כמה ספרים אתם יכולים לקרוא במקביל?

Britush

New member
כמה ספרים אתם יכולים לקרוא במקביל?

השיא שלי עומד על 5 (שיא חדש, נקבע השבוע). זה לא בכוונה תחילה; הבעיה היא שאני קונה ארבעה ספרים בבת-אחת, וברגע שאני מתחילה לקרוא אחד, מתחשק לי לקרוא אחר...
ואני יודעת שרוב האנשים הנורמליים לא מסוגלים לקרוא יותר משני ספרים באותו זמן.
מה אתכם...?

sagiberg

New member
בדר"כ לא יותר משניים../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif

וגם זה רק בתנאי שאחד מהם יותר עיוני. אני לא אוהבת לקרוא יותר מרומן אחד בפרק זמן מסויים מאחר ואני אוהבת להכנס ל"תוך" הספר בכל כולי

bla blla

New member
לא יותר מ1..../images/Emo41.gif

זה מבלבל אותי.... אני מעדיפה להתרכז בספר אחד לגמרי... איך אפשר לקרוא 5?!?!

stush

New member
גם אני!!!! ../images/Emo41.gif

אני באמצע לקרוא עכשיו סדרה של 10 ספרים שחברה שלי מביאה לי, כשסיימתי את הספר החמישי, חיכיתי בערך חודש (אולי קצת יותר) עד שהיא הביאה לי את שאר הספרים, ולא הייתי מסוגלת להתחיל ספר חדש באמצע....
אבל עזבו, זאת אני... אף לא היה אפשר להבין אותי....

The Mad Hatter

New member
עד אינסוף..P:

למרות שעכשיו קבעתי לעצמי שאני קוראת ספר אחד, ובינתיים כבר שישה ספרים שאני עומדת בזה! מחכה לראות מתי אני אשבר... יש לי מצבי רוח משתנים.

Athaclena

New member
כמה שיש

העניין שאני תקועה באמצע 2 ספרים לפחות עכשיו, והתחלתי לקרוא עוד 5 לפחות (בין כמה עמודים ל-100 עמודים), אבל אני לא באמת קוראת את אף אחד מהם כרגע. בכלל, סיימתי ספר ולא התחלתי משהו אחר עדיין. עוד לא החלטתי מה, ואני רוצה לחזור על מה שהיה...

סנדרין

New member
אני על שמונה כרגע >< ../images/Emo142.gif

טוב, אף פעם לא טענתי שאני נורמלית

אחד בו-זמנית. ../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

ניסיתי לקרוא שני ספרים במקביל והפעולה הוציאה אותי מדעתי, מפני שלרוב אני מפתחת אהדה רבה יותר כלפי אחד מהם, ופשוט מתעמקת בו ומזניחה את השני. מלבד זאת, אני לא מרגישה שאני ממצה את מלוא חווית הקריאה כשאני מחלקת את תשומת הלב שלי בין כמה ספרים.

לרוב אחד

אבל היו כבר חריגות. כרגע, למשל, אני קוראת כבר המון המון זמן ספר באנגלית בקצב של חילזון פיסח ובמקביל כבר קראתי הרבה ספרים בעברית. קרה גם שלא היתה לי סבלנות לספר קשה והגנבתי אחרים תוך כדי. וזה לא כולל ספרי ילדים של קטנטנים(על המשקל-כשיוצא...) וספרים של הלימודים.

MetaalSryus

New member
אין הגבלה.../images/Emo141.gif

ברגע שאני רואה ספר מעניין אני אתחיל לקרא אותו, בלי קשר לכמות הספרים שאני כבר באמצע.

חוטהשני

New member
בין 2 ל3.. יותר מזה (וזה כבר נוסה ../images/Emo13.gif) זה פשוט אכזרי.. היתה פעם שקראתי כ 3 ספרים - ואז הוסף לזה גם ספר עיוני שהייתי צריכה לקרוא לאוניברסיטה.. אבל זה בפירוש חריג.

למעלה