כמה נקודות...

z dead

New member
כמה נקודות...

אנשי השמאל תפסיקו לצאת בהודעות כמו: "עוד X ימים ההתנתקות והמתנחבלים עפים משם יש!!" אנשי הימין..תפסיקו לפרסם הודעות כמו: "איך אני יכול לעבור על החוק ולהסתנן" אל לאנשי השמאל לצחוק על הימנים שהם "הפסידו" אל לאנשי הימין להשתמש בשואה. אתם רוצים להבהיר את הנקודות שלכם? השתמשו בטיעונים לוגיים ולא מתלהמים,בלי פרובקציות,בלי הסתה משמאל ומימין,ובטח בלי האשמות חסרות בסיס "סרטים כתומים VS סרטים כחולים" וכל מיני שטויות אחרות.

z dead

New member
איפה הקשר הלוגי?

כשמישו טוען שה"סקרים מראים" זאת לא האשמה זאת טענה שמתבססת על משו שאינו אבסולוטי,אבל בהחלט מתקבל כטענה. כשמישו אומר שהוא יודע שמשלמים למחלקי הסרטים הכחולים או הכתומים ולא מביא הוכחות זאת האשמה חסרת בסיס. טענה כמה שתהיה חסרת ביסוס כמו הסקרים אינה השמצה של ציבור.

TheOrion

New member
רגע...

למה אתה לא מדבר עם הוכחות על הפועל י-ם אז? יא אדום P:

z dead

New member
אממ..

אומר הבן אדם ש"אוהד" קבוצה עם היו"ר הכי שקרן באירופה?...:) אומר הבן אדם ש"אוהד" את הקבוצה שלו למרות ולא בגלל...:) וממתי אדום זה עלבון?

TheOrion

New member
נמנמ

המרכאות מיותרות
. מילא בפורום האדום והקטן שלך P: אבל פה!? ואדום זה תמיד עלבון

z dead

New member
אבל אתה יודע שאני צודק ../images/Emo3.gif

ואדום זה אף פעם לא עלבון... איך צבע שמייצג סוציאליזם ושוויניות זה עלבון? צהוב קפיטליסטי מסריח ודורסני(כמו מוני פנאן[בקטע של המסריח]) זה עלבון :)

ian1

New member
לאן הגעתם שאתם יורדים על הצבעים?

זה כבר לא ריב זה סתם דפוק...

z dead

New member
אומר מי שכתב:

"לדעתי הימין צריך להתנתק מהמדינה הזאת לא לשרת בצבאה לא לטפל בחוליה ולא לעזור לניזקקיה לא לאחר מה שעוללו לנו אנשי השמאל ואנשי התקשורת." וקרא לי אידיוט אחרי שלא הסכמתי איתו.

למעלה