BloodRoses
New member
כמה נפלא...
שקיים הפורום הזה! מחר אני הולכת ללמוד מוסיקולוגיה (יחד עם פסיכולוגיה) ואני הולכת ללמוד פסנתר פטישים!! אני מאד מתרגשת, שנה א´.. למדתי 6 שנים פסנתר מגיל 6-12 והפסקתי וכל התיכון לא נגעתי בכלי וחזרתי בזמן שירותי הצבאי- וזה הדבר הכי טוב שעשיתי עבורי!! ההנאה שאני מפיקה מנגינה לא מתקרבת למה שהיה כשהייתי קטנה. הסגנון האהוב עליי ביותר הוא הרומנטי+אימפרסיוניסטי צרפתי (רוול בעיקר, שופן,צ´ייקובסקי, מנדלסון,שומן שוברט,ליסט... בקיצור כל השמאלץ
! ב"פופ" אני מאד מאד מעריכה את הזמרת/יוצרת/מלחינה טורי איימוס (החומר הישן שלה). לדעתי היא פסנתרנית מצוינת ,מלחינה אדירה וזמרת מדהימה.המוסיקה שלה מאד מעניינת ומורכבת והיא מאד נוגעת . למי שלא מכיר- מומלץ בחום. היא מאד מושפעת מקלאסי בין השאר וסתם פרט טריויה- היא התקבלה לקונסרבטוריון היוקרתי "פיבודי" שבארה"ב גיל 5(!) -התלמיד הכי צעיר שהתקבל אי פעם( היא היתה ילדת פלא.) מי שמכיר ואוהב אותה (נורא נורא כיף לנגן את היצירות שלה) -הוצאתי משמיעה המון שירים שלה (מאלבומים ובי סיידס) וניתן להוריד אותם באתר. מי שיהיה מעוניין אני אוסיף קישור. זהו בינתיים בכל אופן,
שקיים הפורום הזה! מחר אני הולכת ללמוד מוסיקולוגיה (יחד עם פסיכולוגיה) ואני הולכת ללמוד פסנתר פטישים!! אני מאד מתרגשת, שנה א´.. למדתי 6 שנים פסנתר מגיל 6-12 והפסקתי וכל התיכון לא נגעתי בכלי וחזרתי בזמן שירותי הצבאי- וזה הדבר הכי טוב שעשיתי עבורי!! ההנאה שאני מפיקה מנגינה לא מתקרבת למה שהיה כשהייתי קטנה. הסגנון האהוב עליי ביותר הוא הרומנטי+אימפרסיוניסטי צרפתי (רוול בעיקר, שופן,צ´ייקובסקי, מנדלסון,שומן שוברט,ליסט... בקיצור כל השמאלץ