כמה מילים על מסחר

• פותח הנושא poap
  • פורסם בתאריך

poap

New member
כמה מילים על מסחר

נכנסתי לתקופה של DD בצורת עבודה שעבדתי עד לא מזמן והתחלתי להתבאס מהתוצאות כי לאורך זמן לא הצלחתי להגיע לתוצאות. אני עובד בשיטתיות, גם אם מדובר בשיטה שנכשלת, אני דבק בה עד שאני מגיע לנקודה שהגדרתי שהיא נכשלה ואז אני מנסה לשפץ אותה אם אני רואה שיש לה סיכוי לעבוד או להטיס אותה ולבדוק אחרת. כל אחד שיגדיר לעצמו מה זה שיטה מצליחה ומה זה נכשלת. מאוד אינדווידואלי.

כמו שזה נראה בין טריידים 0-172 ירידה הדרגתית בחשבון, שם החלטתי לשנות שיטת עבודה לשיטה מעט יותר שמרנית
אני עובד בצורה הזאת מה9/9.

הנפילות החדות בחשבון בין עסקאות 189-206 הן בעיקר מ3 עסקאות שהם לא במסגרת החוקים שהגדרתי למסחר ואני מנסה שלא לחזור על הטעויות האלה - מדובר בסה"כ בערך ב4% מהתיק בשלושת העסקאות האלה שאם לא הייתי עושה שטויות היה מדובר רק בהקרבה של -1% מהתיק.
יש לי עוד על מה לעבוד השנה.

מבחינת מינופים כרגע אני עובד על 1:2, שאני אהייה גדול אני מתכוון להוריד לכיוון ה1:1 כי שיש capital גבוה יותר חשוב לשמר את מה שיש ולנסות לחשוף פחות את התיק:
10% מ 1,000,000 = 100,000
20% מ 1,000,000 = 200,000

לא אכפת לי להקטין את החשיפה(סיכון) שלי לשוק ולעשות 100,000 דולר בחודש מאשר להגדיל חשיפה ולסכן יותר כדי לעשות 200,000 דולר בחודש.

ובנימה זאת,
שנה טובה ופוריה לכל הסוחרים שנמלא השנה ארגזים של פיפסים ונעמוד ביעדים שהצבנו לעצמנו לשנה הבאה.
חג שמח!.

למעלה