כמה נחמד לקבל מייל עם אנרגיות חיוביות כאלו !

כמה נחמד לקבל מייל עם אנרגיות חיוביות כאלו !

ראשית שמח להכיר אותך.
את טיוטת המכתב העברתי אליך בהנחה שאתה ואחרים (שאתה מעונין לערב) עוברים עליו משפצים ומוסיפים ואתה שולח אותו למפקח.
אם היתי רוצה לשלוח מכתב למפקח (ועשיתי זאת די הרבה פעמים, בד"כ למפקחים אחרים אבל פעם או פעמיים גם לזה של ישראמקו) הייתי עושה זאת ישירות ובעצמי עם תפוצה למספר משקיעים רלבנטיים וודאי לרשות לני"ע (ועכשיו כשאנחנו מכירים הייתי מוסיף אותך).
אני מחזיק יחידות גם בישראמקו אבל שם יש משקיעים יותר רציניים ואני משאיר להם את המגרש.
לפעמים זה טוב שהרבה משקיעים פונים למפקח אבל דעתי שזה לא המקרה, כאן צריך להתמקד בנושא אחד יצירת מנגנון\שיטה שתגדיר את הרווחים הן הראויים והן המחולקים בפועל (באמצעות חישוב מפורט שיוצב בדו"ח השנתי). ריבוי מכתבים ומעורבים עלול רק לערפל את התמונה ולגרום להתבדרות הנושא.
אחת הסיבות שהתערבתי במה שאתם עושים היא שמאז הקמת השותפויות ניהלתי מאבק תמידי (בעיקר באבנר ודלק"ד) כדי להגן על המחויבות לחלוקת רווחים מפני השותף הכללי שתמיד ניסה להשתלט על הנושא, וזה באמת הנכס האחד והיחיד שיש לבעלי היחידות מהציבור. אם מותר להגיד אז עד היום די הצלחנו לשמור על הנכס הזה.
אם תעיין בהחלטה האחרונה שעברה באבנר ודלק"ד בעניין שימוש ברווחים מתמר ודאי תזהה את כל המגבלות בהרשאה לכללי (שרצה יד חופשית להשתמש ברווחים ואנחנו סרבנו לקבל זאת ובפעם המאה). בעניין זה סיעה מאד הרשות לני"ע.
אבל כבר אז היתה הבנה, גם של הרשות, שההחלטה והמגבלות שהצבנו הם הדבר הטוב ביותר שניתן לעשות במקרה דנן אבל שעד שלא יסוכם מנגנון שיטתי ומוסדר להגדרת הרווחים הראויים וקריטריונים לחלוקה יש בעיה רצינית.
אז מה שאתה והפורום עושים עכשיו בישראמקו זה בדיוק ניסיון לחייב את הכללי, באמצעות המפקח שתפקידו לדאוג למשקיעים, לייצר שיטה כזו שבה הכל יהיה גלוי וברור.
לסיכום, מציע שאתה תשלח מכתב אחד (ושוב דעתי שכדאי להתמקד בנושא שרוצים להעלות ולשלוח מכתב יחיד ולא ריבוי מכתבים שרק יערפל את העיקר).
מציע גם שתמשיך בשיטה בה התחלת ותיזום פגישה נוספת ובצוות מצומצם (כדאי מאד שבנד ישתתף) עם המפקח כיון שנושאים כאלו נפתרים רק בישיבות סביב שולחן ולא באסיפות.
אם אתה רוצה סיוע בכל דרך שהיא נא כתוב ואם ניתן אשמח לעזור.

יום טוב

למעלה