כמה ניתן להשתפר בחודש וכיצד

may301

New member
כמה ניתן להשתפר בחודש וכיצד

היי לכם,
אני כרגע נמצאת בקורס המורכב מ-3 פעמים בשבוע , הכל רץ די מהר, יש המון חומר ואין זמן לחזור על כל החומר או לחזק נקודות חלשות .
אני מרגישה שבחודש הראשון לא עשיתי מספיק ויש בי חרטה עכשיו.
האם ניתן להשתפר בחודש שנשאר במידה ומשקיעים הכל או שזה מאוחר?

ויליאם4

New member
ניתן

לא מן הנמנע שתשתפרי בפרק הזמן שנותר לך, אך קחי בחשבון שתצטרכי להשקיע ביתר שאת.

ויליאם4

New member
על ידי כך:

את צריכה להשלים שעות חסרות ,להתיישר מבחינת השליטה בחומרים,או אז תוכלי לעלות על המסלול המהיר שבו נמצאים בקורס כשבאמתחתך ארגז כלים שלם שהושג במסלול האיטי.

זה ממש לא מאוחר

היי

בעיני הדרך הטובה ביותר להשתפר ולחזור על כל החומר ע״י פק״ל יומי אשר כולל סט תרגולים מכל נושא (אנלוגיות, השמ״ש, הבנה והסקה, הבנת הנקרא, גרפים, אלגברה, גיאומטריה וכו׳) עם זמנים כולל תחקור מעמיק בשאלות בהן טעית (ובשאלות שהצלחת). דרך התחקור ניתן להפיק לקחים ולהשתפר בפעמים הבאות.

לגבי חומר הלימוד - כפי שציינתי למעלה אני ממליצה על פק״ל יומי עם זמנים, כך תעברי ותתרגלי את כל נושאי הלימוד.
אגב,
איפה את עושה את הקורס?

redsnowhite

New member
את השיפור הכי משמעותי שלי

עשיתי בחודש האחרון.
&nbsp
ניגשתי לבחינה 3 פעמים, מתוכה למדתי אליה פעמיים (פעם אחת ניגשתי בלי ללמוד, הפעם השנייה, הייתי לא לחוצה בגלל זה והפלא ופלא הציון עלה ב-25 נקודות מהפעם הראשונה.)
הפעם השלישית שניגשתי, הייתה עם למידה איכותית והדבר הכי חשוב שאני יכולה להגיד בעקבותיה, שתחקור זה שם המשחק.
לתחקר ה-מ-ו-ן! כל דבר לתחקר, לראות אם פתרת נכון, איך פתרת כדי לזכור את זה להבא, לראות איך פתרו בספר ולקבל עוד רעיונות לפתרון, אם לא פתרת נכון - לנסות לפתור את התרגיל בלי הגבלת זמן ולהפיק לקחים, למה לא פתרת נכון? איך יכולת לעלות על הפתרון ישר? לרשום גם לאיזה נושא קשור כל תרגיל ולראות אם יש נושאים שהטעויות חוזרות בהם לעתים קרובות ולעשות חזרה על החומר.
כל זה נוגע לכמותי כמובן, הגעתי למצב שנדיר שיש לי טעויות בכמותי.
&nbsp
אני ויתרתי על למידת מילים כי הזיכרון שלי גרוע והעדפתי להשקיע את זמני בטכניקות. בסוף קיבלתי 697 וזה הספיק לי.

למעלה