כמה מתסכל

דינהשגב

New member
כמה מתסכל

...כמה מתסכל... ילדים חמודים מן הישוב, לאחר שיחות על איכות סביבה ועל תרומה לקהילה, הכינו באהבה רבה – פסלי פרחים צבעוניים (מבטון) – כמתנה לישוב. הם עבדו עליהם שבועות רבים, וחשבו שכשאחרים יראו שכל כך אכפת וכל כך משקיעים בחזות הישוב, זה ישפיע גם על אנשים אחרים – לתרום ולשמור על הישוב שלנו, שיהיה יפה ונעים ככל האפשר. בטקס חגיגי שתלו הילדים עם הוריהם את פסלי הפרחים במקום שהישוב הקצה להם לטובת זה.(בין עצי הזית, בתחילת רחוב יהודה, שם התאים להוסיף קצת יותר 'צבע'..). יצקנו בטון לתוך בורות קטנים, וקיבענו בתוכם את ברזלי הגבעולים. זה היה חזק דיו כנגד פגעי טבע, אך לא כנגד פגעי הואנדליזם האנושי, כך מסתבר. לפני כשבועיים, 'יד נעלמה' עקרה את כל הפרחים התמימים הללו מן האדמה, והיכתה איתם בכוח רב על המדרכה, עד שהם נשברו והתפרקו לחתיכות... "ערכים" שניסיתי להקנות... האם טעיתי? האם אני תמימה מידי? האם כבר אין מקום לדברים כאלה??? "ישוב איכותי", אנחנו אוהבים לקרוא לעצמנו.... האמנם???????? ומה עלי לעשות כעת, לדעתכם? מה אומר לילדים?? האם יש מקום לתגובה כלשהי מצד הישוב, כדי שהילדים לא ירגישו שההשחתה הזו של מעשי ידיהם עברה ככה בלא כלום..? האם במקרה יש מישהו שראה מי עסק בהשחתה הזו? ...באכזבה רבה.......דינה.
 
כואב הלב, הפרחים היו מאד יפים

אבל עוד יותר כואב כשחושבים על כך שהעוקרים (כנראה...?) חיים בתוכנו. דינה אל תתייאשי בגלל כמה באושים, אנחנו אתך.
 

einatga2

New member
באמת מתסכל

הפרחים היו פשוט מקסימים והיוזמה מדהימה.
 

אשירית

New member
כאב הילדים הוא אמיתי

הבת שלי ממש בכתה כאשר עברנו ליד הפרחים בדרך לגן. היא לא ידעה לבטא במילים גבוהות את מה שהרגישה .היא אמרה "מה את רוצה ממני, בטח שאני בוכה, זה פשוט מעליב" מקומם אותי שאנו נותרים חסרי אונים מול התופעה הזו. מקומם אותי בכל הרמות, כאמא לידה שהיתה שותפה ליצירה, כתושבת הישוב וכאדם.
 

yk111

New member
דינה, צריך להביט קדימה ולא לוותר

דבר ראשון אני מודה לך דינה על היוזמה הברוכה שאת מעניקה לילדים בנושא החינוך והאומנות. גם לי כאב מאוד לראות את החורבן שעשו גורמים הברברים הנמצאים בישוב. שלא יודעים להעריך גם דברים יפים וגם מעשי ידים של אחרים ובמיוחד שמדובר בילדים קטנים. התשובה לונדליזם זה היא להמשיך בעשייה לשם חינוך וכן להעלות את המודעות בכל פורום חינוכי הקיים בישוב בית ספר, תנועת נוער, עיתון של היישוב ועוד. אני מציע שעוד אנשים יתגיסו למטרה זו. ושוב דינה חזקי והמשיכי ושוב תודה.
 
מסכימה עם כל מילה ../images/Emo45.gif

דינה, אשמח לעזור בבניה של משהו חדש, במקום הפרחים ההרוסים. שלחי לי מסר מתי.
 
למעלה