כמה משקל לשאת?

maiodo

New member
כמה משקל לשאת?

אני מעוניינת להוריד במשקל לשם כך משלבת בין רולרבליידס, אופניים והליכות בנוסף מעוניינת לחזק את שרירי הידיים קניתי משקולות כאלו לידיים שמתלבשות כמו צמיד יש בהם שקים קטנים כאלו נשלפים ואפשר לבחור באיזה משקל יהיו המשקולות בהנחה שהם עלי כול האימון (בין 45 דקות לשעה) ואני מתאמנת לפחות 3 פעמים בשבוע כמה משקל עלי לשאת? אני לא בחורה קטנה, גם חזקה יחסית גובהי - 1.75 תודה

משקלות, לא בהתחלה

אם את רק מתחילה חשוב להבין שריצה/ הליכה עם משקלות יד יכולות לפגוע דווקא בשרירי הגו והגב, אני בעד להפריד פעילויות ולא לחבר את הכל ביחד, זה בערך כמו לקחת תרופות..., כל תרופה אולי טובה בפני עצמה, אבל כשלוקחים ביחד ישנו בלגן. תעשי תרגילים לכוח ידים ואל תשתמשי במשקולות תוך כדי ריצה

maiodo

New member
תודה על התשובה, שאלה נוספת בעקבותיה

אתה מכיר אולי אתר שמראה איזה תרגילים אפשר לעשות? אני לא הכי מבינה בתחום...

לאתרים יש כאן מומחים יותר ממני

אני מהדור הישן, מכיר תרגילים - אבל לא מכיר אתרים....

משקולות לידיים לא יתרמו להורדת משקל

אם את מעוניינת להוריד משקל עלייך להתרכז יותר האימון האירובי ולא במשקולות לידיים.להתאמן לפחות חמש פעמים בשבוע הליכה ובהדרגה על אותו מרחק להוריד זמנים.לחיזוק שרירי הידיים יש לתרגל אחרי האירובי בנפרד.בהצלחה דורית

maiodo

New member
איך אדע אילו תרגילים לעשות?

אין איזה אתר שמסביר? משה וטוב שאת מכירה?

חן M

New member
אתרים

את יכולה להיכנס ללינקים בעמוד הקישורים של הפורום ולמצוא הרבה מידע . בלי שום קשר : סטודיו 123 EXRX וכו' ....

חן M

New member
ירידה במשקל

עשויה להתבצע ע"י מאזן קלורי שלילי . אימונים אירוביים ותרגילי התנגדות עשויים לסייע בתוספת לתזונה נכונה ובריאה להשגת המטרה .

abath

New member
ריצה עם משקולות יד

לא דבר הכי בריא למפרקים.

למעלה