כמה מקבלים בתחום הזה? (כסף)

koler

New member
כמה מקבלים בתחום הזה? (כסף)

היי חברים ,

אני צריך את עזרתכם בנושא של משכורת.
בעוד פחות מחודש קבעתי עם הבוס לדבר על נושא השכר.
התחלתי לעבוד בעבודה שלי לפני כשנה וחצי באתי עם ניסיון בבניית אתרים (PHP + SQL + HTML + CSS ועוד...).
במהלך העבודה אני נותן תמיכה ללקוחות שלנו , אנחנו מתעסקים באחסון אתרים ויש מגע ישיר עם הלקוחות.

אופי העבודה הוא כזה שאני גם נותן תמיכה גם מתעסק בקוד של אתרי אינטרנט מדי פעם , אפילו בניתי אתר ללקוח למרות שאנחנו לא עושים את זה בדרך כלל.

במהלך השהות שלי שם יש לומר שהרווחתי הרבה ידע התעסקתי עם שרתי WEB , וירטואליזציה בסביבת VMWARE וKVM (שאפילו בניתי לה אפליקציה קטנה שמנהלת אותה בphp).

ההתעסקות היא רבה עם CPanel , Apache , Ngnix , Mysql ועם שירותי הדואר postfix , בנוסף התנהלות מלאה מול VMWARE .

יש לומר שעד שהגעתי למקום העבודה התעסקתי עם לינוקס ברמה הביתית כלומר להרים שרתים ביתיים , פקודות בסיסיות וכו'...
שם למדו אותי הרבה ובאמת שלא החסירו ממני ידע.

השכלה בתחום - כרגע סיימתי קורס של ג'ון ברייס (חצי שנה) ניגש עוד מעט להסמה RHCSA ובסבב הבא גם להסמכה הבא RHCE .
בנוסף עשיתי קורס לבניית אפליקציות web שזה התחום הקודם שלי.

אני מאוד מרוצה ממקום העבודה אבל אני חושב שמגיע לי יותר , הייתי רוצה להשוות את השכר שאני מקבל כרגע לשאר השוק ואין לי כ''כ מושג מה הולך בחוץ.

אשמח לעצתכם.
תודה.

Expect

New member
כמה שנות ניסיון יש לך סה"כ?

אי אפשר לחשב את זה בצורה הזו.

נשמע שיש לך התעסקות עם טכנולוגיות מבוקשות. ואתה שנה וחצי שם, עם איזה שכר התחלת?

בכל מקרה, הייתי זורק ששכר לתפקיד שדורש ידע בכל הטכנולוגיות האלה של לא פחות מ15-16 ולא יותר מ-20 (תלוי בשנות ניסיון כמובן)

koler

New member
ניסיון מוכח?

זאת רק העבודה הזו , שמאז שהשתחררתי אני נמצא שם.

לפני הצבא היה לי עסק לבניית אתרים כשנה.

ובזמן הצבא גם המשכתי לתכנת אתרים.

koler

New member
7K ברוטו

וזאת בהתחשב שזו המשכורת ההתחלתית שלי ובשנה וחצי הזו למדתי מלא + קורס בג'ון ברייס של חצי שנה.
בנוסף המשרד ממוקם כמה דק' מהבית שלי (ליד ירושלים) שזה מאוד נדיר ככה שהסכמתי להתפשר על המשכורת.

Expect

New member
לגיטימי יהיה

לבקש העלאה ל10 לדעתי...בכל זאת שנה וחצי ניסיון סהכ למרות שזה לא תמיד כזה משנה.

למעלה