כמה מן העבודות שלי..

coral chan

New member
כמה מן העבודות שלי.. ../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif

טוף,אז קודם כל,אני קורל,14,מגבעת שמואל ^_^ הצטרפתי לכאן "רישמית" לא ממזמן,אבל בנתיים לא כתבתי שום הודעה... ועכשיו,כשחזרה אלי התיקיה עם התמונות,אני יכולה לשים פה עבודות שלי. כל העבודות שלי הן מהקיץ,כי מאז שהתחילו הלימודים אין לי בכלל זמן לחרוז.
אז יכול להיות שכמה מהצמידים כבר לא ממש "באופנה".. צמיד ראשון,בצבעי קורל.. :)

coral chan

New member
וכמובן,התליון מהסדנא

הוא נראה כאילו הוא יצא טוב, אבל כשאני מרימה אותו בשביל לשים אותו עם הצוואר,חוט הדייג נמתח,ולכן התליון "מתקמט" ו"מתעוות" בצורה מוזרה,שמכערת S: אני לי מושג למה זה..אז אולי מישהי תוכל להגיש לי עזרה במסנג'ר? ככה לעבור על כל שלב,לוודא שעשיתי אותו נכון? תודה מראש לעוזרת ^_^

יטבת

New member
יופי של עבודות

ולגבי התליון המתקמט תנסי לעבוד עם חוט דיג יותר דק. (0.25) לדעתי זה יפתור את הבעיה

כל הצמידים יפיפים, ממה עשוי

הצמיד עם הרבועים- 2 שורות?? אפשר הסבר?????????? תודה...

coral chan

New member
ת'אמת,אין לי מושג איך קוראים ../images/Emo210.gif

לחומרים שאיתם עבדתי. אני חושבת שאלה קריסטלים לא שטוחים (ז"א עם שפיץ' בקצה),בתים לקריסטלים וחוט גומי עבה. אבל אל תבני על ההגדרות שלי..

coral chan

New member
הו,וכמובן,תודה רבה ../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif

נחמד לקבל כאלה מחמאות..
רק בשביל זה הייתי שמחה ליצור עוד. (אם הזמן היה מאפשר..)

wildspirit

New member
והמונחים הנכונים ../images/Emo3.gif

שטרזים - הבתים שעליהם מניחים את אבני השיבוץ אבני שיבוץ אבל לא שטוחים אלא קריסטלים (כי הם אכן מגיעים בצורה של מעין יהלום) וחוט סיליקון (חוט גומי עבה)

כל הצמידים יפיפים, ממה עשוי

הצמיד עם הרבועים- 2 שורות?? אפשר הסבר?????????? תודה...

ורדה 1

New member
צמידים מקסימים! את בטוחה שאת בת 14???? אפשר הסבר (או תרשים) על הצמיד עם ההרבה הצלבות? עושים את הכל בפעם אחת מהתחלה ועד הסוף, או שעושים קודם את האמצע ואחר כך חוזרים בשביל לעשות את הצדדים?

coral chan

New member
כן,אני בטוחה.. ../images/Emo210.gif

לפחות ככה אמא טוענת
בקשר לצמיד עם ההצלבות,אין לי תרשים כי עשיתי אותו בסדנא אז ככה,קודם כל עשיתי את האמצע,ואז את הצדדים עשיתי פעמיים. (קצת קשה להסביר את זה במילים,אז נססה שוב) קודם כל עשיתי את המולטי קאט השחור עם הונציות הלבנות הקטנות בצורת פרחים, ואז חזרתי ועשיתי בצד מולטיקאט שקוף עם עוד פרחים מונציות לבנות, ואז חזרתי בפעם השניה עם שחור וונציות לבנות.

ורדה 1

New member
כמו שחשבתי אבל כל פעם שחזרת עשית את שני הצדדים יחד, או שחזרת פעם לצד ימין ופעם לצד שמאל?

coral chan

New member
לא בטוחה שהבנתי את השאלה../images/Emo210.gif

אבל בכל זאת אנסה לענות. אז ככה,את האמצע,כמובן,עשיתי עם חוט אחד ארוך ש"הפכתי" לשניים. אחרי שסיימתי את האמצע,עם החוט הימני עשיתי צד ימין,ועם החוט השמאלי עשיתי צד שמאל,במקביל. ואז הפעם השלישית,המשכתי באותה השיטה. מקווה שהצלחתי לענות.

coral chan

New member
תודה רבה :) ../images/Emo210.gif

וקורל זה בלי א',ואני מקפידה על כך. (כי נבראו האנשים שקראו את זה קוֹר-אֵל,למרות שקוראים זאת קוֹרָל..)

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

וואו
איזה עבודות מדהימות את ממש מוכשרת... - שמחה לראות את כל העבודות שלך - ממש יפות
לגבי התליון ייתכן מאוד גם שמתחת את החוט יותר מדי חזק או בקשירה קשרת יותר מדי חזק ולכן זה התעוות, פשוט בעיקר בקשירה צריך לשים לב שלא קושרים חזק מדי במיוחד בתליונים צריך להזהר לא למתוח יותר מדי. את מוזמנת להגיע היום בערב ולראות את הסדנה שלנו ולהכין גם ובית ספר זה לא תירוץ לא לחרוז

למעלה