כמה מלים על "שוק טירה"

כחלחל

New member
כמה מלים על "שוק טירה"

למה "שוק" במרכאות?
כי בניגוד לשוק אמיתי, אותנטי עם טעמים אופי וריחות יחודיים שוק טירה זה אוסף של דוכנים רובם עם פריטי הלבשה וסדקית איך לומר זאת בעדינות? מקבוצת האיכות והמחיר היותר נמוכים, חוץ מזה יש כמה דוכני פרות וירקות (איכות סבירה מחירים כמו בכל ירקנייה שכונתית) וכמה דוכני מזון לא משהו.
כאוהב ג'אנק ופיצ'פקס מושבע יוצא לי מדי פעם לבקר שם ואפילו לרכוש פריט או שניים שאין לי בעיה אם לא יחזיקו מעמד במשך שנים (או אפילו שנה, חודשיים?)
למרות שבאופן די חריג הסנדלים שקניתי לפני כמה וכמה שנים ממש מסרבות להתפרק או להתבלות גם אחרי כל הטיולים והשימוש המאסיבי (אולי זה היה פריט איכותי שהתגנב בטעות לאחד הדוכנים בשעתו)
מסיבות ברורות אינני נוגע במוצרי ניקוי וקוסמטיקה עלומי יצרנים.
אבל יש לי חולשה לדוכני המזון וכבר טעמתי מהבורקס השוחה במרגרינה, ופיתה דרוזית עם לאבנה וכל מיני, ופלאפל, ותורמוס או פול חם מתובל בלימון וכמון וכו' וכו'.
אבל בשבת האחרונה עשיתי טעות גדולה.
אין לי אופי, ולא עמדתי בפיתוי (קלוריות שומן וסוכר) וקניתי כנאפה לי ולבן.
איזו טעות,,,,
ראשית זו טעות לקנות כנאפה בדוכן פתוח חשוף לאבק זבובים ומה לא , שהסחורה יושבת עליו מהבוקר (השעה הייתה קרוב ל 16:00)
ושנית לא יודע מה היה הדבר הזה שארזו לי שם, אבל כנאפה זה לא .
ה"זה" היה נגוע בטעם לוואי חשוד ומגעיל, ואכן כשהפכתי את "זה" ראיתי כתם כהה בתחתית איפה שהיתה אמורה להיות גבינה.
נכון יש כנאפה עם יותר גבינה או פחות, ואפילו עם בלוף הקורנפלור במקום חלק נכבד מהגבינה, אבל בדבר הזה לא היו אפילו סימנים של משהו לבן שיזכיר גבינה אלא רק כתם העובש המצחין.
לסיכום לאחר שהעפנו לזבל את הטעות הטיפשית שלי לגבי ה"זה" (כנאפה)
"שוק טירה" יכול להתאים למי שאיכות ומקוריות אינה בראש סדרי העדיפויות שלהם בקניית כל מיני פיצ'יפקס ,
והם מוכנים להסתובב ברעש ובצפיפות ולפשפש בכל מיני ג'אנק "אוריגינאל בחייאת אמא שלי".
מי שאינם שייכים לעם הזה שתארתי, עדיף להם שישארו בבית במזגן ולא יתעצבנו לנו באמצע השוק.
גם החנייה אינה כל כך פשוטה, אבל זכרו שהמקדימים בבוקר ימצאו חנייה בקלות יחסית,
ומשעה מסויימת בצהריים זרם הנכנסים וזרם היוצאים מתקזז די טוב ובמקרה הכי גרוע מקיפים פעמיים שלוש את מגרש החנייה העמוס או שנעזרים באחד המגרשים הסמוכים בתשלום סימלי.

תודה. יופי של מיידע

מעולם לא נסעתי לשם.

האם תרצה לשתף אותנו בכל שבוע בשוק אחר?
תוכל להוסיף תמונות בודדות?

נשמח מאוד.

תודה לך.

לא מבינה מה ההתלהבות מטירה או כפר קאסם

שניהם גועל נפש אחד גדול.
עדיף ללכת לשוק רמלה לוד,ראש העין,שור הכרמל,התקווה,מחנה יהודה.

למעלה