הרי כי מארגני התחרויות מוכנים להסתפק בכיוסוי הוצאותיהם בלבד ולא להרויח אגורה שחוקה על מאמציהם הרבים וזמנם היקר אותם השקיעו בארגון התחרות.בעבר,גם אני הייתי בין המארגנים אשר אירגנו אירועים והפקות זירה ארציות ובינ"ל ומנסיוני אני יודע כי הנפשות העוסקות בדבר עושות זאת אך ורק מתוך אהבתם הרבה לספורט ותו לא,לכן מן הראוי שנלמד לכבד ולהוקיר אנשים אלה אשר בלעדיהם אין סיכוי שנראה תחרויות ואירועי זירה כאלה ואחרים פה בארץ בתחום ספורט הקיק והתאי בוקס. אולי לאחר שנשכיל להבין מצב זה נתחיל לפרגן במקום להשמיץ,לפגוע,ולזלזל באירוע זה או אחר,ותחשבו על זה. בברכת חג שמח ושבת שלום, אורי צבי,

garey

New member
תודה אורי ונכון שכך המצב לצערנו ו

לצערנו הרב זה המצב במדינה כשלנו, ראו ענפי ספורט אחרים שמתוקצבים בהמון כסף וקורסים כמו זבובים, מפעל הפיס הטוטו והמדינה מתקצבת אותם הכסף הולך לים, כולנו מוציאים מכיסנו הפרטי ולא חשוב כרגע מי או אייך ומה , הכל למטרה אחת הבאת ענפי ספורט זה למודעות הציבור, ויכולותיו הגבוהות בכלל החיים מעבר לספורט, חינוך הגנה בטחון עצמי וכבוד לזולת , ופה הזמן להודות לכולם שחושפים את הענף בכללותו עם בטלויזיה עם בארועים , וגם בפורום זה או אחר, והכוחמה הגדולה שעם מודיעים על ארוע זה או אחר כולנו ביחד מחובתנו להגיע לכל ארוע כדי שיבינו סוף סוף שיש ענף ספורט טוב מעולה וראוי בישראל כשאר העולם,והרווח בסופו של דבר הוא של כולם ,אוהבי הענף, תודה בברכת חג שמח תיסעדו ותירבחו ג'רי מזרחי

garey

New member
א מיכה נכון קשה עד מאוד להפיק ב

להפיק בתוך קניון זה דבר עם המון מיגבלות, 1}חדרי הלבשה נימצאים בתוך המכון שנימצא במיקלט 2} ילדים נישקלים באותו יום כי אין אפשרות להריץ אותם מרחבי הארץ לשקילה לא כמו את הבוגרים אנו היגענו לקניון ב 0.8.30 3}בשעות הבוקר לא מגיעים לקניון המון הורים וחבל למרות זאת מי שהגיע נהנה ונירשמו חניכים חדשים למכונים 4}סאונד בקניון זה הדבר הכי גרוע שיש ,אין מה לעשות האקוסטיקה גרועה לצערי הרב 5} לצערי חבל שעמדת שעות ארוכות אין מקום לשים כיסאות כמו באולם ספורט, אבל מטרת הארוע הכנסת המודעות לאגרוף תאילנדי, ובבוגרים נירשמו המון, חניכים חדשים שהיתלהבו מאוד מהקרבות וזו המטרה העיקרית להשקעה. מקווה שניראה אותך באוסישקין שם בטוח תהנה ותישב בכייף ובטח ללא עיכובים אלו תודה ג'רי מזרחי

cronic1

New member
שבת שלום וחג שמח

ג'רי שלום כמה יעלה כרטיס באולם באוסישקין? והאם אתם חושבים שתמלאו את כל האולם,האולם ענק ולא נראה לי שיש מודעות גדולה לענפי הזירה בארץ. בכל אופן בהצלחה בהפקת הענק. אני אשתדל להגיע ולהנות יחד עימכם בתקווה לערב דינאמי ורווי מתח.

garey

New member
cronic1 מחירי הכניסה מוזלים

ראשית יש לנו מחשבה להוזיל את כרטיסי הכניסה לילדים במיוחד, ובמכונים מכירה מוזלת גם כן, יום שני בה"ע תצא הודעה על מחירי הכרטיסים, ובחשיבה שניה לא לשכוח שמכל ההכנסות % 10 ניתרמים לאגודה למלחמה בסרטן ילדים, שזה הדבר החשוב יותר לנו , ולעניות דעתי עם פרסום שמות המיתחרים שהפצנו ,כולם חייבים להרתם , להבאת קהל אפילו אלו שלא מודעים לענף , ופירסומים יהיו בעיתונות, הארצית , כולנו משתדלים לעשות הכל כדי לגרום לערב חזק לוהט ודינאמי , ואתם את השאר , חג שמח ג'רי מזרחי נ.ב וכל מה שהסברתי לדעתי צריך גם לגבי הזירות האחרות שמפיקים ארועים בצורה טובה למען הענף,והרווח יהיה בסופו של דבר לספורט זה , תודה שוב

למעלה