כמה ממכם ראו את העונה הראשונה?
ה האהבה הישנה New member 15/7/05 #4 האמת שגם אני,כי זה היה יותר חדש משהו שלא הכרנו פה בארץ..בגלל זה לדעתי העונה הראשונה יותר טובה ומעניינת מהשנייה...
האמת שגם אני,כי זה היה יותר חדש משהו שלא הכרנו פה בארץ..בגלל זה לדעתי העונה הראשונה יותר טובה ומעניינת מהשנייה...
א אני המלך היחיד New member 15/7/05 #5 |כלבה|+ה ../images/Emo45.gif ברור שראיתי! לא יודע מה היה יותר טוב....
ה האהבה הישנה New member 15/7/05 #7 מישהו יודע מה קורה היום עם נעמה נטיב מהעונה הראשונה? (אותה הכי אהבתי)
R RiKi היחידה New member 15/7/05 #11 נעמה../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif כמו שנגה אמרה-היא שיחקה בתוכנית 'חשיפה'
R RiKi היחידה New member 15/7/05 #10 אני ראיתי../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif ואהבתי את העונה הראשונה יותר
א איילותש8 New member 17/7/05 #17 אני גם ראיתי ת'עונה הראשונה תכלס בעונה הראשונה לא היו מליון מריבות ואיכסה כמו בעונה הזאת ובגלל זה היא יותר יפה
אני גם ראיתי ת'עונה הראשונה תכלס בעונה הראשונה לא היו מליון מריבות ואיכסה כמו בעונה הזאת ובגלל זה היא יותר יפה
R RiKi היחידה New member 18/7/05 #26 אתה,אתה חמוד אתה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif אבל נעמה צריכה להיות-