כמה מתלוננים כולם בפייסבוק על געגועים לטלנובלות ישנות

כמה מתלוננים כולם בפייסבוק על געגועים לטלנובלות ישנות

לא מפסיקים הרבה לחפור שאין מה לראות בויוה, הכל משעמם, אין כמו הטלנובלות של פעם, אבל בתאכלס לא עושים כלום. לא רק שלא משתפים את העצומה אלא גם לא חותמים בה! העיקר לבוא בטענות.
https://www.atzuma.co.il/telenovelasnostalgi
אז מי שלא חתם, מוזמן.

evglev1

Well-known member
מנהל
הם עדיין חיים בסרט שויוה פלוס עדיין ערוץ ללא שידורים חוזרים

ומצפים בכל פעם לטורקית חדשה גם ב-22:50. אחרי שהודיעו בניגוד לכל הציפיות שרסיסים מחליפה את דילה, הם עדיין מצפים שאחרי השנתיים שרסיסים תיגמר בפעם השנייה יקרינו סדרה חדשה גם במשבצת הזאת.

אבל הם אכן יודעים רק להתלונן ואכן הפייסבוק הוא כלי שמאפשר לבדוק אם הם חתמו על העצומה או לא, אז נראה שהם חושבים שקיטורים בפייסבוק של ויוה יעילים מחתימת עצומות או שאולי הם לא רוצים ערוץ נוסטלגי ורוצים שהטלנובלות הישנות יהיו על חשבון החדשות.

גם על ויוה הרגיל מתלוננים

כאילו הם צופים חדשים שזה מסורת של שנים של שני משבצות בש.ח ועם תוספת של בובה פראית זה רק החמיר.
&nbsp
לא מבינה מה זה משנה להם אם זה במקום חדשות או בערוץ נוסף אבל אם הם אגואיסטים שדורשים להפסיק עם הקוריאניות ומתעלמים מהקהל ואפילו גם לטיניות דורשים להוריד. ויודעים לומר שהסדרות משעממות ולא מעניינות ויש קבוע אנשים עם תגובות ממורמרות שכבר עדיף שלא ימשיכו לעשות לייק לויוה ומצידי יבטלו את הערוצים. זה לא מפתיע אותי כבר.

faery18

New member
חתמתי

בשביל הסיכוי הקלוש של לראות שוב את טרה נוסטרה בטלוויזיה
אף פעם לא יימאס לי ממנה חח
לדעתי יהיה לזה סיכוי אם ויוה יהפכו את ויוה פלוס לנוסטלגי או ימשיכו את המשבצת של בובה פראית כמשבצת נוסטלגית. אבל לא נראה לי שהם יהיו כאלה נדיבים לפתוח לנו ערוץ ויוה שלישי.

evglev1

Well-known member
מנהל
ייתכן ואם נעשה את הדבר הנכון

ונכיר בשואת הארמנים, ארדואן האנטישמי יכפה ניתוק יחסים ויאסור על חברות טורקיות למכור לנו ואז באמת ערוץ ויוה פלוס יתפנה. גם אני לא מאמין שויוה יפתחו ערוץ שלישי, אבל חתמתי, אין מה להפסיד. אם העצומה לא תעזור והדרך לקניית טורקיות לא תיחסם, גם אני מקווה שבובה פראית תהפוך למשבצת נוסטלגיה.

Don Nirtin

New member
הסרט הגרוע שבו הם חיים עדיין מוקרן?

הגיע הזמן שהם יחזירו אותו לבלוקבסטר הקרוב.

למעלה