כמה ממכם חושבים ש... (המשך..)

כמה ממכם חושבים ש... (המשך..)

ש The Bends אלבום יותר טוב מ- OK Computer ?
Foo Fighters- Big Me

Vul2re

New member
ממש לא עקרוני אבל

The Bends תמיד ייחשב אצלי כאלבום האהוב ביותר, לא שהסדר עקרוני, בעל משמעות או חשיבות כלשהי - ועל כן השרשורון הזה טפשי בתכליתו

כמה חושבים

שפאבלו האני יותר טוב מאמנזיאק? די כבר. כולם טובים, ולאלו שטוענים שKid A ואחיו התאום הם בגידה ברוק מצד רדיוהד, כנראה פשוט לא מבינים באמת את המהות של הלהקה. ובכל זאת, אם צריך לבחור, Ok computer - מקום ראשון אצלי.

melatonin

New member
צודקים

לא נמאס מכל ההשוואות האלה? איזה אלבום / קליפ / שיר / חבר להקה הכי טוב? תשאירו את זה לפורום אנסינק (יש פורום כזה?). אל תבינו אותי לא נכון, יש הרבה מקום להשוואה בין האלבומים, אבל יש בה הרבה יותר מ "איזה יותר טוב". אפשר לנהל דיונים ארוכים מאוד על דברים כאלה (וזה כבר נעשה כאן לא מעט בימיו הראשונים של הפורום), אבל הם צריכים להיות ברמות הרבה יותר עמוקות, לדעתי. כל אלבום הוא עולם משלו, שמצייר תמונה אחרת ומנסה להעביר מסר יחודי משל עצמו. ברור שאפשר לאהוב אלבום אחד יותר מהשני, אבל צריכה להיות לזה סיבה הרבה יותר טובה מ "השירים שם פחות יפים". לדעתי.

אני יותר

אוהבת את ד´ה בנדס.. הוא בסך הכל שאל מה אנחנו יותר אוהבים! לא צריך לקרקף אותו..
smashing pumpkins- for martha

Vul2re

New member
הבו לי אזמל וסכין

הבה נתחיל במלאכת הקירקוף יחדיו!

polyethylene

New member
הבה ונשאירה את הילד בחיים...../images/Emo15.gif

הוא חדש פה, וכל מה שהוא עשה זה לשאול שאלה שהוא מצא לנכון כמעניינת. מי שרוצה מוזמן לענות מי שלא לא... אין צורך בקטילות מיותרות
די אס סאונד והצימוק הנוקם - אנשי הקאזו

Vul2re

New member
אין צורך להבהל

הכל בצחוק וברוח טובה אין בי הרצון לבתר אף אחד אני אדם נחמד, חביב, טוב לב ומשעשע! לרוב :)

melatonin

New member
../images/Emo32.gif אתר יפה

האתר של הלהקה שלך נראה יפה מאוד ואתם גם עושים רושם נחמד יש משהו?

Vul2re

New member
רוב תודות

הושקעו בו מאמצים רבים ואני מודה לך על ביקורך ותגובתך! ובאשר לשאלתך - יש משהו!

Fish in the sea

New member
תשובות פלוס

כמה תגובות ששמעתי בקשר לשאלה הזאת מכל מיני אנשים ונחקקו במוחי: "כמו לשאול את מי אתה אוהב יותר,את אמא או את אבא" "איזה יותר טוב? זה שאתה שומע באותו רגע" "לא יכולה לענות,כולם היו בניי..." "לא רוצה לענות" נראה לי שהנקודה הועברה... ולכל המתנפלים על זה עם האקדח,באמת,אם שאלות כאלה מרגיזות אתכם,פשוט על תענו.לא כולם פה מהיום הראשון של הפורום ולא כולם פה בראש אחד. זה מה שנחמד בפורום,כל אחד מתעניין בדברים אחרים וכל אחד מגיב רק על מה שהוא רוצה.שלא תבינו אותי לא נכון,אני מבין למה ואיך שאלות מהסוג הזה יכולות קצת להרגיז,במקרה כזה צריך לדעתי פשוט לא להגיב. חשוב שאנשים לא יפחדו לכתוב פה ויכתבו בחופשיות. זאת דעתי לפחות. חוצמזה,השיר שהוא כתב בNP חמוד במיוחד ובעל קליפ מצחיק בטירוף.
fliming lips-yoshimi battles the pink robots - 05 - in the morning of the magicians

polyethylene

New member
../images/Emo45.gif תגובה יפה... ../images/Emo15.gif

אני אישית חושבת ש the bends יותר טוב מ ok computer... אומנם אוקיי הוא מסטרפיס בפני עצמו, אבל דה בנדס היה ונשאר בעיני כאלבום שהוכיח לי באמת מי הם רדיוהד... מה גם שממנו יצא street spirit, וזה לדעתי השיר הטוב ביותר בעולם... ושוב חברים, מי שלא רוצה לענות על משהו, מוזמן שלא לענות, זה יותר טוב מלהתקיף, גם אם זה בצחוק... סייג לחוכמה שתיקה אמרו פעם, וידעו מה אמרו... לא אוהבת להיות כמו מורה או גננת, אז לא להפוך את הפורום הזה למקום כזה.
nick cave - into my arms

Vul2re

New member
זו כפיית הר כגיגית

sheesh ניפוח של שרשור אחד למימדים קטסטרופליים

Fish in the sea

New member
פולי? זיגזג?../images/Emo1.gif

זכור לי שלא מזמן אמרת שדה בנדס ואוקיי קומפיוטר הם השניים האהובים עלייך ביותר עם יתרון קל לאוקיי קומפיוטר,וכמו כן בחרת באחרון לאלבום שלך לאי בודד אם אני לא טועה. הסברים? וזה רק מוכיח,אגב,את מה שניסיתי לטעון. וזהו,מיצינו.
stipe & faultline-greenfields
מק-סים.

polyethylene

New member
פישי דארלינג ../images/Emo15.gif

קרא שוב את השאלה... מי מהאלבומים לדעתי יותר טוב
דה בנדס. איזה אלבום אני יותר אוהבת
אוקיי קומפיוטר. אני לא רואה בזה סתירה. גם את האלבום השני של סוויד אני אוהבת יותר מהאלבום הראשון, ולמרות זאת אני חושבת שהראשון טוב יותר מהשני. מצטערת אם בילבלתי אותך, גם את עצמי אני מבלבלת לפעמים...
פולי מתחילה להיות חולה, חסרת חשק למוסיקה

polyethylene

New member
תן לה כבוד ... ../images/Emo15.gif

קוראים לה משה, והיא הולכת להיות איתי עד שאני אמצא לי בעל חיים אמיתי (או בעל
)
שיעול, שיעול, כן אני באמת נעשית חולה...

Major Thom

New member
חיפושית! חיפושית! ../images/Emo15.gif

למה לעוות את המציאות?
תהיי בריאה פולי!
counting crows - anna begins (אני צריכה להתחיל לשמוע דברים אחרים ..
)

למעלה