כמה מילים על טבעונות וביצפר.

lifegirl

New member
כמה מילים על טבעונות וביצפר.

כמה מילים על טבעונות, ביצפר, והתעקשות שמשתלמת... * בטיולים השנתיים אומנם בית-הספר שלי לא מוכן (עדיין. אני מקווה לשנות גם את זה) לספק אוכל לטבעונים, אבל: הפתעה! הפתעה! לקראת המסע לקראת המסע לפולין, בית-הספר הבטיח לדאוג גם לטבעונים! (יוצאים 5-6 טבעונים... מתוך 120 איש). הסתבר שבית הספר מתכוון לקחת מהארץ אוכל כשר ואוכל צמחוני. לכן, ביקשנו שיקחו גם אוכל טבעוני (טופוטבע לא עולה יותר מטבעול... וחבל שנרעב שבוע). הם הסכימו... יי! * בפעם הבאה שאתם הולכים לקיוסק, שחקו משחק עם המוכר/ת: בקשו ממנו/ה חטיף טבעוני. או אוכל טבעוני. היא/הוא י/תחליף צבעים, ולא ממש תבין/יבין את הרעיון. זה השלב בו אתם "מוצאים" טוב טעם, טורטית, או לחמניה עם זעתר. בקריאות שמחה תציינו "הנה, אוכל טבעוני!!! איזה יופי. למה אמרת שאין לך כלום?". בפעם הבאה שמישהו יבקש אוכל טבעוני, הם כבר ידעו. (עוד טוב גם בגלידריות, פיצריות, וחנויות באופן כללי...). * ומילה אחרונה, שלא קשורה באופן ישיר: חרם טבעונים על פיצה מטר בכפ"ס! בפיצה מטר החליטו לשנות את המדיניות, וכבר כמה שבועות שהם לא מוכנים להעניק תוספת פיצוי במקום הגבינה (כלומר- מחייבים אותך על משהו שאתה לא מקבל! וגם- לא הצלחנו לבצע צמצום-צריכה, מכיוון שבמחשב שלהם לא מוזכרת העובדה שהפיצה ללא גבינה...). לכן- טבעונים (ותומכיהם) לא קונים בפיצה מטר! אתם מוזמנים להתקשר בכל פעם שאתם מעוניינים להזמין פיצה, ולשאול אם המדיניות השתנתה. ככה הם ידעו שלאנשים אכפת. הבהירו להם שאתם לא קונים אם מחייבים אתכם על הגבינה!! בהצלחה, שני.

זה גם ככה בפיצה האט בהוד השרון...

לפחות בסניף הקטן יותר שיש בהוד השרון, לא היו מוכנים לתת לי תוספת פיצוי במקום הגבינה. אני בעד פעולה טבעונית... נפרסם מספרי טלפון של המקומות האלה ונתקשר אליהם נבקש, ככה הם ידעו שיש ביקוש וישנו מדיניות!

למעלה