כמה סהכ שאלות צריך לענות בבגרות לא הבנתי את מבנה הבחינה
ל ללי שוברת שתיקה New member 19/6/07 #3 מבנה המבחן חפש עמוד או שניים אחורה, באחד השירשורים הארוכים, כתבתי בפירוט את מבנה המבחן וכל עניין צבירת הנקודות. בהצלחה
מבנה המבחן חפש עמוד או שניים אחורה, באחד השירשורים הארוכים, כתבתי בפירוט את מבנה המבחן וכל עניין צבירת הנקודות. בהצלחה
S sindyisser New member 20/6/07 #4 כן קראתי רק לא הבנתי תקטע של לענות 5 שאלות מתוך 27 באיזה נושא זה החמש שאלות או שזה בכל המבחן לא ציינתי שאני עושה 5 יחידות אולי זה אחרת
כן קראתי רק לא הבנתי תקטע של לענות 5 שאלות מתוך 27 באיזה נושא זה החמש שאלות או שזה בכל המבחן לא ציינתי שאני עושה 5 יחידות אולי זה אחרת
L liorm3 New member 20/6/07 #5 תגובה בנושאים שבחרת ללמוד- בדרך כלל מדובר ב- 3 נושאים. אני למדתי על ארה"ב, מדינות מתפתחות ויישובים עירוניים. בהצלחה בבחינה.
תגובה בנושאים שבחרת ללמוד- בדרך כלל מדובר ב- 3 נושאים. אני למדתי על ארה"ב, מדינות מתפתחות ויישובים עירוניים. בהצלחה בבחינה.
ל ללי שוברת שתיקה New member 20/6/07 #6 תשובה בחלק הראשון - א"י והמזה"ת - 4 שאלות. חלק שני - חבל שאינו נלמד / אנסין - שאלה מספר 1 חובה + 3 מהבחירה. חלק שלישי - חבלית / נושאית - 5 שאלות.
תשובה בחלק הראשון - א"י והמזה"ת - 4 שאלות. חלק שני - חבל שאינו נלמד / אנסין - שאלה מספר 1 חובה + 3 מהבחירה. חלק שלישי - חבלית / נושאית - 5 שאלות.
ל ללי שוברת שתיקה New member 20/6/07 #8 נכון אבל זה פרקים, לא נושאים. כל פרק מחולק לנושאים.בתוך כל נושא, מותר רק שתי שאלות.