כמה מילים

מק../images/Emo78.gif !

אני רוצה ששקד תחזור היא תראה את כל התגובות שכתבנו לה...

ש ק ד ב ת

New member
כמה מילים

אמממ...וואו...עכשיו כשאני מתחילה לכתוב בורחות לי המילים
.. זה קורה לכם גם לפעמים ?! לילה
עכשיו והמון מחשבות והרבה התבלבלויות עם עצמי... ככה זה לילות
.... רציתי להגיד לכם שוב..שאני מאד שמחה שאתם כותבים ומשתפים אני מאד שמחה שאתם מגיבים אחד לשני ומעודדים ואז מה אם זה לא דבר חדש....מותר להגיד תודה לא !? אז תודה
.... רציתי להגיד שאני יודעת שמה שיש פה זה לא מספיק ואני מעודדת אתכם בכל לבי
לשתף גם משפחה וחברים קרובים...כדי שתרגישו פחות לבד...
אל תשכחו שהגירושים הם גירושים..וזאת עובדה היא לא מגדירה אתכם והיא לא חלק בלתי נפרד ממה שאתם... יש מסביב עולם נפלא
שמחכה לכם עם המון כח והמון רצון והמון אמונה עצמית והמון תמיכה.... ...לפעמים אני לא יודעת מה להגיד...או איך לעזור...ולפעמים יש ימים שצריכים אותי ואני לא ממש יכולה להתפנות...אז פה מגיעות הסליחות הקטנות...אולי לא נחוצות אבל יש בי צורך...לומר... סליחה ענקית על היום למי שחיפש אותי ולא מצא...(מצטערת יום כזה קצת קשה) ועוד סליחה ענקית...לכל הילדות והילדים...שהלוואי ואפשר היה לתת לכם ילדות מאושרת...ואת כל האהבה החסרה...הלוואי...שתדעו שמגיע לכם שיאהבו אתכם ויקבלו אתכם ויעטפו אתכם בהמון המון המון חום... וחשבתי להכנס עכשיו ולהגיב ניסיתי.. באמת שניסיתי אז מצטערת.. ממש לא בכושר לכתוב או לחשוב חייבת לנוח מקווה לחזור בנשימה יותר קלה.. שלכם שקד... לילה טוב
"אפילו בשרב הכי כבד, ידעתי שהגשם עוד יירד. ראיתי בחלון שלי ציפור, אפילו במשב סופה וקור. לא פעם זה קשה, אבל לרוב מילה טובה, מיד עושה לי טוב. רק מילה טובה, או שתיים, לא יותר מזה... אפילו ברחוב ראשי סואן, ראיתי איש יושב ומנגן. פגשתי אנשים מאושרים, אפילו בין שבילי עפר צרים. תמיד השארתי פתח לתקווה. אפילו כשכבתה האהבה. חלמתי על ימים יותר יפים, אפילו בלילות שינה טרופים. לא פעם זה קשה, אבל לרוב מילה טובה, מיד עושה לי טוב. רק מילה טובה, או שתיים,לא יותר מזה..." ( מילה טובה/ יהודית רביץ <?> )

Silviya Bamper

New member
שקדה שלי../images/Emo23.gif

אני לא יודעת אם ראית את ההודעה הקודמת (לא יודעת מה עשית איתה...) אבל אני אכתוב שוב... ושוב... ושוב לא אכפת לי!
שקדה, אני את עושה כ"כ הרבה בשביל כולם, לא צריך לבקש סליחה! מותר לך יום, נו טוב ואפילו יומיים מנוחה... אז תנוחי קצת תשכבי תשמעי מוזיקה טובה
ותחזרי אלינו רעננה עם כוחות מחודשים.
אני כ"כ דואגת לך שקדה ואני רוצה להיות שם בשבילך להבין מה קרה ומה קורה איתך. תודה לך, תודה על הכל... ואני לא רוצה לשמוע ממך שום סליחה על שום דבר! -לימור, שדואגת (מ א ו ד) לשקדה-

שקד, כמעט נזלה לי דמעה ../images/Emo7.gif

ואני לא טיפוס רגיש :) (לא יודעת מה קורה לי מאז שבאתי לפה..פתאום אני בנאדם נחמד...
תראו מה עשיתם לי...) ואני דואגת לך ! ומתי שתהיי מוכנה..תגידי לנו מה קרה כי אנחנו פה בשביל לעזור
! ואני מפצירה בך לא לבקש מאיתנו סליחה...כי אם כבר מישהו צריך לבקש סליחה זה אנחנו
על זה שהעמסנו עלייך עם כל הבעיות שלנו..ואני יודעת שאת שמחה ואת אוהבת לעזור לנו..אבל נראה לי שאיפשהו היית עסוקה כל כך בלעזור לנו ולתמוך בנו ואולי גם באחרים (ואת עזרת ותמכת המוון !!) שבכלל שכחת את עצמך... אז קחי לעצמך את כל הזמן שאת צריכה(יש לך אישור ממני
) ותחזרי אלינו בכוחות מחודשים ! אהה ו..i love u 3 (אמאלהה אני מתחילה להיות טיפוס רגיש כזה..לא יודעת משהו מוזר...הכל בגללכם !!!!) [URL='http:///'] מחכה לשמוע ממך [/URL]

רותם טל

New member
שקד

שמרי על עצמך תנוחי.. מגיעה לך המנוחה הזאת אוהבת אותך,ואין מקום לסליחות שלך,

שקד...קראתי שוב פעם ושוב פעם....

ולא הבנתי מה קרה לך...מה יכול לבלבל ולערער נערה חזקה ומלאת כוח רצון כמוך ? מה יכול לפגוע בך בצורה שלא תוכלי לסדר את כל המחשבות בראש ? אז קודם כל...אם מילה טובה תעזור אז קבלי צרור של מילים טובות(שנאגרו אצלי בראש,אחת אחת,בכל התקופה שהכרתי אותך. ויחסית אני לא מכירה אותך הרבה זמן אז תחשבי כמה יהיה לי להגיד שאני ילמד להכיר אותך יותר) את מדהימה, בכל המובנים, ביכולת שלך להבין ולשאוב מאנשים את הכאב. אולי זה לא קשור, ואולי זה כן, אבל אני רוצה לספר לך קצת על הילינג..בשבילי זה משהו חדש..אבל קראתי קצת ולמדתי את הבסיס של העניין. הילר(מרפא באנגלית) מרפא כל כאב בעזרת האנרגיות של היקום, הוא מעביר את האנרגיות דרך האצבעות לכיון מקום הכאב אצל החולה, אך לפני שהוא מתחיל בכל תהליך הריפוי הוא עוטף את עצמו ואת החולה במין ביצת אור, הילה של קרינה ואנרגיות שמגינה על ההילר כדי שכאבו של החולה לא יעבור אליו בזמן שהוא מוציא אותו מגוף החולה. את שואלת מה הנקודה שלי בכל המבוא-להילינג שרשמתי לך פה ? ובכן, הנקודה היא: כשאת עוזרת לאנשים להתמודד עם הכאב הפנימי, הכאב הרגשי, את לפעמים שוכחת לעטוף את עצמך בהילת האור שמגנה עלייך. נכון, כשכואב למישהו כולנו מנסים להזדהות ולהבין את המצב שלו כדי לדעת מה להגיד ולעשות על מנת לשפר את מצבו הנפשי. אבל כל הכאב הזה שלקחת מכולם הצטבר והפך לגוש שיושב לך על הלב ומכביד עליו עד כדי כך שהגעת למצב של בלבול וחסר שקט נפשי. כל העניין הזה שבו את לוקחת את כאבם של אחרים והופכת אותו לכאב שלך הפך אצלך לשגרה. אפילו אם לא ידעת, התרגלת לעזור לאנשים, התרגלת להזדהות ולהבין אותם. זה דבר מצוין, אבל לא שכל הכאב עובר אלייך והופך לכאב שלך. - ההמשך בהודעה הבאה! - שקד, אני ממשיכה בהודעה הבאה.

לשקד באהבה../images/Emo23.gif ../images/Emo26.gif המשך ../images/Emo36.gif

עכשיו אחרי שקראת את ההודעה הראשונה אולי תהיי מודעת יותר לעניין ותוכלי למנוע אותו. שתדעי, שאת מקסימה ואף פעם לא פגשתי מישהו כמוך. צורת החשיבה שלך מכוונת להבנה ולעזרה, ואם תשאלי אותי עתידך בפסיכולוגיה. בדרך כלל יש לי מה להגיד על כל דבר, אבל אין לי מילים לתאר את היופי שבך. שאני רואה הודעות שאת כותבת לאנשים במטרה לעזור, אני לא מבינה מאיפה את שואבת את כל הכוח שיש לך בשביל להבין בדיוק מה עובר על כל אחד ואחת. שקד אני רוצה להגיד עוד...ויש לי הרבה מה להגיד, אבל הכל נעול בתוך הראש שלי והמילים פשוט לא יוצאות. אל תישכחי שלפני כולם ולפני הכל, את באה קודם, קודם את ואז כולם, כי כל אחד הוא הבן אחד הכי חשוב, כל אחד לעצמו. ואז, אחרי שהכל בסדר איתך ואחרי שבדקת שאצלך הכל בסדר ואחרי שעזרת לעצמך להתגבר על כל הבעיות מסביבך. את יכולה לעבור ולעזור לאנשים אחרים ולתת להם מעט מהכוח והאהבה שיש בתוכך. את חייבת להבטיח לי שלפני שאת נותנת מעצמך לאחרים, את קודם כל בודקת שהכל אצלך בסדר, ואם לא קודם תטפלי בעצמך, ואז באחרים. כי את באה לפני כולם. שקד, אני דואגת לך, ואני רוצה שיהיה לך רק טוב. אני רוצה שתדעי שההודעה הזאת נכתבה מתוך אהבה ודאגה לשלומך. ברגע שתוכלי בבקשה תצרי קשר בצורה כלשהי כדי שנדע שאת בסדר. חושבת עלייך כל הזמן.

ש ק ד ב ת

New member
תמיד חשבתי שאתם המשפחה שלי...

והיום הגעתי למסקנה שאתם חלק בלתי נפרד מחיי, הימים האחרונים לא היו משהו. ואני מפוחדת נורא.. ים של מחשבות שסותרות אחת את השניה ופחדים.. רגשות מעורבים,תחשוות לא ברורות,משבר שבטח יעבור עוד מעט. אני עולה על מסלולים לא קלים לאור המצב . הכול מסובך, מעורפל אני נמצאת בעולם כזה גדול אך בעצם עולם כזה קטן אני מנסה להתאים אותו אליי , את הצרכים שלי, את התקוות שלי , את המחשבות שלי. הכול מתערפל לי ומפחיד אותך . הדמעות ממשיכות לזלוג מעינייך היפות והכאב ממשיך לחדור אל תוך הלב כמו קרן לייזר ממקום נסתר של אור. אני חותרת אל הנקודה אל המטרה מצד אחד זה נראה נהדר אבל מצד שני הכול מעורבל לי בראש , אני מבולבלת , הכאב והמחשבות משתלטים על כל תא בגופי הם השמידו את נפשי. חזרתי היום למחשב,קראתי את כ-ל ההודעות שלכם,כל הודעה מספר פעמים,קראתי ,הפנמתי,וראו איזה פלא,ממשיכה לכתוב אך הפעם בנימה אחרת.. אתם פה בראש ובראשונה בשביל לשפוך מה שעל לבכם ואנחנו פה להקשיב... התגובות, התמיכה...זה הדדי. אנחנו פה להקשיב... בלי הרבה מילים.. תודה שהייתם..תודה שאתם פה.. תודה.. כי אין מילה אחרת שתבטא
... ואני פה בשבילכם, מחזיקה לכם יד.
. מרחוק.. עוטפת בחיבוקי , תמיד.. אבל...עדיין מחכה... כל כך שלכם
אחת סתם אחת אחת שלכם
שקד

missundaztood

New member
שקדו´ש

לפני הכל, אני רוצה שתשנני את זה שוב ושוב-את לא סתם אחת, את יחידה ומיוחדת, את עולם ומלואו ואין בשום מקום אף אחת כמוך!-נו באמת, שאני אוהב סתם אחת
קורה לפעמים שיש ימים מעורפלים, אפרוריים כאלה, ימים של המון המון מחשבות, פחדים בלאגן עצום בראש את לא מבינה כבר מה קורה ואת רוצה רק לעצום עניים ולהניח להכל לחלוף, פשוט להיות, לא יותר מזה. את יכולה לקחת לך מעט מן לעצמך, זמן של רגיעה, של שקט-אבל בכל זאת את צריכה להתמודד עם הדברים, להתמודד עם עצמך, עם המחשבות, הרגשות... אפילו כתבי הכל על דף, אם יש צורך -כך הכל מונח לפנייך, מסודר. את נמצאת בעולם גדןל, גם העולם החיצוני לך וגם הפנימי, את נמצאת בעולם עשיר ונפלא-ואת צריכה להתאים אותו לציפיותייך, תקוותייך ומחשבותייך ולא את עצמך לעולם, השתמשי בו כחומר גלם, גוש חומר או בד ריקני וחושי אותו בידייך, קשטי בצבעיייך ועצבי אותו להיות מה שאת רוצה ומה שמתאים לך... תחיי בדרך שלך, בדרך שיצרת ותאהבי אותה. כולנו פה כדי להקשיב, לעזור וגם לפעמים פשוט לכתוב, לכתוב מה שעל ליבינו ולהשתחרר מהכל.... תודה לך תודה הגר, שאוהבת אותך מאוד ומקווה שלעולם לא תתתיאשי ותמשיכי בזכות התקווהף שאין צורך לחפש, רק להסתכל בתוכך.

NaDaV18

New member
שקד

לא חושב שיש פה מקום לסליחה.. וסליחה אם הכבדתי עלייך..

אם את תבכי גם אני יבכה !

לא רוצה שתהיי עצובה !! תהיי שמחה..כמו שאת יודעת..! אלינור ואני שמחה לשמוע ממך..עשית לי את היום !

למעלה