כמה מצער (או- חוויות מלוח ההיכרויות).

Valfoor

New member
כמה מצער (או- חוויות מלוח ההיכרויות).

קודם כל, אגיד שקבלתי גם הודעות מאנשים נחמדים, שכוונותיהם טובות. לצד זה, קבלתי גם הודעה מבחור בשם "לי", שלא נתן לי שום פרטים מזהים פרט למס' נייד וחשב שאתקשר אליו, סתם כך, כאילו השנה הייתה 1998. עשיתי חיפוש קצר וגיליתי הודעת חיפוש זוגיות שלו מלפני כמה שנים, בה נתגלה שהוא מיני למדי וגם בן 45, שזה קצת מבוגר מבחינתי. כשאמרתי לו שאין לי רצון להמשיך לדבר איתו, הוא המשיך ושלח לי הודעות. את אותה ההודעה, אותו הנוסח, שוב ושוב ושוב.

ויש את "רפאל", מלוח ההיכרויות, ששמו האמיתי כלל לא רפאל, אבל אין לדעת מה שמו האמיתי, שכן סירב למסור פייסבוק/פרטים של רשת חברתית. אותו "רפאל" טען שהוא א-מיני שמעולם לא מצא עניין ממשי בלשכב עם אשה ובקש ממני שאספר לו על החשק המיני וההסטוריה המינית שלי. משסירבתי לספר ברשת לאדם מעולם לא פגשתי על ההסטוריה המינית שלי, הוא נעלם למס' ימים, כשחזר- כתב שוב הודעה בה נכתבו גם המילים הבאות- "
לא אלחץ עלייך אם את כל כך לא רוצה להרחיב .. אפילו שהייתי שמח לדעת
באמת שאני מצטער זה פשוט כנראה לא מתאים". וואו, כמה נחמד שהיית שמח לדעת וכמה שלא איכפת לי. כנראה שזה לא מתאים.

קיצר, א.נשים, הזהרו- זהו האינטרנט, הוא מלא בקריפים וטורפים שמחפשים גם פה, בפורום א-מיניים, שמרו על עצמכם/ן.

k500

Active member
מנהל
שימו לב:

קיבלתי דיווח על אחד מהשנים שהוזכרו כאן. אי לכך ובהתאם לזאת, בעיקר גברים יקרים שקוראים כאן וחושבים שזה לוח מודעות לתפוס נשים או לנצל את הלוח למטרות שאינן ברוח הפורום, ראו הוזהרתם. בפעם הבאה שאקבל תלונה עליכם, אדווח להנהלת תפוז שיודעת לטפל במטרידים כמוכם ולא ששה לחסום אותם מהאתר לגמרי. זה אחרי שאני אחסום אתכם מלהכנס לפורום ספציפית.

המטרה של לוח ההיכרויות איננה ניצול או צורת התבטאות לא נאותה. זה לא המקום להראות לכולן שאתם לא יודעים לכבד אותן כי לא תקבלו תגובות חיוביות.
אתם מתבקשים לכבד את המקום ולהבין שכאן זה לא שדה ציד מיני ולא המקום לתפוס סטוצים או הרפתקאות. זהו פורום א-מיניים וככזה כולנו כאן מצפים/ות לכבוד הדדי כפי שהיה עד כה.
הפורום היה וימשיך להיות מקום בטוח לכולם/ן, בעיקר לנשים ואת זה לא אתן שיפרו. הקפדתי על כך בעבר ואמשיך להקפיד על כך ביתר שאת.

כל מה שכתבתי כאן מכוון כמובן למטרידים ולא לרוב שיודע מה קורה כאן ומשתמש בלוח ההיכרויות כראוי. נקווה שהמסר חלחל למי שצריך, אנחנו ממשיכים כרגיל.

k500

Active member
מנהל
תיקון טעות ניסוח:

שורה שניה-שלישית, במקום: "אדווח להנהלת תפוז שיודעת לטפל במטרידים כמוכם ולא ששה לחסום אותם.."

צריך להיות: "ולא מהססת לחסום אותם".

מתנצל על הטעות.

hatzilonit

Member
מנהל
שהקרציות לא יירפו את ידייך

בהכרויות אינטרנט תמיד יש צורך לסנן קצת בררה

Valfoor

New member
אין ספק,

אבל כשמדובר במשהו שנחשב לכל כך איזוטרי בחברה, במיוחד בחברה הישראלית, אני יודעת שאני הולכת לקבל הודעות הזויות במיוחד. לכן גם פרסמתי את הפוסט הזה, אני חושבת שאנחנו חייבים וחייבות להיות מודעים לכך שזה מרחב שניתן בקלות להטריד ולתמרן בו.

jen711

New member
כאלה חוויות דווקא מרגישות לי נורא רגילות מעולם הדייטים

מה שכן ביאס אותי זה בחור נחמד שהתכתבתי איתו לא מעט ונתן לי גם תמונה.
קבענו להיפגש והוא הבריז ומאז לא ענה לי.
זו פעם ראשונה שזה קרה לי ויצאתי להרבה דייטים דרך האינטרנט(לפני שנסגרתי על עצמי).

Valfoor

New member
זה לא שונה כל כך מעולם הדייטים,

אבל בעולם הדייטים יש גם אלמנט מיני מאוד ברור ולגיטימציה לכל העסק (של הדייטים וזה), בעוד שכאן אין עוד דברים שהתהוו לחלוטין והרבה גברים מסתכלים על א-מיניות כנשים שהן טרף קל או סוג של עוף מוזר והיחס בהתאם.

יש עוד מקרים

ולפור, את לא לבד.
לפני כשנה פתחתי כרטיס באוקי קיופיד אחרי שהוסיפו אפשרויות הגדרה שכללו א-מיניות. מישהו בשם צחי פנה אלי וסירב לקלוט את ההגדרה. הבהרתי את הכוונות שלי. הוא שאל למה. התעלמתי תחילה, קצת מוקדם להתחיל להסביר הסטוריה. אחרי זה שאל שוב למה, כתב משהו כמו "כואב? מגעיל? לא אוהבת? טראומה?"
פשוט חסמתי אותו.

למעלה