נ ו ר י ת המיוחדת
Active member
לקראת פסח הזמנתי תנור אפייה חדש מתוצאת גורנייה. התנור הגיע במהירות (בחול המועד), ואיכשהו, שירת אותנו עד "עכשיו".
* האפייה במצב טורבו לא הייתה אחידה, ובמהלך אפייה של תבנית עוגיות, היה צורך לשנע עוגיות, כדי שתתקבל אחידות באפייה.
למדנו להסתדר, אבל זה לא היה ממש כיף.
** לקראת חגי הסתיו, גילינו לחרדתנו, שפיסת אמאיל מהרצפה "עפה".
פניתי לחברת השירות ובמקביל ליבואן ח.י.
הגיע טכנאי, שצילם את הרצפה וגילה נכונות להחליף את גוף החימום של הטורבו. סירבנו, מתוך כוונה לקבל מענה מהיבואן.
אודה שהשיח במענה הצ'אט בפייסובוק של ח.י. מתבצע בקצב איטי מאד, והייתי תולה זאת אולי בשל הצמצום בכוח העבודה,
בהתאם לסגרי המקרנה, אבל במהלך הזמן נעניתי וגיליתי נכונות להחלפת התנור.
היות שהוצעה החלפה, ניסיתי לבקש שידרוג לדגם מתקדם יותר, כמובן בתוספת מחיר בהתאם. הוצע לי מחיר, אבל הם גם
הסכימו ללכת לקראתי ולהוזיל את ההפרש - ממש בהתאם לבקשתי.
ההחלפה התבצעה תוך פחות משבוע, והיום הגיע איש שירות שפתח את האריזה והסביר מהן תכונות הדגם הייחודיות.
בימים טרופים אלה, נראה לי חשוב לכתוב מלים חמות על יבואן שמגלה נאמנות למוצרים שאותם הוא משווק, ועל כך טרחתי וכתבתי.
* האפייה במצב טורבו לא הייתה אחידה, ובמהלך אפייה של תבנית עוגיות, היה צורך לשנע עוגיות, כדי שתתקבל אחידות באפייה.
למדנו להסתדר, אבל זה לא היה ממש כיף.
** לקראת חגי הסתיו, גילינו לחרדתנו, שפיסת אמאיל מהרצפה "עפה".
פניתי לחברת השירות ובמקביל ליבואן ח.י.
הגיע טכנאי, שצילם את הרצפה וגילה נכונות להחליף את גוף החימום של הטורבו. סירבנו, מתוך כוונה לקבל מענה מהיבואן.
אודה שהשיח במענה הצ'אט בפייסובוק של ח.י. מתבצע בקצב איטי מאד, והייתי תולה זאת אולי בשל הצמצום בכוח העבודה,
בהתאם לסגרי המקרנה, אבל במהלך הזמן נעניתי וגיליתי נכונות להחלפת התנור.
היות שהוצעה החלפה, ניסיתי לבקש שידרוג לדגם מתקדם יותר, כמובן בתוספת מחיר בהתאם. הוצע לי מחיר, אבל הם גם
הסכימו ללכת לקראתי ולהוזיל את ההפרש - ממש בהתאם לבקשתי.
ההחלפה התבצעה תוך פחות משבוע, והיום הגיע איש שירות שפתח את האריזה והסביר מהן תכונות הדגם הייחודיות.
בימים טרופים אלה, נראה לי חשוב לכתוב מלים חמות על יבואן שמגלה נאמנות למוצרים שאותם הוא משווק, ועל כך טרחתי וכתבתי.