כמה נושאים

roi251

New member
כמה נושאים

בחוברת שקיבלתי עם הזכויות שלנו ראיתי שיש מספר מוגבל של מוסודות להשכלה גבוה שבהם ניתן לקבל עזרה זה מבאס כדאי לעשות משהו בנוסף הבנתי שרק ביורשלים ניתן לעשות פסיכומטרי או מכנה אקדמאית זה מבאס גם כי הרבה גרים באוזר המרכז בנוסף חבל שאין מקומות באזור המרכז שכבדי ראייה ועיוורים יכולים להתאמן נגיד חדר כושר או אומנויות לחימה אשמח לקבל תגובה תודה להתראות

שלום רועי, שבת שלום,

לעניין בסחיות הפסיכומטריות והעזרה במוסדות הלימוד להשכלה גבוהה כבר דיברנו ואין לי מה לחדש. לעניין מכוני כושר - למה אתה חושב שעיוור או כבד ראיה לא יכול להתאמן בכל חדר כושר בכל מקום? עד כמה שאני מכיר אין שום מגבלה על אימון בחדר כושר, לא צריך לראות כלום, ובכל מקום יש מאמנים שיכולים לעזור. אילו עיוור, אחרי אימון או שניים ידע למצוא את המכשירים לבד ולהסתדר מצויין. לא צריך לחפש תירוצים למה לא להתאמן, שוט להרשם ולהתחיל להזיע.

amitk80

New member
צודק אבא של נעם

אני מצטרף למה שהוא אמר. למה אתה לא מרים טלפון לעל"ה ומתחיל לברר? דבר עם מוסד לביטוח לאומי שיכוונו אותך. אני כבד ראייה ואני רשום בחדר כושר רגיל לגמרי ואין עם זה שום בעיה. בחייך אם לא תרצה להתאמן אתה תמצא הרבה סיבות ודרכים להתחמק מזה.

האמת ש...

שאם הוא כבד ראייה יהיה לו הרבה יותר קל להסתדר בחדר כושר כעיוור אכן הוא צריך עזרה. יש לומר שמשקולות זה לא עניין קל ודיי רציני מבחינה בטחותית. עם כל זאת אם רוצים עושים בצורה כזו או אחרת, כמובן שזה מצריך מאמץ. אני לא הייתי מוותר על ספורט ומאוד ממליץ עליו מכל הבחינות, רק אל תשכח שזה צריך לבוא עם תזונה נכונה זה 50% . אני אשמח לשמוע איך ההתקדמות שלך, מחכה לשמוע בשורות טובות והרבה בהצלחה.

למעלה