כמה נושאים |אייקון||חציל|

כמה נושאים |אייקון||חציל|../images/Emo194.gif../images/Emo128.gif

1. לא עשינו כבר חוליה חלשה של ככה מפנקים? הא? לדעתי אפשר לעשות חוליה חלשה של בוטלגים מגניבים (נגיד, אציטון קליפורניקשיין, מסעדות אטומיק, רפסודה, אריאל רשת המרפאות..) 2. 'אינפקציה בפורים' - ה'מסיבה' ההיא שדיברנו עליה בשרשור הקודם (יותר נכון, אני דיברתי) - הבעיה העיקרית היא "איפה לעשות את זה". כלומר, צריך להשכיר/להשאיל/להתפלש למקום כלשהו, וודאי בתל אביב. רעיונות? מלכת פלקט, הלפ! 3. אז אני יושב כאן ומחכה שנפולאון יכבוש את עכו. 4. אם היינו מבקשים מהאנשים הפעילים בפורומים של אינפקציה ואלה שאכפת להם, לשלם באופן חד פעמי 5 שקל כדי להציל את האתר מקריסה (כשתיגמר השנה של השרת, מישהו יצטרך לשלם מחדש, לא? אחסון ברשת עולה כסף!) - הייתם משלמים? (זה עוד חצי שנה בערך, אל דאגה.) 5.

Gefi Giraf

New member
אני חשבתי על 3

והגעתי למסקנה שמכיוון שהימ"פ שלי לא יהיה בסוף בעכו אלא באילת, לא אכפת לי שהוא יכבוש. ובקשר ל4... אני אשלם מהמשכורת הצבאית שלי 3 וחצי שקל ואקנה לך מיץ פז, הולך?

מה את קשורה?

1. לא, היה רק של בכיף. 2. אני מציע את אלפי מנשה כברירת מחדל. 3. שיכבוש, מאז שהפועל עכו השפילו את מכבי תל אביב אני מתנגד לקיומה של העיר. 4. אפילו 5.20. 5.

המפגשים הארורים שלכם

יבטלו את ה'מסיבה'. אף אחד לא ירצה לבוא פעמיים לתל אביכס..

heaven is here

New member
המ../images/Emo12.gif

1. לא, היה קודם של בכיף ועכשיו של ככה מפנקים 2. רעיונות למקומות בת"א? תמצאי לי דרך להגיע לשם קודם!!!1 3. אני מחכה לעוד שבועיים
4. 5 לחצי שנה? בסדר.. 5.

אפשר לעשות את זה

אולי בקטנה בפטאט נניח, שזה מקום של צ`יפס ובירה ברחוב נחלת בניימין,מקום די שכונה ומגניב. הוא די קטן. אני משערת שאם לא מגיעים המון אנשים זה אפשרי. אפשר להביא להם שיצרבו למחשב שלהם את הדיסקים וישימו או משהו,אני במקרה מכירה מישהו שעובד שם אז אם תרצו אדבר איתו. אבל תצטרכו לקנות שם. ממ איפה עוד אפשר... רוב המקומות שאני מכירה הם לבני 18+ והרבה חבר`ה פה צעירים מזה, אני אעשה בירורים, אולי איפשהו בפלורנטין,אני אחשוב אם יש לי איזה ידיד עם לופט בפלורנטין. ניראה.

צריך לחשוב מהר

ביום ראשון תום מתגייס וביום שלישי אני:) (ויום שני זה יום שכולם במסיבות פורים שלהם)

למעלה