כמה נמ וך אפשר לרדת?!?

ישראל2004

New member
כמה נמ וך אפשר לרדת?!?

האמת היא שאני צופה קבוע בתוכניץ ואני מוכרח להודות שאני מזועזע לחלוטין מהרמה הירודה ,הריקנות והיעדר כל איכות ערכית בתוכנית. נתחיל מלימור בלוקמן-האם אתם מנסים להגיד לי שהבחורה הנמוכה הזו עם 1000 סמ"ק בכל צד יכולה לשמש תחליף לייעוץ מיקצועי?הרי היא בדיחה מהלכת וחסרת כל פרופורציות?ועוד מנסים למכור לנו שהיא דוקטורנטית.....נו,באמת...כמה נמוך אפשר לרדת....מי בכלל המפגר שיקשיב לעצותיה חסרות כל הבסיס.ומה זה כל האיבזרים המוזרים שהיא מביא לתוכנית?זה הרי משעמם וריקני לראותה בכל תוכנית מביאה מנורה בצורת פין או מחזיק מפתחות בדמות אישה עירומה,קונדומים משונים וכל מיני שטויות אחרות.... שנית-כל עיניין הגרלת המלגה הינו בלתי חינוכי מיסודו.האם זו התפיסה שלכם בעיניין החינוך:שרק מי שזוכה בהגרלה-זכאי להשלים השכלה תיכונית?האם בשביל לקבל את האפשרות ללמוד צריך לשרוף כיתת לימוד,להפוך שולחנות או שמספיק רק לגלח את הראש ולאכול חרק? שלישית-הבחור הזה שבא להרוס שדברים,שכחתי איך קוראים לו...קובי ההורס או משהו כזה....לגבי העיניין הזה הדבר היחידי שניתן להגיד זה:חוסר עינין לציבור. למי איכפת שמישהי לא רוצה להתעורר בבוקר אז מביאים אותה לתוכנית כדי שישברו את השעון שלה עם פטיש?נו באמת....במקום להתעסק כ"כ הרבה בהרס לא היה מזיק לעסוק בבנייה של ערכים חברתיים וערכיים .רק בגלל יצר ההרס המדינה הגיעה לאן שהיא הגיעה!!!

בהביבו

New member
מוכרח להגיד שצחקתי מההודעה.

כל אחד/ת והדיעה שלו/לה. אני רק אגיד משהו על המלגה, כי השניים האחרים זה משהו שנקבע - שכך יהיה, וכניראה שככה מרגישים בצורך לפרסם את התוכנית. לגביי המלגה: זה נכון שיכול להיות שעכשיו מישהי שהייתה מוכנה לאכול זבוב ולירוק על כל גופה - במקרה תקבל מלגה בממקום שמישהו אחר בבית (וכמובן נציין שאותה בחורה יש לה סיבה שהיא עושה את זה), אותו הבחור יישב בבית וייבכה ויאמר. "למה לא הוא!" אז שוב - זו תוכנית, ככה קבעו שיהיה. המלגה גם הייתה שלא להיות מחולקת לבכלל. בישביל שלא ייבחרו מתוך המון אנשים שלושה שסתם ככה יקבלו מלגה, עשו מזה משהו קצת יותר פופלארי. אחריי הכל - כל מי שמתמודד רוצה לזכות בה.

מסכימה עם כל מילה שאמרת על

הגברת בלוקמן הזו. היא ממש רדודה ולא מעניינת אף אחד (חוץ מכמה גברים חרמנים כנראה) . בקשר למלגה אני מסכימה איתך בקשר לדוגמא שהבאת על ההוא ששרף את הכיתה וקיבל את המלגה. ממש ראו ששמוליק מתאפק לא לצחוק כשהוא סיפר לו על זה. זה לא חינוך. בקשר לקובי המחסל, כך הוא נקרא, אתה צודק באלף אחוז. כתבתי כאן מזמן שלדעתי עדיף לתרום את כל הדברים שאנשים רוצים להפטר מהם. אני לא יודעת אם שמוליק קרא את ההודעה הקודמת שלי ואם הוא לקח את זה לתשומת ליבו. אני מקווה מאוד שכן, כי אני גם רואה את התכנית כל שבוע וממש חבל לי שזה מה ששמוליק מגיש לנו. כי הוא יכול להרבה יותר.

maayan69

New member
תגובה לישראל....כדאי לקרוא

לישראל היקר!!! בקשר ללימור בלוקמן החזה שלה אמיתי ולדעתי היא אחת הבחורות הכי מתוקות ומקסימות שיש אני אגיד לך תאמת יש קטעים שהיא נראית מעופפת לגמרי אבל כולנו ככה לפעמים (כולל אותי )אני אודה גם אני חשבתי ככה (אבל בכל זאת מהרגע שהיא צעדה לה לתוך האולפן היא הייתה מודל לחיקוי)כשממש דיברתי איתה לא האמנתי שזו אותה לימור מהטלויזיה היא כזו חכמה שאתה לא תאמין אני מבטיחה לך שאם אתה תתחיל לדבר איתה אתה לא תוכל לקום ולעזוב באמצע השיחה ולידיעתך לגב' בלוקמן יש גם תואר ראשון בפסיכולוגיה ובקרוב עוד תואר במיניות האדם וכל זה בגיל 28 רק על זה אני אוריד בפניה את הכובע אני רק מקוה שבגילה אני אהיה כזו חכמה ומצליחה אני מודעת לעובדה שלפעמים זה קצת מוגזם אני בעצמי הערתי לשמוליק על זה אבל אם היא תדבר על סקס בשפה קלינית אף אחד לא יקשיב לה ואני מבטיחה לך שאתה תרדם באמצע השיחה בקשר לקטע של המלגה זה לא דבר רע תחשוב איזה דבר מדהים זה לתת לאנשים הזדמנות לזכות בהשכלה להשלים בגרות ללכת לאוניברסיטה אני רק מקוה שאם אני אצטרך דבר כזה כשאני אגדל (ואני מקוה שאני לא אצטרך)אתה לא חושב מה זה עושה לאנשים שיזכו בזה זה ישנה להם את החיים אמא שלי לא סיימה תיכון ופעם אחת ככה ממש דיברנו והיא פשוט בכתה בגלל זה היא אמרה לי שאני לא אעז לנשור מהלימודים שאין יום שהיא לא מתחרטת על זה שהיא לא סיימה תיכון ופה הם פשוט נותנים לאנשים מלגה והמסר לא היה רק מי שזכה בהגרלה זכאי להשכלה תיכונית כולם זכאים אבל מה לעשות שמוליק לא יכול פשוט לחלק מלגות אז הם צריכים לעבור סינון קטן בשביל זה בקשר לקובי המחסל שהוא גם הורס לי אכפת שאנשים רוצים להרוס דברים לדעתי זה מאוד מעניין וזה מאוד נחמד לראות כל מיני אוספים מוזרים שיש לאנשים ושמוליק טיאר הוא מנחה טלויזיה ושדרן הוא לא בא לפה כדי לחנך את הנוער אלא כדי להעביר לנו שעתיים בכיף כדי שנוכל לשכוח מכל הצרות שיש במדינה מכל החדשות מכל הפיגועים(כמובן שבימים יש פיגועים לא צריך לשדר את התוכנית)אני מכורה לטלויזיה מהסיבה הפשוטה שהטלויזיה משכיחה ממני את כל הצרות שלי לכמה שעות כל יום ואני לא צריכה להתמודד עם הבעיות שיש לי עם כל מה שקורה סביבי אני פשוט חיה בתוך הסדרות למרות שזה לא כ"כ טוב כי הכל מצטבר לי בפנים ובסוף כשאני כן מתעוררת אני לא יכולה להתמודד עם כל הלחץ שיש עליי וכל הבעיות שיש לי ברגעים האלה אני צריכה את שמוליק טיאר כדי שהוא יעודד אותי כשאני מרגישה רע כדי שהוא יתן לי עצה כשקשה יקשיב לי כשאני בוכה זו הסיבה שאני כ"כ אוהבת אותו הוא הסיבה שלי לחיות הוא מה שעוזר לי לעבור את היום מעיין103

ישראל2004

New member
למעיין

יש משהו במה שאת כתבת ואין לי ספק שלשמוליחק יש איכויות בתור מגיש טלוויזיה ושדרן אך אינני מבין מדוע כל תכנית שמשדרים בערוץ 2 צריכה ליהות כה ברוטלית וישירה ולעסוק בצורה כ"כ נמוכה רק בסקס ומיניות.בסוף התוצאה היא:שיעמום מוחלט.דווקא מערוץ 22 ציפיתי לרמה יותר גבוהה.אולי אכן התוכנית הזו מתאימה לתלמידי תיכון כמוך אבל לאנשים בתחילת שנות העשרים התוכנית לא ממש מדברת אלא דווקא יוצרת רתיעה.וחבל שכך.

maayan69

New member
תגובה לישראל

טוב ישראל התוכנית לא מיועדת לך היא מיועדת לנו אני חושבת שלימור תורמת לתוכנית והקטע בינה לבין שמוליק קורע מצחוק

../images/Emo4.gif../images/Emo9.gifלמעיין

את צודקת במה שאת אומרת ששמוליק עוזר לנו לשכוח מהפיגועים והכל ובקשר ללימור שהיא בהחלט חכמה והכל אבל אני לא מבינה את מסבירה את עצמך כאילו רק שמוליק מצליח לעודד אותך את אשקרה כל הזמן בדיכאון ובוכה?!?! מה הוא עוזר לך שאת רואה את התוכנית?!?! אני לא ממש הבנתי

maayan69

New member
אני לא כל הזמן בדיכאון

אני לא כל הזמן בדיכאון לא התכוונתי שזה ישמע ככה ובכלליות אני אדם דיי שמח וקופצני אני רק אומרת אם ודגש על אם אני עצובה או בדיכאון הוא האדם היחידי שיצליח לעודד אותי תתפלאו מה מילה אחת של שמוליק עשתה לי כשהייתי בקורס קיץ במתמטיקה אז כל מה שהוא אמר לי היה בהצלחה ואני החלטתי שלא רק שאני אצליח אני אעבור את המבחן ואקבל 100 רק כי שמוליק אמר לי בהצלחה אז ממש למדתי והשקעתי המבחן הגיע ידעתי הכל מעולה קיבלתי ציון מאוד גבוה ולא רק שהעלו אותי הקבצה 1 העלו אותי 2 הקבצות מ-ג ל-א אתם קולטים מה מילה שלו יכולה לעשות למעריצה שרופה התוכנית בטלויזיה משכיחה ממני את כל הלחץ של המבחנים ושל החיים בכללי אפילו אם זה רק לשעתיים בכל זאת...

זה כל היופי!!!

מה שטוב בתוכנית הזאת זה שישי הרבה שטויות וצחוקים והכל באווירה של סבבה וחופשיות!!! אם אתה רואה דברים כבדים לך תחפש תוכנית אחרת!!!זה מה יש...נהנה? סבבה!!! לא....כמה חבל!!!

למעלה