כמה נקבות יכול תרנגול זכר בלאדי לזווג ביום אח

באלאנס

New member
כמה נקבות יכול תרנגול זכר בלאדי לזווג ביום אח

הבאתי תרנגול זכר ליום אחד ועשה מלא רעש ונראה לי יהיה בלגאנים עם השכנים. יש לי בלול 12 מטילות האם ייתכן שכולן אחרי יום אחד יתחילו לתת ביצים מופרות או שזה לא מספיק זמן. ראיתי אותו מידי פעם מטפס לכמה שניות על כל נקבה אבל זה נראה לי קצר מאוד ולא יודע אם אפקטיבי. קראתי באחד הפורומים שהפריה של זכר טובה לשבועיים ומהחמש שניות שהוא היה על כל נקבה לא ממש נראה לי שזה ככה. אודה לעצותיכם.

תלוי

אתה יודע מה אני הייתי עושה? הייתי שם את הזכר בכלוב יחסית קטן ולא לול ענקי ותופס נקבה נקבה כול בערך חצי שעה הייתי זורק לו נקבה ולפעמים אם הזכר טוב בזיווגים כמו אצלי הוא ישר יקפוץ עליה אחרי החצי שעה שעברה אני הייתי מוציא את הנקבה שהכנסתי ומכניס נקבה במקומה רק ככה הייתי יודע שב 100% תהיה הפריה אצלי ישנם זכרים שעולים על הנקבות למשך 5 שניות ויש כאלה שקצת יותר מספיק שאתה רואה שהוא עלה עליה ותפס לה בכרבולת או בנוצות והזנב שלו בתזוזה -כאילו התחת שלו אז סימן שישנה הפריה אגב אתה הייתה חייב לשים אותו בקפוסא לבד כדי שלא יקרא ולא ירעיש עכשיו הוא הבוס בלול לכן הוא ירעיש הרבה

באלאנס

New member
זה בדיוק מה שמטריד אותי הוא מרעיש

הוא מהיום מוקדם בבוקר התחיל לעלות על הנקבות לדעתי לפחות 8 אני ראיתי שהוא עליהן, אחר כך שתיים הטילו אבל לאל ידעתי אם הביצים כבר מופרות למדגרה אז שלחתי אותם למקרר.... אתה חושב שכבר היום יטילו מופרות או רק ממחר? שאני לא יעשה טעות כי אני לא רוצה להשאיר אותו הרבה הוא מרעיש לי מאוד

ממחר נראה לי הביצים יהיו כבר מופרות

תאמין לי מהערב שים אותו בקפסא חשוכה וקטנה כך שלא יהיה איך לקרוא אז הוא לא יקרא ויהיה שקט ובבוקר ההורמונים שלו יהיו כבר בשמיים והוא ירצה לזווג אותן עוד יותר ואז אבל הוא יתחיל לקרוא - ברגע שהוא רואה נציץ של אור הוא מתחיל לקרוא

באלאנס

New member
כן זה מה שאני יעשה הלילה גם בשלב מסויים

כשהתייאשתי בסביבות 5 סגרתי אותו בארגז בתוך מחסן ועדיין שמעו את הקריאות הוא לא הפסיק לקרוא. ממחר אני יכול לשים לדעתך במדגרה את כל הביצים שיצאו?

כן

תסגור עליו טוב מאוד כי עכשיו הוא חושב שהוא הבוס לפי דעתי ממחר יש לך כבר ביצים מופרות בלי בעיה יש לך מדגרה? בניה עצמית?

באלאנס

New member
יש לי כבר מדגרה, בניה עצמית מושקעת מאוד

עכשיו אני רוצה לראות את התוצאות עוד 22 יום........

למעלה