כמה נקודות יש לי?

yanivd28

New member
כמה נקודות יש לי?

קיבלתי 2 דוחות בשנתיים האחרונות ממש על שטויות אני נוסע על קטנוע ושוטרים אוהבים להיטפל אלינו השלישי קיבלתי לפני חודש על כך שאני נוהג באופנוע 50 סמ'ק על איילון עדיין לא שילמתי אותו וזה היה לפני חודש בינתיים רשמתי מכתב בקשה למשטרה לביטול הדו'ח אך הם לא ענו, השוטר אמר שיש 6 נקודות לדוח אני יודע שעד שלא משלמים לא נקנסים בנקודות איך אוכל לברר כמה נקודות יש לי ומתי הם "מתאפסים"? תודה

be_roo

New member
רשום בבקשה בדיוק מהו הסעיף לפיו ניתן הדו"ח

מדובר ב-4 ספרות המצויינות בצידו השמאל הדו"ח (באמצע). סביר להניח שמדובר בסעיף 5508, אי ציות לתמרור ב-53 שאוסר כניסה לדרך מהירה על רכבים שאינו מורשים לנסוע במהירות של 55 קמ"ש לפחות. אם זהו הסעיף המדובר הרי שאינו גורר שום נקודות. לגבי נקודות המעבר, כמו שנכתב מספר פעמים בפורום,עליך לפנות למשרד הרישוי כדי לברר.

yanivd28

New member
סעיף 54

ראה את הדוח המצורף רשם למטה 6 נקודות אין דרך יותר טובה לברר כמה נקודות יש לי ? יכול להיות שאני אצליח למשוך זמן כדי שהנקודות יתאפסו לי לבקש להישפט?

yanivd28

New member
היסטוריה

5509 זה מס הסעיף תאריך הדו'ח - 12.12.07 מצאתי גם דוחות קודמים זה הולך ככה: 06.11.05 סעיף 5440 14.05.06 סעיף 5952

be_roo

New member
לסעיף 5509 אכן מוצמדות 6 נקודות

גם לסעיף 5440 יש 6 נקודות לסעיף 5952 אין ניקוד מה שאומר שהנקודות שקיבלת ב-2005 כבר נמחקו אחרי שעברו שנתיים מיום העבירה (בתנאי שלא שכחת עוד כמה דו"חות), וכעת יהיו לך 6 חדשות. אבל עושה רושם שאתה רוכב קטנוע טיפוסי שיעשה הכל כדי לקצר לעצמו את הדרך, אז מן הסתם תאסוף עוד כמה בשנים הקרובות, אם לא תמרח על איזה אוטו.

yanivd28

New member
קודם כל שימחת אותי

סבבה, אני מודה לך על העזרה לא אהבתי את ההערה שלך אתה לא מכיר אותי אל תשפוט סתם אנשים.

למעלה