כמה מכם/ן מקיימים יחסים מחוץ למסגרת

avnil1

New member
כמה מכם/ן מקיימים יחסים מחוץ למסגרת

בעקבות חילופי דברים שהיו כאן החלטתי להרים את הכפפה ולערוך סקר. 1. כמה מכם/ן מקיימים יחסים מחוץ למסגרת ? 2. האם ידוע לכם שבן זוגכם מקיים קשר כזה ומה תגובתכם אילו היה מקיים ? 3. איזה סוג של יחסים (סקס או אחר) ? 4. האם אתם רואים את זה כבגידה ? 5. האם בן הזוג יודע ? אני אתחיל: 1. עד היום היו לי 2, כרגע אין 2. לא יודע ולא חושב שהייתי נפרד אם כן 3. גם וגם 4. לא 5. חושב שלא, אני לא סיפרתי.

Sefy

New member
סקר הבוגדים ?

1. לא אבגוד בחיים! כי אני יודע איך זה מרגיש! 2. תלוי, אבל ברגע שנשבר אמון קשה לבנות מחדש! 3. כל דבר שנעשה בלי לומר עליו, זו בגידה באמון 4. אפילו אם זו תהיה נשיקה או נגיעה! זו בגידה! 5. זה לא יקרה, אז אין מה לדעת.

NEVER SAY NEVER.....

ספי יקירי, אתה אף פעם לא יכול לדעת מה יוליד מחר. אתה אף פעם לא יכול לדעת ליאזו סיטואציה תקלע. באופן עקרוני, גם אני מעולם לא בגדתי ולא מתכוונת לבגוד. אם יום אחד זה יקרה , רק אלוהים יודע.......

Sefy

New member
אני כן יודע, אני קובע את חיי לא אחר

אני זה ששולט מה אני אעשה ומה לא, ואם בתור אחד שכן יכול עכשיו לשכב עם כמה נשים שאני רוצה בלי לבגוד כי אין לי חברה ואני בוחר שלא, אני בהחלט יכול לומר לך שאצלי לא תהיה בגידה מהכיוון שלי. אהבה יותר חשובה מסקס. אלוהים יכול לקפוץ לי עם מה שהוא יודע. אני יודע יותר טוב לגבי.

תנסה רגע לא להתקבע

אני לא אומרת שתשנה את דעתך, אבל אתה לא יודע אילו סיטואציות העתיד יציג בפניך. לא התכוונתי שתבגוד בשביל סקס, אבל אתה גם יכול להיות במערכת יחסים ופתאום משום מקום תגיע אהבת חייך, גם אז אתה בטוח שלא תבגוד? אפילו לא פעם אחת? תנסה רגע לצאת מהקופסא ולחשוב קצת שונה..

Sefy

New member
זה לא משנה איזו סיטואציות יגיעו...

אם אני נמצא במערכת יחסים, אז אני כבר נמצא עם אהובת ליבי, אין דבר כזה פתאום, שום דבר לא קורה פתאום, פתאום זה תאווה ולא אהבה. ואני כבר רחוק מחוץ לקופסא, אתם פה תקועים בתוכה. כי קשה לכם לראות דרך שונה, אתם לא מסוגלים להבין איך אדם יודע מה יקרה לו ואיך הוא יגיב. אז אני אומר לך, כשאת בטוחה בעצמך, את יודעת איך תתנהגי...

תאמין לי שאני מבינה

גם לי יש עקרונות שאני לא מתכוונת לשבור ומאמינה בהם בכל ליבי (ודרך אגב, לא לבגוד זה אחד מהם..), אבל למדתי גם (בשנותיי המרובות
) שהחיים זה לא מה שתכננת, זה מה שתפס אותך באמצע התוכניות

Sefy

New member
אני לא מתכנן את החיים, אני חי אותם

אבל אני יודע מי אני ומה אני, אני לא מחפש את עצמי, אז אני יודע איך בדיוק אני אגיב בכל מצב, ואם אני מסוגל עכשיו, כשאין לי חברה, לסרב לסקס ועוד עם בחורה שאני כן הייתי רוצה, אז ועוד איך שאני יכול לומר לא לאחת בזמן שאני נמצא עם אחרת. אני לא חי בצורה שאומרת "אולי תבוא יותר טובה" כי זו לא צורת חיים. ואני יותר זקן ממך

מה אומר ומה אגיד

אני לא אנסה לשכנע אותך, אני מקווה שלא תעמוד בסיטואציות כאלה. וגיל לא בהכרח מראה חוכמה

Sefy

New member
אי אפשר לשכנע, בדיוק זו הסיבה ../images/Emo3.gif

עכשיו את רואה למה אני יודע שאני כן אצליח ?

T r i l i a n

New member
איזה סקר, יאללה....

זה סקר שאני לא רוצה לראות את התשובות עליו עלול להרוג את השמץ האחרון של אמונה בהגינות אנושית שנשאר לי

לא קשה לענות

מבחינתי הכל פתוח ז. יש לי קשרים מחוץ למסגרת - כרגע שניים 2. גם לבן הזוג שלי יש קשרים כאלה, מפרגנת מאה אחוז. 3. יחסי ידידות בלבד, שום סקס (אם כי יש טיזינג מילולי) 4. לא. לחלוטין לא בגידה 5. כן, הוא יודע. הוא לא מעורב בקשרים האלו אבל יודע על קיומם ועל מהותם.

אני לא יודעת מה אנחנו

אבל אני מדברת על קשרים שיש לי עם אנשים שהכרתי ברשת, לבן זוגי יש קשר עם מישהי שהוא מתכתב איתה כבר שנתיים. כמו שהגדרתי, ידידות עם מעט תבליני טיזינג

AlteX

New member
מממ... ממתי ידידות זה קשור לבגידה?

לי יש הרבה ידידות טובות, אני אפילו מעדיף לקרוא להן חברות טובות (המילה "דידה" נשמעת יותר מדי "פרווה" בשבילי, בחורות שאני שתף אותן בעובר עליי לא יכולות להיות רק "ידידות"). אם/כאשר תהיה לי "מסגרת", אני ממש לא מתכוון לוותר אפילו על אחת מהחברות הטובות שלי ואני לא אצפה מבת הזוג שלי לוותר על החברים שלה. לא מעוניין לחנוק, לא רוצה להיות רכושני ולא מעוניין שיחנקו אותי. מה שבטוח, הכל יהיה חייב להיות גלוי. בעניין טיזינג מילולי, אני אישית מאמין שתמיד כאשר גבר ואישה נמצאים באותו מקום (לא משנה אם זה עבודה, לימודים, סתם יוצאים ביחד) ויש איזושהי משיכה פיזית ביניהם, זה יגרום גם לטיזינג מסויים, אם לא מילולי אז לפחות מחשבתי. תמיד יהיה מתח מיני מסויים, לפחות בראש, וצריך פשוט לדעת לשים אותו בצד...

סקר

1) יחסי מין מחוץ למסגרת, מעולם לא היו לי. 2) כשבגדו בי, ידעתי, בחרתי לסלוח. 3) לבן-הזוג שלי - סקס 4) תלוי מה ואיך. את זה שהקטע שלו בחוץ היה קליל להנאה בלבד, אחלה, שמחה שהוא נהנה, זו לא בגידה. זה שעזב אותי, בגלל האחרת, זו כן בגידה. 5) בני-הזוג שלי תמיד ידעו על הידידים שלי, ומי שלא קיבל את הידידים שלי, פשוט הלך הביתה.

ymz

New member
שלום לכולם. אני חדשה כאן ושתכירו את

קצת אענה על הסקר: 1. כמה מכם/ן מקיימים יחסים מחוץ למסגרת ? - כרגע אין מסגרת אז אין גם מחוץ. לפני כמה שנים בגדתי בחבר שלי והרגשתי רע עם זה. אבל אז הייתי אידיאליסטית וחשבתי שעשיתי משהו נורא ואיום. היום אני חושבת שבכל מערכת יחסים יכול להיווצר מצב של בגידה, השאלה למה ולכן צריך לטפל בסיבה ולא במעשה. 2. האם ידוע לכם שבן זוגכם מקיים קשר כזה ומה תגובתכם אילו היה מקיים ? לא ידעתי על אף בן זוג. שוב אם אגלה אבדוק למה, ואם מדובר בקטע חד פעמי או מערכת יחסים במגביל. כמובן שלא יעבור לו בשקט. בנוסף, אני חושבת שאם אגלה שבן זוגי בוגד רק אם הוא ירצה שאגלה (או שהוא ממש טיפש). 3. איזה סוג של יחסים (סקס או אחר) ? מערכת יחסים נוספת שכוללת יחסי מין פסולה בעיניי. 4. האם אתם רואים את זה כבגידה ? בעיניי יש שניסוגים של בגידות: פיזית ומנטאלית. בגידה מסוג השני לדעתי בלתי נסלחת. 5. האם בן הזוג יודע ? באותה פעם שבגדתי לא סיפרתי לו.

ותשובותיי המשעממות...

1. כמה מכם מקיימים יחסים מחוץ למסגרת ? לא יודעת כמה אבל אני לא אחת מהם. 2.האם ידוע לכם שבן זוגכם מקיים קשר כזה ו? ומה תגובתם אליו היה מקיים? במידה והיה ידוע לי על מעללי בן זוגי הוא לא היה נחשב יותר מבחינתי בן זוג יותר. 3. איזה סוג של יחסים ( סקס או אחר) - לא זה ולא זה. 4. האם אתם רואים את זה כבגידה - אם זה לא בגידה אז מה כן? ברור שכן. 5. האם בן הזוג יודע - אין לו מה לדעת.

ebony

New member
כשאני בתוך מערכת יחסים

זה עד הסוף... לא בוגדת ולא רוצה להיות נבגדת וכן בגידה זאת בגידה ואני לא הטיפוסים שסולחים....... ולשתף את בן הזוג נראה לי שאם פעם זה יקרה מה שבאמת לא סביר כן אני ישתף ודקה אחרי זה אומר לו להתראות כי אני לא יוכל לחיות עם מה שעשיתי .....

למעלה