כמה מילים על ישראל אחרת...

כמה מילים על ישראל אחרת...

באמת שאין לי מושג אם דיברו על זה כאן קודם אבל אני באמת רוצה להגיד כמה דברים שיושבים לי בראש כבר די הרבה זמן על "משב הרוח המרענן של הבחירות הקרובות - מפלגת ישראל אחרת. בתיאוריה הרעיון הוא גאוני: למה שפוליטקאים ינהלו לנו את המדינה, מה הם שווים? חוץ מלעשות את הכסף שלהם הם לט טובים בכלום... אבל המצב הוא אחר לגמרי באמת שאני מעריכה את הצעירים במפלגה חדורי המוטיבציה... אבל מה הם באמת מציעים לנו? בואו נשים בעלי הון שהכלכלה הקפיטליסטית שלנו אפשרה להם להשיג תואר אקדמאיבעמדות בכירות... האנשים בישראל אחרת פונים לבעלי ההון החל מסלבריטאים ועד למנכל מקדונלדס ישראל. האנשים בישראל האחרת הם אנשים מבוססים אנשים מסודרים שמיצגים את בעלי ההון האמת היא שלרוב העם אין מושג על מצעה של המפלגה ופליירים שלהם בהם אנשים עושים תנועות מגונות כאילו לפוליטקאים יותר גרועים מהג´ינג´ל המטופש של מרצ (וסליחה לכל תומכי מרצ אבל הג´ינג´ל שלהם עם "נביא אותה בצדק חברתי אחותי" לא יעזור והא רק עושה רע למפלגה... ואני שומעת את זה מכל עבר) חבל שהמדינה שלנו כ"כ מיואשת שהיא פונה לגורמים שלא יעזרו (וזה עוד מבלי לדבר על טומי לפיד שאיכשהו לאנשים נדמה שהבן אדם הזה הוא שמאלני?!?!?! תמוה....) טוב אני רואה שאני מעליבה יותר מדי גורמים כאן שיהיה זה אף פעם לא מנע ממני לדבר יום נעים!

© Tweety ©

New member
בולשיט

אני מציעה לך לפני שאת פולטת כ"כ הרבה שטויות לבדוק קצת את העובדות שלך כי כולן שקריות. את לא יודעת דבר וחצי דבר על ישראל אחרת ועל האנשים המרכיבים אותה. תני לי להאיר את ענייך כפעילה במפלגה שאנחנו תולים שלט גדול יחסית (אותם שלטים שאת רואה בכל מקום של העבודה-מרצ-ליכוד) אנחנו צרכים לשבת ולשמור עליו מסקנה? אין למפלגה כסף. אין למפלגה ואני אגיד את זה הכי בפשטות גרוש על התחת. אז מאיפה הקרצת את הרעיון שמדובר במפלגה קפיטליסטית? מדובר במפלגה של חבר´ה צעירים שאפשר להגיד עלהם רק מילים טובות,מדובר בסטודנטים שמאסו במצב במדינה שלנו והחליטו שדי לקטר והזמן לעשות לא מדובר בילדי שמנת שאבל´ה סידר להם דיל בליכוד. אנחנו מפלגה של צעירים אנחנו פונים לכל מי שמציק וכואב לו המצב במדינה אנחנו נאבקים על הורדת שכר הלימוד,על ביטול הפטור הגורף לחרדים מהשרות הצבאי,על חינוך שווה לכולם על מדיניות כלכלית שתטיב עם השכבות החלשות ואגב,קראת את המצע שלנו איך אפשר בכלל לדבר על קפיטליזם לאחר קריאת המצע שלנו? ישראל אחרת זה אני ואני זה ישראל אחרת,הם מייצגים אותי והם הקול שלי בעולם הפוליטי כי האנשים האלו יודעים בדיוק מה מציק וכואב לנו. הם יודעים מההרגשה להתגייס לצבא שלסקטור שלם יש פטור,ואיזה חוסר עונים מרגיש כל צעיר שמסיים את הצבא לא יכול לרכוש דירה,לא מסוגל לעמוד בשכר הלימוד ומנגד האבטלה גואה והמשק מתמוטט והסיכויים למצוא עבודה עם משכורת סבירה הולכים ופוחתים. כל ניסיון להציג אותנו כמפלגה קפיטליסטית ולהגיד שעומדים מאחורינו קפיטליסטים זה שקר,ואם תמשיכי לצדד בשקר הזה זה גובל כבר בהוצאת דיבה. האנשים בישראל אחרת הם החל מהצפון ועד הדרום אנשים מכל הארץ דתיים חילוניים מזרחים אשכנזיים שהתלהבו מהרעיון והצטרפו אף אחד לא קפיטליסטי ואני מזמינה אותך לעיין ברשימה שלנו לכנסת לפני שאת מלכלכת סתם. המצע הוא שלנו ורק שלנו לא העתקנו,ולא נעתיק מאף מפלגה בטח לא משינוי וממרצ. קראת את המצע של שינוי? הוא אנטי חברתי וקפיטליסטי שזה מקומם המצע שלנו מדגיש תוכנית להבראת המשק הישראלי וטיפול בשכבות החלשות. על המצע שלנו עמלו במשך שבעה חודשים צוותים שהוקמו לכל נושא ונושא אם זה הנושא המדיני,הכלכלי,איכות הסביבה,מיעוטים,נשים וכן הלאה כל צוות כזה נפגש עם טובי המומחים בתחום,קרא חומר בנושא ורק לאחר מכן ניסח את העקרונות שלנו. להגיד שגנבנו משינוי או ממרצ זה שקר את לא יודעת כמה עבודה הושקעה בהכנת המצע ככה שזכות לדבר אין לך. את לא מעליבה אף אחד,את מדברת שטויות ומשקרת.תבדקי את הדברים שלך לפני שאת מדברת. לילה טוב

בבולשיט???????????..

או קיי סביר להניח שאת רואה את העניינים קצת אחרת כמו שאמרת את פעילה במפלגה ובאמת התשובה שלך רק תרמה לי ולקחתי אותה לתשומת ליבי... אבל אני יגיד לך איך האנשים שמסביבי רואים את ישראל אחרת.... בהתחלה הייתה הרגשה שהמפלגה הופכת להיות מעין חיית המחמד של התקשורת ואיני מתכוונת מהבחינה שהמפלגה עשתה מה שהתקשורת רצתה ממנה אלה פשוט שהמפלגה אומצה ע"י התקשורת ובאמת בסקרים שעד לא זמן רב (ובימים מטורפים כמו אלו שסקרים תקפים לפי שעות זה דווקא נראה מזמן) היא זכתה למס´ מכובד של מנדטים יחסית למלפגה חדשה. ואז נוצר רושם שהמפלגה מנסה ליצור גימיקים וגם להגיד שהיא לא פנתה לקהל של אנשי עסקים וסלבריטאים וביקשה את תמיכתם זה סוג של שקר... ולזה התכוונתי. אני מודעת שזוהי מפלגה של צעירים, מפלגה חדשה ומן הסתם היא לא מוצפת בכסף. מה לעשות יכול להיות שזה מה שהמצב (הכלכלי) במפלגה דרש. הרעיון של מפלגה טרייה ומלאת מוטיבציה ואנשים שמבינים בתחומםהוא מאוד יפה. אבל מה לעשות התעמולה שלהם הרתיחה אותי התעצבנתי לראות על הפלייארים שלהם אנשים שמפנים לי אצבע משולשת... זהי דרך בוטה. ולעניין אחר, אני לרגע לא הכחשתי ששינוי קפיטלסטית זה מה שהכי מסוכן בה. לאנשים איכשהו נוצר הרושם שזוהי מפלגת שמאל (ולא חסרים אנשים כאלו) והשמאל מאבד קולות בגללה.... חבל! מה שכן תמיד חשוב לשמוע דברים חדשים (במיוחד בפוליטיקה) ובלי ציניות: יום נעים!

© Tweety ©

New member
תגובה

קודם כל היו כמה אנשי עסקים שתמכו בנו תקופה התלהבו מהרעיון והחליטו להצטרף ולתרום ואז עזבו כל אחד משיקוליו הוא,לא חתמנו איתם על חוזה נישואים ולא כלום. עכשיו לגבי התעמולה חבל שאת לא רואה את הפלארים שאנחנו מחלקים היום,ומתמקדת בפליאר שהיה רק בתחילת הקמפיין שלנו שהיה ספק רציני ספק בצחוק ולא חלק מתעמולת הבחירות הנוכחית. אנחנו פנינו לכל מי שמאס בפוליטיקה המשוחתת שלנו,אנחנו פונים לכל אלו שאמרו די נשבר נמאס לנו שאנחנו טובעים בתוך ים של דם בגלל הפיגועים שמתחוליים בחוץ,נמאס לנו לשאת בנטל של הצבא לבד,נמאס לנו לנסות להתפתח במדינה הזו ולהשאר באותו מקום כי אי אפשר להתקדם כאן שהשכר לימוד גבוה,אי אפשר לרכוש דירה למצוא עבודה שהמשק שלנו הולך וגוסס. מין הסתם קהל היעד שלנו לא היה בעלי ההון אלא צעירים שכואב להם והם אלו שצעקו ובשמם קמה ישראל אחרת. כי היינו יכולים לרדת כמו הרבה מחברינו לחו"ל היינו יכולים לשבת בבית ולקטר בחרנו לרות ולהתמודד מתוך הכרה שזו המדינה שלנו ונלחם עליה. ישראל אחרת זו לא עוד מפלגה זו לא אופנה חולפת,זה ייצוג של כל אלוש אמרו שנמאס כל אלו שלא רוצים לאבד את המדינה שלנו כל אלו שרוצים לעזור לנו לבנות ישראל אחרת. יש לנו אידאלים ויש לנו אמונה ואם תנתן לנו ההזדמנות אנחנו גם נביא שינוי.

guruyaya

New member
השקר הקלאסי של ישראל אחת

אדם העוסק בפוליטיקה הוא פוליטיקאי. נבחרת לכנסת - אתה פוליטיקאי. אתה שר - אתה פוליטיקאי. אתה עיתונאי - אתה במובן מסויים פוליטיקאי. פוליטיקה היא חזות כל מה שהוא פוליטי. לפיכך - אם לאנשי "ישראל אחרת" יש טענות על הפוליטיקה, הן לא צריכות להיות קשורות לאנשים. הן צריכות להיות קשורות למבנה הפוליטי. אנשי ישראל אחרת, צפויים להתגלות מושחתים בדיוק כמו שאר הפוליטיקאים, ואולי קצת יותר, משום שהמסלול שלהם למעלה לא היה קשור כהוא זה לאידיאולוגיה, אלה לרווחתם האישית. בכל אופן - הזלזול בפוליטיקה, הוא ניצחי. גם כאשר אשכול היה ראש ממשלה (שמבחינת מנהל תקין, הפרדת הון מהפוליטיקה ופעילות ציבורית הוא נחשב כיום לפוליטיקאי ה"ישר" בתולדות המדינה) - ההערכה הציבורית לפוליטיקאים הייתה דומה. אני לא טוען ששרון, או פרס, או פואד הם דגם ליושרה ציבורית. אבל יש לזכור שפוליטיקאים הם אלה שעשו את המהלכים שהקימו את המדינה (על הטוב ועל הרע בה), הם אלה שעשו שהכתיבו את היותה מדינה דמוקרטית, הם מי שאחראים באופן ישיר לעוצמתו של הצבא (שאין מה להתבייש בה) והם אלה שיצרו את הבסיס להתפתחות הכלכלית היוצאת דופן של המדינה. וכן - הם גם אלה שאחראים לפאקים של המדינה - הכיבוש, הכלכלה הכושלת והערכים הרופפים. אבל מכאן ועד טענה שהבעיה מצויה ב"זן" שממנו צומחים הפוליטיקאים שלנו - המרחק הוא רב.

© Tweety ©

New member
פעם הבאה שתקרא לנו שקרנים

אתה לא תקבל תגובה אז תתחיל לטהר את הדברים שיוצאים לך מהפה.\ פוליטיקאי בעיני זה אדם שמבקש לבנות חיים פוליטים וקרירה פוליטית,ברור לי שלא קראת את המצע שלנו ואתה לא מודע לעקרונות שלנו ככה שאף אחד מהחבר´ה שלנו לא מבקש להיות פוליטיקאי למשך 100 השנים הבאות. ישראל אחרת הוקמה מתוך ידיעה שאי אפשר להמשיך ככה וצריך אנשים שישנו מבפנים לא נכנסו לתוך הגועל נפש הזה בגללש רצינו להיות פוליטיקאים כל מהש בקשנו זה לחיות כאן ללמוד כאן להתפתח כאן לא יותר מזה. אתה לא מכיר איש מהרשימה של ישראל אחרת לקבוע שהם יתגלו שהם מושחתים זה רק מאיר עלייך כבן אדם דפוק שזורק ססמאות ודברים שהוא אפילו לא מודע אלהם. יש פוליטיקאים שגם אנחנו בישראל אחרת,מצדיעים להם עם שתי הידיים אבל מה לעשות שהרוב המוחץ של הפוליטיקאים הם כושלים? האנשים האלו נבחרים קדנציה אחרי קדנציה ומאכזבים את הציבור. אתה רוצה להאמין שבאמת עושים בשבילך משהו תאמין אתה זה שנופל בשמי של תעמולה ממסוחרת בשקל וחצי לא אנחנו. העובדה שאנחנו נמצאים במצב של מלחמה שמדינת ישראל מאוימת מכ"כ הרבה גורמים חיצוניים והמשק הישראלי הולך וגוסס וחברי הכנסת שלנו סופרים את הדולרים לא גורמת לי להעריך אותם. אין לי הערכה לאנשיםש בקושי נמצאים בכנסת ולא עושים כלום. ויותר מקומם אותי זה אנשים שקמים בבוקר ומעריצים את כל הפוליטיקאים האלו אנשים שנותנים אמון באלוש אכזבו אותנו שוב ושוב. תעשה פולחן אלילי לכל מיש אתה רוצה תשבח ותהלל עד מחר אבל אל תגיד שאנחנו שקרנים ותשנה את הטון המזלזל שלך.

למעלה