כמה נקודות על 153

Vizmo

New member
כמה נקודות על 153

א. מישהו עצר להפנים בכלל איזה אירוע מעולה זה היה ? אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שהקארד המרכזי היה כזה כיפי לצפייה.
אנחנו מתעסקים הרבה בכמה הרמה יורדת ואיך יש יותר מדיי אירועים אבל אני פשוט ישבתי ונהניתי מכל רגע.

ב. אז נכון שבונאר הוא לא בטופ המחלקה שלו והוא היה אנדרדוג מטורף, אבל רק בשביל לראות את סילבה מפרק אותו זה היה כיף (לא שאני לא אוהב את בונאר, פשוט נהנה מכל רגע של סילבה).

ג. החלטה אחת מתוך 6 במיין קארד !
סילבה עם בית ספר על בונאר,
הרמן מדבר על להפריש את נוגיירה וכנראה קורה בדיוק ההפך (דיינה יתן להרמן עוד הזדמנות ? מול מי ?),
גלובר ומלדונאדו - וואו. נראה לי הבן אדם הקודם שקיבל כל כך הרבה פאנישמנט היה פרנקי מול מיינארד. וגלובר רק חיזק עוד יותר את הדומיננטיות שלו. מקווה שנראה אותו באמת מול רמפייג'.
ברוך שובך ג'ון פיץ'. אנשים מתלוננים שהוא משעמם אבל הפעם הוא הביא קרב מהסרטים. הייתי רוצה שילחם מול קמפמן/קושצ'אק/אלנברגר ואם ינצח זה יהיה לגיטימי לתת לו טייטל שוט.
פיל דייוויס גם היה מעולה. שליטה מוחלטת.
ודמיאן מאיה ? חזר לימים הראשונים בUFC ופשוט הראה רמה אחרת. אולי קרב בינו לבין פיץ' ? גם יכול להיות מעניין.

ד. השם שלי באדום

באסטר1

New member
בקשר לפיץ

הוא לא יהיה מול קושאצק=AKA
ואני חושב שהוא כבר בMW אבל לא יודע הוא עלה ואז החזירו אותו בתור מחליף.

מאיה נגד פיץ זה קרב קטלני אבל זה קרב שאולי על הנאמבר 1 לחגורה ואולי צריך לחכות עם קרב כזה
כי אתה לא רוצה שמאיה לדוגמא ישאר מאחור ופיץ אולי זה שווה רק בשביל שיעלה לMW

AmitNHB

New member
מסכים לגבי בונאר

לא היה קרב תחרותי ואף אחד לא חשב שיהיה אבל זה עדין היה מהנה. בסה"ך אנחנו האוהדים די אוהבים לקטר. מצד אחד זוכרים לפרייד את קרבות הקרקס כאילו היו דבר חיובי אבל ב UFC חס ושלום שיהיה קרב שלא מפגיש בין שני לוחמים בינהם רווח של לכל היותר 2 מקומות בדירוג...
בכל ספורט אנחנו רואים לפעמים מיס מאטצ' אפים מטורפים וחלק מהיופי, זה שלפעמים זה מסתיים בסנסציה. אני לא נגד קרבות שכאלו גם ב MMA, ולו בשל חוסר התחרות שיש לאחרונה בטופ של המחלקות עם אלופים סופר דומיננטים. יאללא, GSP סרה 3

מרקו בי

New member
מסכים למה לא לעשות קרבות כאלה

גם מויטור ג'ונס נהנתי מאוד, במיוחד בשניה שחשבתי לעצמי הנה ג'ונס הולך לדפוק עוד רגע (מניאק לא דפק), אני מעדיף לראות קרבות מימאטץ לפעמים יותר מאשר לראות קרבות של המחלקות הקלילות, שבתכלס רוב הקרבות שם זה לסתום חורים בקארדים או בארועי fx למינהם. יאללה ג'ונס - סטרוב.

danielmo1

New member
איך הוא לא דפק איך$%^^

וברצינות, סטרוב מפסיד בTKO אחרי 2 דק' תצטטו אותי

מרקו בי

New member
אני ישמח לראות אותו קורס כמו מגדל

יותר כיף מלראות 2 גמדים מרביצים אחד לשני מבלי להזיז אחד לשני

Ori L88

New member
אירוע מעולה
לא נהנתי ככה מאירוע המון זמן

אפילו ג'ון פיץ' דפק קרב מלהיב!!(מה???).
רק מה שכן , גלובר-מלודנאדו היה קצת TOO MUCH. זה לדעתי הקרב הכי אלים בהיסטוריה של הUFC. המרפקים שהוא הוריד לו שם , זה באמת היה מזעזע לצפייה. אולי היה מקום לעצור את התעללות הזאת מוקדם יותר.
אני ממש אוהב את פיל דיוויס והוא נתן קרב יפה , יש לו משחק הכנעות ממש מגניב ומלהיב. אבל הוא חייב לשפר סטרייקינג.הוא אפילו לא זורק אגרופים. מדי פעם איזה בעיטה , האיש חייב להתאמן ולנשום סטרייקינג אם הוא רוצה לעשות משהו במחלקה.
אנדרסון סילבה זה תמיד חוויה , הקטע עם הגדר היה קצת מיותר. אבל האיש תמיד עושה איזה משהו טיפשי כזה שגורם לך להגיד , "לא החרא הזה שוב" ואז הוא דופק מטריקס ומכה אחת מדוייקת ואתה שוכח מהשטויות.

בכל מקרה , אני ואני בטוח שגם כולכם. מעדיפים אירוע עם מלא קרבות טובים\לא רעים ומיין איבנט סביר. מאשר מיין איבנט מפוצץ והמון קרבות מחורבנים.

למעלה