כמה נמוך אתם מסוגלים לרדת

כמה נמוך אתם מסוגלים לרדת

אני בחור שאוהב רק בחורות ורק בחורות .אתם מתגובתי קפצתם רובכם על איזה מישפט שכתבתי בלשון נקבה ולא בכדי ובכוונה תחילה .הבחור "המנומס " שעניתי לו כותב לי שאני בחור עם בולבול בעקבות מה שאני מביעה בצורה עניינית על מה שאני חושב ויוצא מזה שאני מגלה הבנה למין הנשי יותר.ובצדק. ואתם קוראים את תגובתו וממלאים פיכם במים.. לכן עניתי כך מסיבתי היא .אכזבתם אותי ירדתם עלי במשפט שדה .
 

orrin

New member
אני מסוגלת לרדת ממש נמוך...

תשאל את האקס שלי...
רק טוב... ואל תיקח כל כך קשה כל מה שאומרים לך- אתה שלם עם עצמך? זה מה שחשוב... ושים ז#$ על שאר העולם
 

magenta73

New member
לא ממש הבנתי

על מה ולמה כל ההמולה... אני לא חושבת שאנחנו במלחמה, או שיש צורך לקחת צדדים. אם כך המצב, צר לי. בתור מנהלת הפורום, אם משהו פודע בך במסר מסוים, לא רק בך, כל אחד, שמוצא את עצמו נפגע, אני אבקש לפנות אלי במסר פרטי. ההודעה תמחק, והאדם יוזהר. אני לא מעוניינת בפרובוקציות ובמלחמות פה.
 

shaniza

New member
הוא יענו מנסה לומר

שהוא זה לא ברמודה... שהוא הגיב ל-בלב, שהגיב לברמודה, שהגיבה בשפה מסויימת והוא כאילו ניסה לחקות אותה (או שמה ניסה לרדת על מה ואיך שאמרה) *טוב שנזכר לנסות לנקות את שמם
 
../images/Emo19.gifדולפין את האמת הצלחת לבלבל

לא היה ברור לי לרגע אם אתה גבר או אישה ומאיפה צצה התגובה שלך ההיא. כנראה לא התנסחת בצורה נכונה ואנחנו לא הבנו נכון. אל תעלב לדעתי היתה כאן רק אי הבנה וטוב שהבהרת את עצמך עכשיו, מודה שגם אני הצלחתי להתבלבל וחשבתי לרגע שאתה בחורה.
 

נימשון

New member
../images/Emo6.gif אי הבנה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הוא פשוט השתמש בשני ניקים והתבלבל בינהם, זה מאוד אבל מאוד ברור.
 

bulb

New member
הקול קול דולפין אך הידיים ידי

ברמודה. חבוב ,לפני ההודעה הבאה ,גש בבקשה להכין שיעורי בית ושאל מהספריה הקרובה למקום מגוריך את "משחק הדמעות". בהצלחה. דרך אגב ,אני מסוגל לרדת נמוך ,מאוד נמוך - אבל עד עכשיו אף אחת לא התלוננה (;
 
למעלה