שקד...קראתי שוב פעם ושוב פעם....
ולא הבנתי מה קרה לך...מה יכול לבלבל ולערער נערה חזקה ומלאת כוח רצון כמוך ? מה יכול לפגוע בך בצורה שלא תוכלי לסדר את כל המחשבות בראש ? אז קודם כל...אם מילה טובה תעזור אז קבלי צרור של מילים טובות(שנאגרו אצלי בראש,אחת אחת,בכל התקופה שהכרתי אותך. ויחסית אני לא מכירה אותך הרבה זמן אז תחשבי כמה יהיה לי להגיד שאני ילמד להכיר אותך יותר) את מדהימה, בכל המובנים, ביכולת שלך להבין ולשאוב מאנשים את הכאב. אולי זה לא קשור, ואולי זה כן, אבל אני רוצה לספר לך קצת על הילינג..בשבילי זה משהו חדש..אבל קראתי קצת ולמדתי את הבסיס של העניין. הילר(מרפא באנגלית) מרפא כל כאב בעזרת האנרגיות של היקום, הוא מעביר את האנרגיות דרך האצבעות לכיון מקום הכאב אצל החולה, אך לפני שהוא מתחיל בכל תהליך הריפוי הוא עוטף את עצמו ואת החולה במין ביצת אור, הילה של קרינה ואנרגיות שמגינה על ההילר כדי שכאבו של החולה לא יעבור אליו בזמן שהוא מוציא אותו מגוף החולה. את שואלת מה הנקודה שלי בכל המבוא-להילינג שרשמתי לך פה ? ובכן, הנקודה היא: כשאת עוזרת לאנשים להתמודד עם הכאב הפנימי, הכאב הרגשי, את לפעמים שוכחת לעטוף את עצמך בהילת האור שמגנה עלייך. נכון, כשכואב למישהו כולנו מנסים להזדהות ולהבין את המצב שלו כדי לדעת מה להגיד ולעשות על מנת לשפר את מצבו הנפשי. אבל כל הכאב הזה שלקחת מכולם הצטבר והפך לגוש שיושב לך על הלב ומכביד עליו עד כדי כך שהגעת למצב של בלבול וחסר שקט נפשי. כל העניין הזה שבו את לוקחת את כאבם של אחרים והופכת אותו לכאב שלך הפך אצלך לשגרה. אפילו אם לא ידעת, התרגלת לעזור לאנשים, התרגלת להזדהות ולהבין אותם. זה דבר מצוין, אבל לא שכל הכאב עובר אלייך והופך לכאב שלך. - ההמשך בהודעה הבאה! - שקד, אני ממשיכה בהודעה הבאה.