כמה נסיונות שלי ...
O okayone New member 24/6/07 #7 dsf את הזה עם השלג די אהבתי, אבל יש לך בעיה עם ה-P בכלל כל הפשוטים שעשית נחמדים כאלה, גם הבלוקים יפים - אבל ה-P קצת רחוקה וזה בולט כזה.
dsf את הזה עם השלג די אהבתי, אבל יש לך בעיה עם ה-P בכלל כל הפשוטים שעשית נחמדים כאלה, גם הבלוקים יפים - אבל ה-P קצת רחוקה וזה בולט כזה.
N noneSHOEnone New member 24/6/07 #8 A אהבתי ת'זה עם השלג.. לקחת ת'רעיון מCAN2, למה יש לו אחד דומה עם ממתקים אבל סה"כ יצא יפה
V vearbear New member 25/6/07 #9 שאלה א) נכון, באמת לקחתי ת'רעיון מCAN2, אני מקווה שזה בסדר... ב) שאלה: אמרתם לי שה-P קצת רחוקה, אבל זה רק בגלל שלפניה יש L, שהיא אות ארוכה, מה עושים?
שאלה א) נכון, באמת לקחתי ת'רעיון מCAN2, אני מקווה שזה בסדר... ב) שאלה: אמרתם לי שה-P קצת רחוקה, אבל זה רק בגלל שלפניה יש L, שהיא אות ארוכה, מה עושים?
S Swanskee New member 25/6/07 #10 תסתכל בתמונות של גראפיטי עם שמות שיש בהם את האות אל ותראה איך פותרים את הבעיה הזו
O okayone New member 25/6/07 #11 גדכ תסתכל בסקצ' הראשון , ה-P שמה קרובה מידי בסקצ' עם הבלוקיחם, ה-P רחוקה מידי (וזה לא בגלל ה-L , פשוט רחוקה משאר הסקצ' ). ובזה עם השלג ה-P יצאה עקומה כזארת
גדכ תסתכל בסקצ' הראשון , ה-P שמה קרובה מידי בסקצ' עם הבלוקיחם, ה-P רחוקה מידי (וזה לא בגלל ה-L , פשוט רחוקה משאר הסקצ' ). ובזה עם השלג ה-P יצאה עקומה כזארת