כמה מילים על צביעות

EmGee

New member
כמה מילים על צביעות

לשבקניק מתלהם, ארסי, בהביבו וכל השאר שבטוחים שסאבלימינל צבוע: דבר ראשון כמו שמתן אמר אל תשפטו בנאדם ע"פ שמועות בפורומים/עיתונות וכל מיני דברים. דבר שני לשלב מזרחית במוזיקה שלך זה לא ויתור על עקרונות, זה יצירה של משהו "ישראלי" והתאמתו לאוכלוסיה שגרה בארץ. אני אישית לא אוהב מזרחית אבל לא חסרים אנשים שכן ובמשילם זה קיים. הבעיה היא שיש אנשים שמקשיבים למוזיקה של סאבלימינל שנה-שנתיים גג ובטוחים שהם יותר חשובים משאר האנשים ובגלל זה כואב להם שיש אנשים אחרים במדינה שהם נוהגים לכנותם ערסים/פרחות/סטייליסטים/טופקונים מקשיבים לאותה מוזיקה שהם מקשיבים לה. אני יכול להמשיך לתת כאן 800 טיעונים למה סאב מלך בגלל מה שהוא עשה (כן, להכשניס את רון שובל לשיר שלו זה אולי הדבר ההכי חכם שהוא עשה) אבל זה לא המקום המתאים, רק בגלל שזה פורום מוקי אני חושב שזה קצת צביעות להגיד שסאב צבוע ומוקי לא.

בהביבו

New member
אני מציע שאם אתה כבר מעלה טיעונים

אז תכתב ל.. "שבקניק מתלהם, ארסי, בהביבו" - כל אחד מהם הודעה נפרדת. כיממה שזכור לי, לא דיברתי על שילוב המזרחית שלו בשיר עם רון שובל. זה גם לא מעניין אותי. עצמם השיחה הזו לא מעניינת אותי אבל אני אסביר את עצמי. דבר שני, לא אמרתי שמוקי לא צבוע. אבל גם לא אמרתי שכן. - לא אמרתי כלום. מה שכן אמרתי, זה - _זה. דבר אחרון, אני אומר שסאבלימינל צבוע ההיפך, ולא קשור לכל מה אתה אמרת. אני, יש לי את הסיבות שלי. זב ממש נחמד לשוחח על זה כאן, ולהיכנס יותר עמוק לנושא - ועצמם זה שכאן זה פורום מוקי די - לא אומר כלום. אבל אני חושב שרובכם יודעי את דעותי על סאבלימינל, ויודעים מדוע אני אומר שסאבלימינל הוא צבוע. ועוד ועוד,,

EmGee

New member
תן דוגמא למשהו אחד שסאבלימינל עשה

שגורם לך להגעל ממנו

להכניס את רון שובל לשיר

זה חכם מאוד מבחינה מסחרית, אבל מבחינה עקרונית הוא נפל כי בכתבה שנתן bugib כתוב במפורש אם אני למשל אעשה מזרחית, יהיה מישהו שיעשה את זה יותר טוב ממני ואני גם לא סובל את זה ולא אעשה את זה ובסוף הוא כן עשה את זה

EmGee

New member
סאבלימינל לא שר מזרחית

הוא ביצע שיר שבחלקו יש קטע במזרחית, זה הכל. ונכון זה חכם מבחינה מסחרית אבל גם מבחינה אומנותית ואם קשה לך לראות את זה אז יש לך ראש מאוד מקובע.

bugib

New member
עזוב מבחינה אומנותית

זה עניין של טעם אישי.. "ואם הייתי עושה ראפ, אז לא בעיה לערבב ראפ עם אייל גולן או שרית חדד... העיקר כדי למכור" אז כנראה שהוא צודק.. העיקר כדי למכור.

אנשים....

טתם יודעים ממתי הראיון הזה... כשהייתי בכיתה י' האתר כבר לא פעל והראיון היה שם... אולי תחשבו הוא היה בתחילת דרכו המוזיקלי... דברים משתנים אנשים משתנים... וחוץ מזה ראבאקקקקקקקקק אז הבנאדם התמסחר תבינו שאנחנו לא ארצות הברית.... שההצלחה והכבוד והשגשוג מגיעים לבד משום מקום... בארץ הזאת גם עם אתה ממש מעולה אתה לא מרוויח כסף במיוחד עכשיו שאף אחד לא קונה דיסקים!!! אז כן צודק שהתמסחר צריך תמורה בעד העבודה הקשה. ושלא תחשבו נכון גם אני שונאת את זה... אני שונאת ת'פרחות והערסים ואת הילדים בני 12 .... זה מעצבן.... כי בדיסק הראשון זה לא היה ככה. אבל זאת הצלחה וסבבה שהוא הצליח. אותי ממש לא מעניינת ההתמסחרות שלו (וגם אני רוצה שתהיה לי פרסומות לשוקו שבו על דוק) אני אוהבת גם את הדיסק ה- 2 הוא יותר קליל כזה כיפי... ואני שומעת אותו בגלל המוזיקה ולא בגלל מי שהוא.

אין לי ראש מקובע

אני פשוט שונא את סאב גם בלי קשר אבל הוא אומר בכתבה שהוא שונא מזרחית וגם הוא אומר שהוא לא עושה מוזיקה בשביל כסף, ולדעתי להכניס את רון שובל זה משיקולים מסחריים בלבד

EmGee

New member
תשנא אותו, שיהיה לך לבריאות

שנאה זה תכונה אנושית וזה זכותכך המלאה לשנוא. אבל למה סתם להשמיץ? אולי קשה לך להבין אבל כל הקטע של להכניס את רון שובל או ליאור אלמליח או כל אומן אחר שהוא לא ראפר זה לא שיקול כלכלי אלא אומנותי. הבנאדם מנסה ליצור ראפ עם השפעות של האיזור ולא חיקוי גמור של הראפ האמריקאי. להגיד שרון שובל הוכנס לשיר לדעתך זה כמו לאמר שהשמש מרובעת לדעתך. זה לא דיעה שאפשר להתווכח אם היא נכונה או לא. ובאמת מעניין אותי לדעת באיזה כתבה הוא אמר שהוא שונא מזרחית, ותעשו טובה אל תתנו לי ציטוטים מאתר שנבנה ע"י ילד בן 13, ברוך השם לא חסרים ראיונות בעיתונים.

double M

New member
אממממ....

אני לא יודע על איזה ציטוט מדובר בדיוק, אבל זכור לי שסאב נשאל פעם בראיון כלשהו איזה מוזיקה הוא שונא. ציטוט לא מדוייק: "אני לא שונא אף מוזיקה אבל אני ממש לא מתחבר למזרחית.". לא זכור לי מאיפה לקוח הציטוט אבל אולי הארץ. אולי לאישה. לא זוכר. בכל מקרה, זה בטוח נאמר. אני מסכים עם נמוד שההחלטה להכניס את הקטע המזרחי הייתה מאה אחוז שיקול מסחרי. מבחינה מסחרית זה צעד מעולה וזה בא לידי ביטוי במכירות, בהופעות, ובשוקו. אבל מבחינה מוזיקלית ואתית זה נראה לי די עלוב. אבל באמת לא נורא. סאב יכול לנוח על מזרוני השטרות שלו, הוא החליט לעשות צעד מסויים, עשה אותו והצליח בגדול. זה סמירנוף או שתן?

bugib

New member
...

כמו להגיד שלדעתי השמש מרובעת אותו דבר כמו להגיד שלדעתי הראיון עם היפ פוברק ע"י ילד בן 13. אל תתווכח עם עובדות.

choul

New member
גם אם הוא התמסחר

זה לא אמור לתת לכם סיבה לשנוא אותו זה לא שהוא היה חבר שלכם שנים ואהבתם אותו ופתאום הוא דפק אותכם הוא עשה את זה כדי להרוויח יותר והוא הצליח את מי זה מעניין אין שום קשר אני לא אוהב אותו כי השירים שלו לדעתי לא טובים וחורשים עליהם בכל מקום שכבר נמאס מכל השירים אפילו אערסים לדעתי זה כבר מוגזם

choul

New member
תיקון קטן

זה לא אני לא אוהב אותו זה אני לא אוהב את המוזיקה שלו

מורן 1986

New member
צודק !!!!!!

סאב הוא בכלל לא צבוע !! אוהבת אותו ואת הצל !!!
הם כאלו מקסימים
אבל גם את מוקי לא נזניח, אחרי הכל זה הפורום שלו ... אז הנה כמה דברים למוקי שלי :

למעלה