כמה מכם בעד ההנתקות

שאלה אחרת ואני מבקשת בבקשה

שתכנסו. אני לא מבינה, ב48 ולפני הינו פה(הערבים)העפתם אותנו ואמרת שהארץ הזאת שלכם. אוקי נניח, מה הבעיה לצאת עכשיו מעזה וקיצר כל המתנחלים יבואו לגור בת"א וכל זה
תנו להם שטח משלהם כבר. אני לא מבינה את זה. ובבקשה בואו נדבר כמו אנשים מתורבתים.

העניין הוא......

שאת פשוט חדשה בפורום. השאלה של "מי בעד? מי נגד? למה אתה בעד? למה אתה נגד?" נדונה בפורום, מאות פעמים.זאת השאלה בפורום. לאנשים פשוט אין כוח לכתוב שוב ושוב את אותם הודעות כל פעם שמישהו חדש מגיע לפורום..... את מומנת לדפדף קצת אחורה ותמצאי את כל הטענות והדיונים שלנו בנושא.....

Cornflakes

New member
יש לנו מה להגידדדדדדדדדדדדדדדדדדד

ואם תכתבי שאלה ברורה עם טיעונים נורמליים ונכונים, נשמח לענות לך.

sarahhh

New member
כי

זה השטח שלהם הם לא רוצים שטח אחר זה שלהם והארץ כן שלנו וגם גוש קטיף וכל זה שלנו אז כן יש בעיה לצאת משם!!!

חימס

New member
יכול להיות

אבל זאת לא הנקודה. גם אם זה שלנו, יש כאן עוד עם עם שאיפות משלו. זה שאנחנו ניתן להם שטח שבו הם יוכלו להקים מדינה, לא אומר שנפסיק להתייחס אליו כאל שלנו. זה שאנחנו מבינים ומתייחסים גם לאחרים מאתנו, לא אומר שאנחנו משנים את ערכינו הלאומיים הבסיסיים. לא כל שטח שהוא שלנו הוא שטח שצריך לשלוט בו בכל מחיר, בעיקר בנסיבות הקיימות שהמחיר הוא מוסרי - היחס לפלסטינים, או עצם קיומה של מדינת ישראל - האיום הדמוגרפי. ודרך אגב, היו יהודים בעזה לפני 48. יותר נכון, לפני מאורעות תרפ"ט. לא שזה משנה, לאור מה שכתבתי.

Cornflakes

New member
אתה כל-כך נחמד

כשזה לא דורש ממך שום הקרבה. קל מאוד לנדב אחרים שינטשו את בתיהם כדי לאפשר לרוצחיהם להגשים שאיפות מפוקפקות.

Cornflakes

New member
נניח.

אז תוריד את המילה "מפוקפקות" (זה כבר נושא לדיון אחר). הטענה שלי עדיין נותרה ללא מענה.

למעלה