כמה מכם מפעילים אתר וורדפרס?

• פותח הנושא koler
  • פורסם בתאריך

koler

New member
כמה מכם מפעילים אתר וורדפרס?

היי ,
סתם מעניין אותי כמה מכם מפעילים אתר וורדפרס עצמאית?
וכמה דרך מישהו שמתחזק את האתר?
אתם משתמשים בפלטפורמות אחרות (Wix למשל)?

תודה.

וורדפרס

בחתימה שלך ראיתי שיש לך אתר טוב בנושא
ספר קצת יותר על מה שאתה עושה ואיך זה יכול לסייע לעסקים בפורום.

koler

New member
תודה רבה על הפרגון

בעקרון במקצועי אני מתכנת אתרי אינטרנט בין היתר בוורדפרס.
לגבי האתר בחתימה - ראיתי שיש ביקוש רב לניהול דיונים בנושא אז פתחתי אתר שמרכז את כל השאלות , היום רוב הקהילה נמצאת בפייסבוק והממשק שלהם לא הכי נח אז אני רק עונה על הצורך הזה.

לגבי - אני יכול לעזור לאנשי הפורום בכל מה שקשור באינטרנט , אני מניח שלא צריך להסביר לאנשים כאן על הכח של האינטרנט ושלרוב יש אתרי אינטרנט לעסקים שלהם \ או אפילו שלהם.

וגם הייתי שמח להיות פעיל כאן וללמוד מאנשי הפורום , בעבר הייתי קורא נסתר על נושאים הקשורים בעסקים , חלמתי על הקמת עסק משלי וכעת אני בתהליך ההגשמה שלו , אני בטוח שאנשי הפורום יעזרו לי בכך מהניסיון שלהם.

אחלה שבוע!

בניית אתר נכון

ללא ספק יש לתחום שלך הרבה ביקוש וללא ספק יש לך הרבה מה לתרום
בהצלחה

jandi

New member
מה קל יותר לקדם?

אתה בונה אתרי וורדפרס, אנשים שאין להם תקציב...מעדיפים בהחלט את וויקס, השאלה אם ניתן לקדם אותו באותה מידה

koler

New member
קידום אורגני

קידום אורגני לכל מי שלא יודע - קידום במנועי החיפוש (בדרך כלל מתכוונים לגוגל במיוחד בישראל).
אינני מכיר את הפלטפורמה של וויקס , לא השתמשתי בה מעולם.
בנייה של אתר וורדפרס ממוצע יכול להעשות ע''י השקעה של מספר שעות בהתקנת וורדפרס + התקנת תבנית (בעלות או בחינם).
אפשר להגיד שאתר וורדפרס בגדול אפשר להרים בעלות של 20 ש''ח עד 45 ש''ח בחודש של אחסון + 40$ בעבור עיצוב לוורדפרס שניתן לקנות באינטרנט.

לגבי הקידום
* יש לציין שאני אינני מומחה לקידום אתרים והידע שלי הוא יותר טכני כלומר אני מתכנת.
אבל ממה שאני צופה באינטרנט , ואפשר לחפש בנישות המובילות (צימרים , שיפוצים וכו'...) סביר להניח שבתוצאות הראשונות יופיעו אתרים שנבנו על בסיס מערכת שהיא דומה לוורדפרס. וורדפרס עונה לכל הצרכים של הקידום בצורה הבסיסית שלה וניתן להוסיף אליה תוספים שעוזרים להתאים את האתר ולקדם אותו בגוגל.
כמו כן ידוע שמנועי החיפוש שמים דגש על איכות התוכן ואפשר לכתוב מאמרים מקצועיים מקוריים משלך וגוגל יסרוק אותם וייקדם את האתר שלך , כמובן שיש עוד כל מיני טריקים וצריך להבין בנושא הזה אבל הבסיס הזה צריך להספיק כדי לקדם נישות צדדיות , לדוג' אם אתה לא יכול לתפוס נישה שהיא "צימרים" (זאת נראה לי המילה הכי קשה כיום לקידום) , אז אפשרי לתפוס מילת חיפוש "צימרים בצפון הארץ" , אתה כותב מאמרים סביב מילת חיפוש זאת עם כותרת "צימרים בצפון הארץ" , כאן המילה הזו מוזכרת מספר פעמים במאמר חשוב לתת ערך לגולש , לדוגמא - "איזה שאלות לשאול את המארח שלך כדי לדעת שזהו צימר איכותי בצפון הארץ?".

בכל מקרה הבנת את הרעיון :)
אם הייתי הולך על אתר מקצועי , הייתי פחות מעדיף ללכת על אתר בוויקס.

בהצלחה.

למעלה