כמה מלים לגבי הפלייר שחשוב שתקראו

כמה מלים לגבי הפלייר שחשוב שתקראו

"לדעתי הנוסח שהתקבל לפלייר גרוע וטפשי! "בואי גלי בואי גלי לי"- לא יודעת של מי הרעיון אבל לקחת שיר של מישהו אחר ולשים את זה כפתיח למשהו שקשור לגלי זה דבילי! בתור אחת שיודעת לכתוב מעולה ושכושר הביטוי שלה הרבה מעל לממוצע, אני מוחה בתוקף על השטות הזו". תארו לכם שזה מה שהייתי כותבת באמת- אני לא יודעת מה אתכם, אני ראיתי את השרשור של "פרשת הפלייר" רק היום בבוקר ולכן לצערי נמנע ממני להביע את דעתי אתמול ואולי לחשוב על משהו יצירתי שירצה את כולם (אם קיימת תופעה כזאת). אבל לא על זה אני רוצה לדבר. אנשים, בזמן האחרון הולכות כאן הערות ממש לא לעניין בפורום. יש כאן אנשים שאני בטוחה שלא שמים לב ולא עושים בכוונה, אבל פוגעים באחרים. זכותו של כל אחד להביע את דעתו לגבי הפלייר ומה כדאי שיהיה ומה לא, מה טוב לתקשורת ומה לא וכל אחד מאיתנו יודע הרבה בתחומו, אבל לא ככה מתבטאים צר לי. אם אני הייתי אלירן הייתי נעלבת מאד. זו לא צורה להביע דעה. לצערי או לשמחתי, עדיין לא נישאתי, אבל שמעתי לא מעט הרצאות בנושא ואחד הדברים שאומרים כל הזמן זה שגם כשכועסים אסור לתת עדות אופי על הצד השני כלומר לא להגיד: "לא ניקית אחריך בשירותים (מישהו פה מושפע מהלינק של אלירן מלפני כמה ימים...), אתה עצלן, מלוכלך, לא מתחשב" וכו'.ואני מקישה מזה גם לחיים (ז"א לא צריך להיות נשוי בשביל לחיות
). אם לא נראה למישהו הכיתוב של אלירן אפשר להגיד את זה בעדינות שזה יכול להיות יותר טוב אם הכיתוב יהיה ככה וככה, אפשר להגיד שזה יותר תקשורתי אם התמונה XY תהיה בקידמת הפלייר ולא במקום אחר וכו' וכו'. הכל מקובל, אבל הצורה, הדרך, אנשים קצת חמלה!! יכול להיות שאלירן לא נסחן מדהים (אני אגב חושבת שהנוסח שלו, הראשון והפשוט, היה עושה את העבודה הכי טוב) אז מה? הוא כל כך מתאמץ. ולא שאני באה פה להגן עליו הוא יכול לעשות את זה לבד יותר טוב אבל זה מסתמן כאיזה מגמה שלפעמים אנשים מביעים כאן רעיונות וכותבים דברים אישיים ואנשים מרשים לעצמם לא לכבד את זה. וזה מפריע לי. אז שכל אחד יקח פה על עצמו את מה שצריך. צריך לדעת ששום דבר לא ירצה את כולנו ביחד, וצריך שמישהו יהיה כאן להחליט. אי אפשר לקלוע לטעם של כולם. וחוץ מזה, אני אגיד בעדינות- אני חושבת שזו טעות לקחת שיר של מישהו אחר ולהשתמש בה בשביל לפרסם את האתר של גלי. גם אם השיר נושא את שם הזמרת האהובה עלינו.... אבל חפיף. כולה פלייר.....מה יהיה כשב-א-מ-ת יעשו עלינו כתבה לעיתון???

שרית7

New member
צודקת יש דרכים להגיד כל דבר

לא רק בפורום הזה אלא בכלל. באשר לפלייר הרעיון היה של דרור אליהו גם אלירן וגם אני נדלקנו עליו מאוד. אבל הכי חשוב גלי ראתה את זה אתמול ואהבה. זה עבר את הביקורת שלה וזה העיקר.

שרית7

New member
אישור.... גלי רכה כחמאה. היא מאשרת

הכל... הדפסתי לה את הדף היא ראתה ואהבה את זה אמרה שאלירן מאוד יצירתי והיא צודקת הוא מאוד יצירתי

R o b b i e D

New member
שרית וגלי

אני גאה ומחזיק משרית שהיא בקשר טוב עם גלי אני למשל ,שגם שנים מכיר אותה אישית, לא יכול משום מה להגיע איתה לרמת אינטימיות כזו כמו ששרית מצליחה. אולי זה בגלל ההתרגשות שלי שאף פעם לא נגמרת, אולי זה בגלל שאני גבר, אולי זה בגלל הגיל. שרית ידידה טובה שלה ואני מקנא בה כל פעם שהיא מדברת איתה בחופשיות ומתארחת אצלה. (מקנא במובן החיובי של המילה). מה שבטוח הוא שאני ושרית ידידים טובים וביני לבינה אין התרגשויות והיא כבר מכירה אותי כמו שאני עם כל השגעונות והפתיחות.

שרית7

New member
חמודון

אין לי הסבר מיוחד למעט כימיה טובה כמו עם כל אדם. זה לא קרה ביום אחד אנחנו מכירות כבר 18 שנה... מאז שאני בת 14 אני רק יכולה לומר שגלי היא באמת משהו מיוחד. אני אפילו לא יכולה להסביר במלים את האהבה ואת המקום שהיא ממלאת בלבי

../images/Emo51.gif אפרת../images/Emo24.gif

אני מקווה שאנשים לקחו לתשומת ליבם
אני באמת מסכים איתך, יש דרך להגיד דברים "זה נשמע מאוד ילדותי", זה היה חייב להאמר בצורה הזאת?!
לא

למעלה