כמה מילים

ליבית1

New member
כמה מילים

שלום לכולם, רציתי להגיד כמה מילים ליוסי, אני נכנסת מדי פעם לפורום הזה וזה יפה לראות כמה אהבה הוא מקבל. רציתי להגיד, שיש גם אנשים שעברו את גיל 25 (די מזמן האמת), אני בת 32 שאוהבים ומעריכים את יוסי כזמר ויוצר, שיודעים להעריך את היכולות הקוליות המדהימות שלו כזמר, (יש אולי עוד אחד כזה בארץ, זה עם הכישרון חסר הפרופורציות...אני בטוחה שגם אתה מפרגן לו) ופשוט מתרגשים כל פעם מחדש כששומעים אותו. ישראל היא מדינה קטנה וכל כישרון כזה צריך לשמור ולטפח, המון בהצלחה בהמשך. אוהבים אותך.

היי אל תרגישי ככה כי...

להערצה אין גיל. ויש לנו את דוד ("צנובר") שהוא יותר גדול ממך אפילו אם אני לא טועה. תהיי בטוחה שיש עוד המון אנשים כמוך, ואפילו גדולים יותר שנהנים מהמוזיקה שלו.

צנובר

New member
טוב, הנה אני

באמת הרבה זמן לא כתבתי כאן, למרות שאני נכנס כמעט כל יום. אז ליבית1, למרות הפרש הגילים בינינו, אני סוף סוף מרגיש שאני "לא לבד" בין כל הצעירים החמודים שכאן. אז ברוכה הבאה. דוד

dror2009

New member
דוד

אפשר לשאול בן כמה אתה? ואם זה קצת מפריע לך להגיד את הגיל פה, אתה יכול לשלוח לי מסר עם הגיל... יום טוב :)

צנובר

New member
דרור, רוצה את האמת?

טוב, האמת שהתלבטתי אם להמשיך ולכתוב כאן בפורום. ולכן גם עשיתי הפסקה די ארוכה, משום מה זה נראה לי לעיתים קצת פאטתי שגבר בגילי שיכול להיות אבא ואולי אפילו סבא (!) של רוב המשתתפים כאן, נכנס ומשתתף כאן בדיונים. מצד אחד לאהבה למוסיקה הרי גבולות גם לא של גיל, לפחות אני אוהב הרבה שירים שאוהבים בני הנוער של היום (יחד עם שירי נוסטלגיה מהימים שאני הייתי בגילכם), אבל מצד שני באמת שקשה לי להשתלב בחלק גדול של אשכולות הדיונים כאן, שמתאימים לצעירים (ואין טענות בכלל) אבל לי זה לא ממש מתאים. למרות שרוב חברי אינם מבינים איך אני שומע מוסיקה של צעירים, למה אני מקשיב לתחנות רבות ברדיו, שומע מצעדים ומשתדל להשאר מעודכן. וכשאני מדבר על יוסי אזולאי או מירי מסיקה שואלים אותי "יוסי מי?" עד כאן בירבורים כדי לרכך טיפה את המספר שעומד להגיע... טוב אז עד עכשיו לא ממש אמרתי את האמת, אני עוד יותר מבוגר ממה שאמרתי, למעשה אני בדיוק כפול מהגיל של יוסי אזולאי... זהו, דרור זאת בטח היתה תשובה הרבה יותר ארוכה ממה שציפית, נכון? דוד

dror2009

New member
דוד !

הייתי טיפה, בשוק, ולא בגלל הגיל, אלא כי ציפיתי למספר יותר נמוך, לא משנה לי מה הגיל שלך, אלא מי אתה! וזה שאתה שומע מוסיקה של צעירים אומר כמה אתה בפנים בתוך תוכך צעיר! חחח אתה מזכיר לי מורה של בת דודה שלי שקוראים לו רענן... :)

i D a N 16

New member
דוד....

תתפלא,אפילו אני מרגיש קצת מבוגר פה בפורום,אני אמנם בן 17,אבל עדיין. אני מבין את ההרגשה המטרידה של השתתפות בדיונים של בני עשרה,או יותר נכון אוכלוסיית גיל שהממוצע שלה קטן בהרבה מגילך,אך בכל זאת מי קבע שאתה פתטי? זה הכל עניין של סטיגמות ועד כמה אני (או לסירוגין-אתה) מאמין בהן. לי יש את התחושה הזאת במובן ההפוך. יוסי הוא מהאמנים המודרניים המעטים שאני שומע,אני מתחבר הרבה יותר למוסיקה ישנה,מוסיקה של אבא שלי. יש כאלה שחושבים שזה ממש משעמם ולא "עדכני". או למשל אני מאוד מאוד אוהב רוק ואין לי שום אמנים נוספים ששרים בסגנון של יוסי שאני אוהב,ומי שרואה את תיקיית המוסיקה שלי,ממש לא מבין מה יוסי עושה שם-אני אומר שיוסי תמיד היה שם ותמיד יהיה שם,מה לעשות,אותי הוא כבש
ממש לא איכפת לי מה אומרים. אני מקווה שתמשיך להיות כאן פעיל יותר ותתרום בחלקך לפורום,כי זה מה שיפה פה,מפגש הגילאים הקיצוני בין אנשים עם מכנה משותף (יוסי אזולאי במקרה שלנו),מה שלא יכל היה לקרות שם בחוץ.

dror2009

New member
עידן אנחנו באותה סירה!

גם אני שומע רוק, ויוסי הוא בין הזמרים הבודדים שלא מהסוג מוסיקה הזאת, וכמו שאמרת הוא כובש, מרגש, יש לו את זה, שר מכל הלב והנשמה!

ליבית1

New member
למוסיקה אין גיל

דוד, אני שמחה מאוד ש"פתחתי" את הדיון בנושא הגיל והאהבה למוסיקה, וכמו שאמרת אין לזה גיל ולא גבולות ולא צריך שיהיה.... יפה לראות שיש עוד אנשים שמרגישים כמוני ויודעים להעריך את האמן, בלי להעריץ אותו ולא שאני שופטת, פשוט כיף לראות שיש גם כאלה. כל מי שאומר לך שאתה פאטתי יכול להתבייש בעצמו וכנראה שהוא היה מת להיות במקומך ויש פחדים או עכבות שמונעים אותו מלהיות כזה... אחד הדברים שמדהימים במוסיקה הוא היכולת להתחבר אליה בלי קשר לגיל או לכל דבר אחר.

אפילו.....

אבא שלי שהוא בן 60 + , השמעתי לו את הדיסק החדש של יוסי והוא אוהב את השירים של יוסי אז ממש אין לך מה להרגיש מוזר

ליבית1

New member
לא מעריצה

הכול טוב ויפה, ואני שמחה שיש עוד אנשים "מבוגרים", שיודעים להעריך מוסיקה טובה, ואיכויות כמו של יוסי, אבל וזה אבל גדול אני לא מעריצה. אני לא אוהבת את המילה ולא את המשמעות. אני אוהבת לשמוע אותו וחושבת שהוא מוכשר בטירוף, ומקווה שיקבל את ההכרה וההערכה שמגיעה לו, וידוע שזה משהו שקשה מאוד לקבל,וברור שהפורום הזה עושה הרבה למען העניין.

למעלה